برای من هم متاسفانه امروز تموم شد.
هنوز اعلام نشده کی دوباره طرح میاد ؟
Printable View
برای من هم متاسفانه امروز تموم شد.
هنوز اعلام نشده کی دوباره طرح میاد ؟
من 10 تومن شارژ گرفتم ریختم تو گوشی. دو روز دیگه طرحم تموم میشه.
خاک تو سرشون کنن که این همهخ به کاربرا فشار میارن .نقل قول:
جشنواره یلدا و اینا راه میفته !!
راستی یه چیزی من پرسیدم از ایرانسل گفتن برای EDGE نیازی به دکل جدید نیست تنها برای وایمکس نیاز هست که مورد دوم رو خودمم میدونستم .. فقط مسئله اینجا بود که من تست نکرده بودم که تست کردم
دکل زیاد دور نیست از اینجا .. خیلی زیاد 2000متر باشه !! ولی خب یه خورده آنتن بد میگیره با تمام اینا
تا 20 k دانلود داشتم! !
خیلی چیز خوفیس واسه ما که اینجا نه وایرلس با امکانات درست حسابی و سرعت واقعی میدن نه ADsl هست !!
ببخشید یه سوال داشتم
زمانی که بالا سر گوشی به جای علامت G میزنه E
معنیش اینه که فقط گوشی ماست که edge رو ساپورت میکنه یا اینکه دکل منطقه هم Edge داره؟
دکل باید EDGE ساپورت بکنه تا اگه گوشی شما "امکانشو" داشته باشه ازش "استفاده" کنه...نقل قول:
معنی جوابی که دادین یعنی اینکه ممکنه توی گوشی علامت E هم بیاد ولی دکل edge رو نداشته باشه؟نقل قول:
خوب اگه اینطوره باید از کجا بفهمیم که دکل هم edge رو داره یا نه؟
میخاستم ببینم این مودم های gsm یا edge نویز دارن یانه (قصدخرید دارم)؟چون من با موبایل که وصل میشدم بعد از بیست دقیقه سردرد میگرفتم البته چون یکسری فایل لازم داشتم استفاده کردم
اگه اینجوریه که از خیرش میگذرم
علامت E كه ظاهر ميشه به معني اينه كه گوشي شما از edge ساپورت ميكنه و دكل هم edge داره.نقل قول:
فكر نكنم نويز داشته باشن ولي دليل سردرد رو هم فكر نميكنم گوشي بوده باشه.من تقريبا 2-3 ماهه دارم با گوشي كانكت ميشم مشكلي نداشتم...نقل قول:
با سلامدوستان دیروز بنده بسته شماره 3 GPRS همراه اول را فعال کردم 4 الی 5 ساعتی را که به اینترنت کانکت بودم و داشتم دانلود میکردم و آنتی ویروس سیستمم را به روز می کردم بعد نبود .ماجرا از وقتی شروع شد که یک پیام از همرا اول دریافت کردم با این مضمون که "مشترک گرامی سرویس GPRS شما فعال می باشد در صورت تمایل به غیر فعال کردن آن عدد 5 را به این شماره ارسال نمایید." شماره 8080 .
چشمتان روز بد نبیند من که چند بار با افت سرعت مواجه شده بودم پیش خودم فکر کردم حتماَ با غیر فعال کردن این سرویس ما بقی پول به حساب شارژ سیم کارتم بر می گردد. من هم از همه جا بی خبر عدد 5 را به 8080 ارسال کردم . بی خود و بی جهت اینترنت یک ماهه که غیر فعال شد بماند ، 10000 تومان هم به حسابم برنگشت . خلاصه این همراه اول که واقعاَ کسی نیست به تخلفات آنها رسیدگی کند هر کاری که بخواهد با این مردم نجیب انجام می دهد . این ها را گفتم نه به خاطر000/ 100 ريال ناقابل . گفتم جهت آگاهی دوستان تا از سوراخی که بنده گزیده شدم دوستان و محرومان از اینترنت سرعت بالا دیگر گرفتار آن نگردند.
دوستان راستی چرا irancell این بسته های نامحدودش را دیگه ارائه نمی ده .