چرا تو سایت ایرانسل نوشته نشده که طرح اینترنت نامحدود غیر فعاله ؟؟
Printable View
چرا تو سایت ایرانسل نوشته نشده که طرح اینترنت نامحدود غیر فعاله ؟؟
از یکی کی پرسن اگه وقتی که تو دریا شنا می کنی کوسه بهت حمله کنه چکار می کنی؟ می گه می رم بالای درخت. می گن آخه دیوانه تو دریا که درخت نیست. می گه مجبورم مجبور. می فهمی؟نقل قول:
حالا شده حکایت ما. مجبورم مجبور:31:
برای خیلی از ماها تنها گزینه موجوده.
دقیقا برای من که تنها سرویسی بود که میتونستم استفاده کنم . ! همراه اول که اصلا بدردم نمیخوره . الان هم باید با dial up بیام . !!!!!!
مشکل من اینه که در شرایط فعلی مطلقا نمی تونم سرویس دیگری بگیرم. نه اینکه سرویس باشه ولی با کیفیت پائین تر. تو منطقه ما همراه آخر این سرویس رو ارائه نمی کنه.نقل قول:
من الان ایرانسل تل زدم !
میگفت تمام شهرها .. هرجایی که دکل ایرانسل هستش .. Edge هم هست .. !! ؟
چی میگه؟
سلام
بسته های جدید ایرانسل هم اومد.........................................
منظورت کدوم بسته جدیده؟!نقل قول:
امروز یه اس ام اسی اومد واسم اینکه بسته فعال شد
اینترنت gprs کدش این بود *140*3*6*3*1# بودش
حالا شما هم امتحان کنید ببینید چی میشه
بابا خداييش حالم گرفته
زنگ زدم به اقوامم كانادا ميگفت اينجا همه موبايلها نسل سوم و چهارم هستند. راجع به سرعت اينترنت پرسيدم ميگفت خيلي زياده راحت باهاش فيلم آن لاين با كيفيت خوب ميبينم. راجع به فراگيري پرسيدم ميگفت همه نسل سوم دارن يه سري افراد كه سرعت بالاتر ميخوان نسل چهارم و اصلا ديگه اينجا تكنولوژي سل فون نيست. مردم هم همه از اينترنت موبايل در كامپيوتر استفاده ميكنند.
موبايل نسل سوم تا سرعت 8 مگ و نسل چهارم تا 100 مگ رو ميتونه ساپورت كنه
هزينه يك ماه موبايل نسل چهارم با سرعت 100 مگ با ايميل بلك بري ميشه 100 دلار كانادا
اونا كجان ما كجاييم!!!!
ما ذوق ميكنيم جي پي آر اس شد اي دي جي ايي و تازه كلي كيف ميكنيم كه فلان ساعت نيمه شب سرعت به 20 كيلو بيت رسيده!
ما صد سال سياه هم به اونها نمي رسيمنقل قول: