شماره 2 و برادر هود رو پدرشو درآوردم ولی این یکم نچسبه!!!کلا بگیر نگیر داره بازی!!!بعضی وقتا بدل میزنه بعضی وقتا نه!کلا عشق لاتی کار میکنه کاراکتر باری!نقل قول:
Printable View
شماره 2 و برادر هود رو پدرشو درآوردم ولی این یکم نچسبه!!!کلا بگیر نگیر داره بازی!!!بعضی وقتا بدل میزنه بعضی وقتا نه!کلا عشق لاتی کار میکنه کاراکتر باری!نقل قول:
سلام
دوستان من بازی رو خریدم ولی زبان بازی روسـی هست... چه جوری میشه زبون رو انگلیسی کرد؟؟ از توو خـوده بازی امکانش هست؟ یا باید فایلی چیزی رو دانلود کنم؟؟؟
چرا این یارو رو هوا وایساده؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بیشمار باگ های بازیه!نقل قول:
با اینکه نسخه های قبلی رو بازی کردم . ولی این یکم جالبتره . حداقل اون گرافیکش تو اون جنگل ها کلی دل چسبه:n01:
باگ های بازی خیلی زیاده مخصوصا غیب شدن عابرین پیاده و یا اینکه یکسان بودن چهره ها. ولی داستان بازی هر چی جلو تر میریم بیشتر فاز میده کم کم داره از کانر خوشم میاد. انصافا دوبلرش خرابش کرده افتضاحه دوبلرش. ولی شخصیتش هر چی بیشتر میرم جلو ابهتش بیشتر میشه. نکته مثبت بازی هم جنگ های فضای باز بازی هست که بعضی جاها تا 200 تا سرباز هم یکجا میبینی.
در کل فاز اساسین های قبلی و نداشته و میلی به مراحل جانبی نداشتم تا حالا ولی بازم لذت بخشه
زبان انگلیسیو باید دانلود کنی بریزی تو قسمت نصب بازی بگرد تو همین تاپیک گیرمیارینقل قول:
بازی رو یه بار دیگه دارم میرم :دی
انشالله ایندفه رکورد های خوبی بزنم :دی
سلام
چجوری میشه یارامو بفرستم ماموریت تا لولشون بره بالاتر
سلام
patch یا آپدیتی برای فیکس شدن باگ هاش نیومده؟؟؟؟
(برای صداش فریمش و...)
ممنون
سلام.آقا این مرحله که تو برزیل هست (دزموند) چجوری باید رفت.من هر کار میکنم نمیره.اصلا باید چکار کنیم؟
تا کجا رفتی؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله ی برزیل کلا" نمیره یا یه جاییش گیر کردی؟
سلام
ممنون میشم کمکم کنید این Assassin هایی که به عنوان یار میتونی با دکمهی t صداشون کنید چجوری میشه اینارو به ماموریت برای کشتن به شهرای دیگه فرستاد چند بار نقشش خود به خود اومد منم فرستادمشون ماموریت بعد چند دقیقه هم ماموریتشون تموم شد ولی نمیدونم اون منوی ماموریتشونو چجوری بیارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام
patch یا آپدیتی برای فیکس شدن باگ هاش نیومده؟؟؟؟
(برای صداش فریمش و...)
ممنون
سلام حین انجام بازی دکمه tرو نگه دار یک منویی برات باز میشه سمت چپش نوشته contractبرو روش کلیک چپ رو بزن لیست assassin هایی که تو بازی به دست اوردی اونجا هستش پایینش هم نقشه شهرهای مختلف هستش که میتونی بفرستیشون ماموریت کلن 6تا باید یار جمع کنی و بفرستیشون ماموریت تا به rank 11برسننقل قول:
نه من مامور ها رو رد می کنم میرم روی اونمیله بالای سر اون دو تا بوکسور ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم.وقتی اور میرم یه گله آدم واستاده و وقتی میری توشون مامور ها میفهمن.نقل قول:
خوب از بازی در بیا و اون قسمتو دوباره برو مال منم اول همون جوری بود ولی یه بار در اومدم رفتم تو درست شد!(از بازی کردن زیاده!)نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بالا که میری یه اتاقه که پنجرش شکسته ت به اون نزدیک شی حل میشه خود به خود!:n05:
دوبار جداگونه رفتم درست نشد.:n15:نقل قول:
به اون اتاقه که شیشش شکسته رسیدی؟نقل قول:
چیزی نشد؟!
رفتی توش؟!
دوستان چطوری میشه اساسین به لیست اساسین ها اضافه کرد؟ مراحل اساسین نداره که
توی نقشه شهر بوستون و نیو یورک نگاه کن یک مراحل جانبی هست به نام liberation mission یک سری کار ازت میخوان که باید انجامشون بدی که بعد از اتمام 6تا یار بهت اضافه میشه که بعد میتونی بفرستیشون ماموریتنقل قول:
ماموریت از کجا میشه فرستاد؟
T رو نگه دار بعدش سمت چپ روی شکل موس کلیک چپ کن:n01:نقل قول:
هر چقدر بازیش خسته کننده بود ابتداش گفتم برم جلو تر بهتر میشه تا جایی که رسیدم اونجا که کانر و دوستاش میرن بارهای یه کشتی رو میریزن تو دریا دیگه بیخیالش شدم.
بقدری بازیش کسل کننده و کند و بی روح هست اصلاهیچ رغبتی ندارم بدونم داستان دزموند چی میشه یا شماره بعدی هم اگه بیاد احتمالا بازی نخواهم کرد. :n22:
من تازه بازی رو نصب کردم و بازی کردم و خیلی زود فهمیدم با یه شاهکار طرفم !
یوبی سافت زده به سیم آخر و داره هر چی بازی خفنه میسازه.
واقعا لذت بردم ... از کارگردانی بازی، سینماتیک صحنه ها، حرکت دوربین
شخصیت پردازی و مدل سازی و از همه مهمتر، پیشرفت شدید انیمیشن ها رو میشه به راحتی مشاهده کرد.
فقط یه مشکلی دارم که ضد حال زده ... :n03:
الان اولشم و تازه رسیدم به شهر ... توی شهر که هستم گرافیکم نمیکشه ! 19فریم بیشتر نمیده :n28:
گرافیکم 5770ـــه ... راهی نداره بهترش کنم ؟ :n28:
مجید جون این امکان نداره!نقل قول:
با 5770 مشکل گرافیکی داری!:n04:
برو خودتو سیاه کن!:n09:
کرک چی ریختی ؟
مجید جان این مربوط به کارت گرافیک نیست..مربوط به بازیه...قسمتی از بوستون این مشکل رو داره..
.
قرار بود یه پچ ارائه بشه نمیدونم چرا هنوز خبری نیست..در مورد شاهکار بودنش هم باهات موافقم ولی باگ خیلی خیلی زیاد داره...
.
انگار بازی رو تست نکرده دادن بیرون....ولی من از بازی خیلی لذت بردم تو هم حتما خیلی خوشت میاد..
من که بعد از کمی بازی کردن گذاشتمش کنار.باگ هاش ذهنمو داشت منفجر میکرد!
مشکل از بازیه خیلیا این مشکلو دارن...نقل قول:
مجید جون این امکان نداره!:n04:
با 5770 مشکل گرافیکی داری!:n09:
برو خودتو سیاه کن!
کرک چی ریختی ؟
نگو تو نداری ؟ :n04:
چه جوری لذت بردی مگه افت فریم نداره ؟ :n08:نقل قول:
.ولی من از بازی خیلی لذت بردم تو هم حتما خیلی خوشت میاد..
برا من این مشکل خیلی کمه...تقریبا 25 ، 30 فرمی میگیرم ( بعضی از قسمتهای بوستون ) که زیادم بد نیست...ولی تو نیویورک و جاهای دیگه اصلا افت فریم ندارم..نقل قول:
گرافیکت چیه ؟نقل قول:
برا من این مشکل خیلی کمه...تقریبا 25 ، 30 فرمی میگیرم ( بعضی از قسمتهای بوستون ) که زیادم بد نیست...ولی تو نیویورک و جاهای دیگه اصلا افت فریم ندارم..
آره واسه منم بعضی جاهای Boston روونه ... بعضی جاهاش افت فریم داره. میشه بازی کرد ولی از لذت بازی کم میکنه.
پس تا آخر بازی اینجوری نیس ؟
ماله منم همین 5770..:دی نه اونجوری نیست تا اخر بازی تو شهرهای دیگه این مشکل نیست...الان که تو بوستونی یکم گرافیکو بیار پایین شاید بهتر بشه...نقل قول:
یوبی نمیخواد پچ برا این بده؟نقل قول:
منم تو بوستون 25 تا 30 فریم میگیرم
بزار یه زنگ بزنم بهش بهت خبر میدم.. :دینقل قول:
یه چیزی بگم باور نمیکنی!نقل قول:
نه ندارم!:n10::n08:
بستون تو وسطاش یکم گیر میکنه و لی جاهای دیگش اصلا چیزی ندارم و بازی عالیه از نظر گرافیک!(ولی در کل خَیلی دیگه حال بهم زن!:n09::n08:)
بیشتر فیلمه تا بازی !نقل قول:
بستون تو وسطاش یکم گیر میکنه و لی جاهای دیگش اصلا چیزی ندارم و بازی عالیه از نظر گرافیک!(ولی در کل خَیلی دیگه حال بهم زن!:n09::n08:)
گیم پلی زیاد بهم حال نمیده ... نمیدونم به خاطر افت فریمه یا نه.
مثلا علاف چرخیدن تو شهر حال نمیده، بیشتر دوس دارم ماموریت انجام بدم دقیقا بر عکس نسخه های قبلی ! :n01:
اره من نسخه های قبلی اصلا دوست نداشتم ماموریت برمنقل قول:
ولی لامصب نمیدونم چیه که همش دوست دارم مامورت برم
الان 2 بار بازیو رفتم
رفتم برای سومین بار
کشتن زنجیره ای رو هم کردم 13 :دی
برای سومین باره داری assassin creed IIIاز اول میری:n04:عجب حوصله ای داری پسر من فقط یکبار رفتم فقط مراحل جانبیش همه رو تمام کردمنقل قول:
الان assassin creed IIنصب کردم یک بار دیگه تا اخر برمش هیچ بازی اساسین کرید 2نمیشه :n12:
منم حال نکردم باهاش !نقل قول:
اونچیزی نبود که در نظر داشتیم!
بازم میگم!
:n12: AC II Ezio :n12:
نقل قول:
منم حال نکردم باهاش !:n12:
اونچیزی نبود که در نظر داشتیم!
بازم میگم!AC II Ezio
البته من سر حرفم هستم، به نظرم واقعا بازی شاهکاره ... فقط حیف که پورتش بده و همین افت فریم باعث شده نتونم از بازی لذت ببرم.