اخه مگه از یه گوشی چی می خوای؟ هر چی بخوای نرم افزارش هست دیگه. با اومدن p1 و w960 هم که نرم افزار uiq.3 ریخته. همینجوری هم داره در میاد.نقل قول:
غیر این صورت پاکت پی سی ها هم گزینه خوبی هستن.
Printable View
اخه مگه از یه گوشی چی می خوای؟ هر چی بخوای نرم افزارش هست دیگه. با اومدن p1 و w960 هم که نرم افزار uiq.3 ریخته. همینجوری هم داره در میاد.نقل قول:
غیر این صورت پاکت پی سی ها هم گزینه خوبی هستن.
راستش وقتي m600 رو با n73 دوستم مقايسه ميكنم ميبينم مال اون خيلي بهتره البته من اهل موزيك و اين جور چيزا نيستم اما فكر ميكنم n73 گوشي بهترينقل قول:
كاش n73 ميگرفتم :41:
عزیز دل. اشتباه نکن. اولا کسی که m600 میخره . دوربین واسش مهم نیست.نقل قول:
دوما : امکانت n73 تشریفاتیه به گاهی هم بیخود هست. مثلا رزولوشن بالای صفحه که من باز lcd m600 رو ترجیخ میدم.
سوما : symbian uiq.3 رو به نظر من با symbian n73 مقایسه نکن. چون خیلی قوی تره.
چارما : لمسی بودن صفحه خیلی مزیته. سرعت کار کردن رو چند برابر میکنه.
از همه مهمتر کیبرد m600 هست که من اونو با هیچ کیبردی عوض نمیکنم.
من حدس میزنم شما با دوستان احیانا یه کل صدایی گذاشتین. گوشی شما هم کم آورده. اونوقت دوستتون هم گفته که این که دوربین نداره.وووووو ...................
ببخشید این جوری گفتم. چون واسه خود من هم چند مورد پیش اومده.ولی باز دیدم نه m600 تکه.
همه ی امکاناتش معقول و خوبه.
اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم. باید هر 4 ماه یه گوشی عوض کرد.
یه چیز دیگه : امروزه انقدر گوشیها کامل شدن که نمیشه گفت کدوم بهتره. باید ببینی از گوشی چی میخوای.
ببخشید سرتونو درد آوردم.
خدایی منم کیبورد و ال سیدی ام 600 رو به همه گوشی ها ترجیح میدم
میخوام پی وان رو بفروشم ام 600 بخرم با ام 600 بیشتر حال میکنم
شما مي خواهيد p1 وان را بفروشيد m600 بخريد به خاطر lcd وkeypad
اين دوتا كه هم lcd وهم keypad دشون يكي هست.
دوستان قیمت این گوشی الان چقدره ؟ من یه 5500 نوکیا دارم ارزششو داره بفروشم و یه پولی هم بذارم روش و یه m600 منو بخرم؟
الان كه خيلي كمه بعد هم تو سايت shop.ir زده 370 نه البته خيلي قيمت بالايي هست.نقل قول:
تو اصفهان فروشگاه اصفهان سل چند وقت پيش يه دست دومشا ميگفت 240 هنوز هم فكر كنم داشته باشه.
بعدم معلومه كه ارزش داره كه 5500 رابفروشي m600 بخري.كلا اين دوتا اصلا باهم قابل قياس نيستند.
نقل قول:مثل همیشه تایید میشه...........:46:نقل قول:
اصلا یکی نیست من 3 تا مدل رو داشتم ام 600 و950 الانم که یه p1 دستمه
اول ام 600 بعد p1 بعد 950 از نظر ال سی دی
از نظر صدا هم اول p1 بعد 950 بعد ام 600
990 هم که 1 سال پیش داشتم زیاد تعریفی نداشت
در مورد صدا درست.نقل قول:
اما در مورد ال سي دي بايد بگم تا اونجا كه من ديدم ال سي دي w950 وm600 دقيقا از همه نظر مثل هم هست.ماله p1 هم بايد همينطور باشه اما چون تا حالا نداشتم و دستم نبوده نمي تونم نظر قطعي بدم.
جیگر شما چند نفرین با یه آیدی پست میزارین؟ ( ببخشید اینجوری حرف میزنما)نقل قول:
یه روز میای میگی میخوای P1 رو بفروشی M600 بخری و روز دیگه میای میگی M600 اشغاله و P1 از همش بهتره !!!
خوب آخر کدومش ؟
السیدی M600 پارسال پنجمین السیدی تو گوشی های هوشمند شد ولی از W950 اسمی برده نشد پس السیدی M600 از W950 سر ه !
و چیزی که M600 بیشتر از P1 داره اینه که دوربین نداره .
پارامتر صدا هم برای کسی که دارای آبرو و عقل هست مهم نیست . چرا ؟ چون صدای بلند رو برا چی میخوان ؟ برای اینکه تو کوچه واسه رفقای خز آهنک تشت و لگنی بزارن و جوادیت خودشونو به اثبات برسونن . که زشت ترین کار تو مکان های عمومی همینه و باعث آبرو ریزی شدید میشه . ( به نظر من این کاره امل هاست )
دلیل عقلیشم اینکه آدم از آهنگ چیزی غیر از لذت بردن نمیخواد و اونم با هدفون بیشتر لذت می بره . حالا اگه میخوای تو جمع حال کنی (نه تو مکانهای عمومی ) اون بحثش سواست . که سونی اریکسون اینجا به فکرتون بوده . میپری موبایل فروشی سر کوچتون یه دونه ازین اسپیکرها () میستونی .کد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mps-60?cc=ae&lc=en
هم کیفیت داره و هم خیلی بزرگ نیست . همهیچ گوشیی صداش به بلندی این نمیرسه .
وسلام
من هر وقتي كه گوشي m600 خودم رو خاموش و دباره روشن ميكنم نميدونم چرا تمام برنامه هاي كه قبلا نصب و سپس uninstall شدن دوباره شروع به نصب ميكنن !!
چكار كنم كه اين برنامه ها دوباره نصب نشن؟
خدا خیرت بده.. عقده شده بود.... داشت میترکید...نقل قول:
هان؟..نقل قول:
آخرین برنامه ای رو که نصب کردی پاک کن...
آگه نشد.. یه بار آپدیت کنی فکر کنم درست شه...
من گوشیم چند تا ایراد داره که باید فلش بشه. حالا وقتی میخوام اینکارو کنم، برنامه اپدیت میگه که گوشیت اخرین اپدیتو داره (اخه قبلا اپدیت کردم) و ادامه نمیده. باید چیکار کنم ؟ ایا فلش کردنش با اپدیت فرقی داره ؟
بهترین کار اینه که از فایل های مهم روی رم خارجیت که نیاز داری یه بک آپ بگیری و اونو بزاری تو گوشی و فرمت کنی . Contact هات یادت نره .نقل قول:
با سلام به دوستان
آیا گوشی ام 600 این قابلیت دریافت امواج تلوزیونی را که چند روز پیش فعال شده را دارد یا نه؟
نه عزيز اين قابليت را نداره.
آقا نگید نداره .
بله داره . شما هم همچین گفتی امواج دوستمون فکر کرد TV-Mobile رو میگی ....
در دو حالت ممکن داره این کانال هل رو در اختیار ملت بزارن . یا 3G یا GPRS (که m600 جفتشو ساپورت میکنه ). از طریق یه کدوم ازیناست .
که فکر کنم GPRS باشه . چون 3G نسل سوم هست و ما هنوز 2 گیر کردیم
دوست عزيز اين قابليت ربطي به سيم كارت نداره.اين تاپيك رو بخونين:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز همچین مشکلی رو من داشتم و هنوز هم دارم ولی نمیدونم چرا بعضی از فایلها ستابش میمونه تو گوشd . این مشکل واسه اینکه بعضی از برنامه هایی که نصب میشه ستابش تو گوشی توی یکی از فولدر های حافظه خود گوشی میمونه و شما باید زحمت بکشی بری پاکش کنی البته از طریق PCنقل قول:
:46:
منظورم توی حافظه رم بود (اشتباه شد)
من از كجا بدونم كه چه فولدري رو بايد پاك كنم؟نقل قول:
با فرمت كردن خودم مموري ميشه از شرش خلاص شد يا نه ؟
اگه بله بايد با دستگاه رم ريدر فرمتش كنم يا با خود گوش هم ميشه رمش رو فرمت كرد ؟
بهترين كار اينه كه گوشي رو وصل كنيد به كامپيوتر و يا با رم ريدر پوشه Private رو از توي مموري كارد حذف كنيد.در اينصورت كل برنامه هايي كه رو رم گوشي نصب كردين پاك ميشه.اگه برنامه زيادي رو گوشي نصب نكردين من همين راه رو پيشنهاد ميكنم.نقل قول:
Man fekr nakardam tv-mobil ra mige.manzore dostemon ----H bood ke m600 nadare bad az tarighe gprs keyfiyat eftezahe 3g ham ma bayad khabesha bebinim.(bebakhsid farsi type nakardam chon ba goshi hastam.sharmandeh.)نقل قول:
دوستان 2 تا سوال دارم.
یکی اینکه ال سیدی گوشیم یه خش خیلی بزرگ پیدا کرده،میشه از این السی دی ها لایه برداری (مثل سی دی که خش گیری میکنن) کرد؟
دوم هم اینکه با این شرایط گوشیم میشه بهش گفت نیمه تمیز، چند بفروشمیش،مشتری داره فروشنده نیست مصرف کنندهست.
ممنون.
با سلام به همه دوستان
لطفا نحوه تنظیمات گوشی ام 600 را برای دسترسی به اینترنت از طریق gprs بیان کنید.
سلامنقل قول:
شما ابتدا به قسمت tools بعد به قسمت control panel بعد connections سپس internet accounts ميرى بعد کليد more را فشرده از منوى باز شده new account را انتخاب کرده سپس گزينه data و در صفحه باز شده در قسمت account name يه اسم مثلا gprs ميدى وبعد کليد save سپس yes و بعد save را ميزنى.
از راهنماییت ممنونمنقل قول:
خواهش.نقل قول:
وضيفه بود.
ممنون درست شدنقل قول:
يه سوال ديگه گوشي m600 من فايلهاي pdf حتي 20 كيلوي رو خيلي دير باز ميكنه كسي برنامه ديگه اي براي باز كردن اين فايلها نداره كه كيفيت نمايش pdf فارسي هم بهتر باشه
(رم گوشي من هموني كه رو گوشي بود و عوضش نكردم ممكنه به خاطر كمبود رم باشه ؟)
براي تست رم، شما اون فايلها رو بريزين توي حافطه داخلي موبال و تست كنيد.اگه باز هم دير باز شد، مشكل از PDF reader شماست. البته من يادم نيست كه M600 خودش PDF داشت يا نه.نقل قول:
قبلا از همه اينها بايد از سالم بودن فايل PDF هم مطمئن باشين.
آخرین فریمور گوشی m600 چیه ؟ ماله من الان phone: r9f011 cda: r6a13 هست.
سلام بچه ها!
كسي ياد نداره M600 رو فلش كنه؟
لينكي واسه آموزشش نيست؟
ماله من هم همينه.مثل اينکه سونى اريکسون ديگه خيال نداره براى اين گوشى فريمور جديد بده.نقل قول:
با مستر ریست چیا تو گوشیم پاک میشن ؟
كلا هر چيزى که تو حافظه خود گوشى باشه.مثل دفتر تلفن اس ام اس و ...نقل قول:
این مستر ریست چقدر طول میکشه تا تموم بشه؟ الان یه 20 دقیقه ای هست من مستر ریستو انتخاب کردم. همینطور رو منو مونده. (هنگ نکرده ها)
من تا حالا انجام ندادم.نقل قول:
اما فکر نکنم اينقدر طول بکشه.خيلى طول بکشه فکر کنم ۵ دقيقه باشه.
با سلام به همه دوستان
بالاخره از m600 هم زده شدیم و می خوایم یه ppc با حال بگیریم. تو علاءالدین گوشیم 200 تومن می خرند. بخ نظر شما بدم؟ چه جایی با قیمت عادلانه تری می خره؟
حيف گوشى هست بفروشى.نقل قول:
من اگه گوشى را بخواهم عوض کنم اينا نميفروشم.۲۰۰ قيمت خوبي هست چون نوش حدود ۲۸۰ الى ۳۰۰ هست.
اما بازم قبل فروش به همه چيز خوب فکر کن.