چون FIFA یه شبیه سازه و شما توی شبیه ساز باید هر کاری که تو واقعیت میشه رو انجام بدیننقل قول:
دلیل گذاشتن بعضی دریبلهای الکی رو نمیدونم چیه .
Printable View
چون FIFA یه شبیه سازه و شما توی شبیه ساز باید هر کاری که تو واقعیت میشه رو انجام بدیننقل قول:
دلیل گذاشتن بعضی دریبلهای الکی رو نمیدونم چیه .
درسته که شما نمی تونی در مقابل cpu به راحتی و تمام و کمال از حرکات نمایشی استفاده کنی و لی cpu که می تونه این کار رو در مقابل شما انجام بده، حتی مدافعان cpu هم به راحتی دریبل زیدانی می زنن، بالاخره یه جوری باید اعصاب شما خورد بشه تا احساس کنی بازی سخته و مثلا شبیه سازه.نقل قول:
سلامنقل قول:
ضمن تأیید گفته های دوستانمون ، باید دریبل ها رو در زمانبندی مناسب اجرا کرد که بتونی بازیکن رو رد کنی . نه اینکه همینجوری دریبل بزنی و بری جلو . حمل بر بی ادبی نباشه :11:
موفق باشید :40:
اول که روپایی یکی از حرکات پایه ای فوتبال هست ، در ضمن با انجام روپایی رو به پشت و بعد از اون جهت مخالف شما می تونین بازیکن حریف را در بعضی موارد جا بذارین ، با همین روپایی میشه حرکت قیچی برگردون را انجام داد که خالی از لطف نیست.نقل قول:
مثلا همون juggling به چه درد میخوره
دریبل هایی مثل دریبل زیدانی ، Elastico یا همون حرکت رونالدینیو که در موقع مناسب خیلی به کار میان در کنار اون همین پا عوض کردن ساده در حین حرکت و تعییر جهت ناگهانی یکی از حرکاتیه که معمولا میشه حریف را راحت جا گذاشت و موارد دیگه ای که در عین سادگی انجام قابلیت بالایی دارن ... در کل همه این حرکات در مقابل یه شخص بسیار ساده تر انجام میشن تا مقابل CPU به خاطر فضای بیشتری که یه شخص دیگه در اختیار شما قرار میده . ار بقیه حرکات مواردی هم هستن که فقط در فضا های خاصی قابل استفاده ان مثلا کنار خط طولی میشه از حرکت Chop یا وقتی حریف افدام به تکل می کنه از Ball Hop استفاده کرد و تقریبا میشه گقت Skill Moves با 5 ستاره نمایشی هستن ولی بقیه موارد هر کدوم در جا و موقعیت خودش قابل استفاده و البته به درد بخور هستن.نقل قول:
من فقط از اون حرکتش که توپ رو از بالای سر حریف میندازه استفاده میکنم . بقیه اش همش نمایشیه
نقل قول:جدااااااااااااااااااااااا .......................!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
مگه قبلا برای pc نسخه سال قبل کنسول رو نمیدادن؟یعنی الان فیفا 2012 pc با فیفا 2012 کنسول از لحاظ گیم پلی و ai و ... هیچ فرقی با هم ندارن؟
شما تو قرن 21 و عصر ارتباطات دارین زندگی میکنین ؟!نقل قول:
سلام بر محمد عزیزمنقل قول:
خیر داداش اون قبلا بود (دیگه گذشت اون زمون)
الان نسخه پی سی و کنسول تقریبا یکی هستن (البته نسخه پی سی قویتره اگه سخت افزار قوی داشته باشی)
خوشحال شدم بعد مدتها دیدمت
سپـــــاسگذارم.
من skill move رو تو بازی دونفره نمیتونم انجام بدم چون همش دست داداشام رو پرس هست ولی تو بازی تک نفره راحت میتونم دریبل کنم
ولی کلا دریبل زدن تو fifa11 سخت هست .
سلام
این بازی چه تاریخی پرت میشه بیرون؟؟:دی
WOOOOOOWWwww [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما همه اینا رو حفظی ؟ (بزنم به تخته ...)نقل قول:
میگم نکنه شما رو اماتور بازی میکنی که با اون حرکت برگردون میزنی . شوخی کردم . ولی بعضی حرکت ها به نظرم فقط به درد استفاده تو ارنا میخوره و بس . توی زمین اونم توی legendary که خودتم توی این مود بازی میکنی میدونی که اگه دو تا سه ثانیه هم با توپ بایستی حریف یه هر نحوی که شده توپ رو ازت میگیره اصلا هم خطا نیست (مثلا خطا نیست)
بعدش هم بیشتر توی be a pro این دریبل ها کارسازتره . چون سختی بازی کمتر میشه .
ولی در کل موافقم . کلا در مقابل cpu خیلی شانسی برای دریبل نیست . یعنی اگه پاس بدی به نظرم بهتره .
چون مثلا اگه برای cpu یه Feint ساده بری چون میدونه دستتو گذاشتی رو دکمه دریبل پس گول نمیخوره . همینطور توی حرکات fake اصلا cpu گول نمیخوره . من همینو میگم که دریب زدن در مقابل cpu به اندازه کافی سخت هست دیگه سخت ترش نکنن که لااقل از دریبل زدن نا امید نشیم :41:
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
کاملا موافقم . بعضی وقتها چنان دریبلهایی میزنن که خود مهاجم هاشون خجالت میکشن میرن دفاع وامیستن :31: (مثلا شبیه سازه :27: )نقل قول:
فیفا باید یه فکر اساسی برای محدود کردن دریبل زدن CPU کنه، الان هر کسی توی هر پستی باشه همه جور دریبلی می زنه در صورتی که توی واقعیت این جوری نیست و حتی بازیکن هایی که قابلیت تکنیکی بالایی دارن خیلی کم ریسک دریبل های نمایشی رو به عهده می گیرن
همچنین پاس های پینگ پنگی هم باید درست بشن تا بازی کردن در مقابل CPU حس و حال واقعی تری به خودش بگیره.
من تا حالا ندیدم توی در خواست هایی که از فیفا میشه کسی به این پاس های پینگ پنگی CPU اشاره کرده باشه.
سلام کسی سیستم مورد نیاز بازی را میدونه؟
FIFA 12 PC System Requirements:نقل قول:
Processor: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz or AMD Athlon II X2 245e
CPU: 2.4 GHZ single core
Sound Card: DirectX 9, 10, 11 compatible
Graphics: NVidia GeForce 6800 or ATI Radeon X1600 at least, GeForce GTS 240 and Radeon HD 3870 recommended
Hardware: Mouse and Keyboard
Network: Internet connection for online mode
Hard Drive: 6 GB to 12 GB
13 سپتامبرنقل قول:
سلام
دموی بازی هنوز نیومده؟
سلامنقل قول:
نه
22 شهریور
منبع رو میشه بگین دوست عزیز ؟؟نقل قول:
[PHP]http://www.fifa-tips.co.uk/fifa-12-release-date/[/PHP]نقل قول:
همچنین:
[PHP]http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1334&game=FIFA%202012
[/PHP][PHP]http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-pc-requirements/
[/PHP]
Diego forlan in inter :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
تو این دوتا تا سایت سیستمهای متفاوتی نوشته !!
اولی :
FIFA 12 PC System Requirements:
- Processor: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz or AMD Athlon II X2 245e
- CPU: 2.4 GHZ single core
- Sound Card: DirectX 9, 10, 11 compatible
- Graphics: NVidia GeForce 6800 or ATI Radeon X1600 at least, GeForce GTS 240 and Radeon HD 3870 recommended
- Hardware: Mouse and Keyboard
- Network: Internet connection for online mode
- Hard Drive: 6 GB to 12 GB
:
r faster). Intel Core2Duo @ 2,4 Ghz Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 2 GB of RAM. DirectX ® 9.0c compatible 256 MB video card with 3D acceleration or equivalent (support for Shader Model 3.0 or higher). ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT.
دومی سیستم کمتری نوشته. امیدوارم همین درست باشه !
خوب مگه نمیشه با قرار دادن پاس رو حالت Manual از این حالتی که شما میگی(پینگ پنگی)در بیاد؟نقل قول:
منظورم پاس های cpu بود که پینگ پنگیه.نقل قول:
عزیزم تو خودت رو منوال میتونی با cpu بازی میکنی و ببری ؟ :46: اصلا manual رو فقط واسه head to head گذاشتن . غیر منطقیه که با Cpu منوال بازی کنی . ولی فکر کنم توی نسخه 12 بشه .نقل قول:
عزیزی :11:.نقل قول:
لینک دانلود:
کد:http://www.uploadbaz.com/ueafiu4epaj2
درسته Skill Moves ها سخته در مقابل سی پی یو اما در مقابل یک آدم عادی آسونم هستنقل قول:
حفظ کردن همش هم کاز سختی نیست و وقتی همشو حفظ باشی و بدونی که از هر کدوم در چه جایی استفاده کنی خیلی هم کاز سازه و بازی از حالت یکنواختی در میاد
شما چند تا کلیپ در یوتیوب از کسایی مثل Hjerpseth یا Fifaskiller100 ببین
میفهمی که هیچکدون نمایشی نیست و هر کدوم در جای خود خیلی هم کار سازه
کاملا درسته من یه دریبل که خیلی به درد بخور هست رو بلدم که آنولوگ را یه بار عقب بعد جلو میزنی البته با ایشنایدر و k.honda خیلی خوب میزنم . خیلی راحت یه دفاع 3 نفره رو از روبرو جا میزاره:8:نقل قول:
:FIFA 2014 TRAILER
کد:http://www.youtube.com/watch?v=T58uo-Fxi7M&feature=related
مصاحبه اي با Gameplay Producer بازي ، Santiago Jaramillo صورت گرفته که در اون کلياتي از گيم پلي و Career Mode و ... و تفاوت هايي که نسبت به قبل دارن اشاره کرده.
از موارد جالب در Career Mode ميشه به نقل و انتقالات بسيار واقعي تر اشاره کرد. براي مثال شما در روز نقل و انتقالات به صورت ساعت به ساعت مذاکرات را با باشگاه ديگه انجام ميدين و رفته رفته که به ساعات پاياني نزديک ميشين قيمت بازيکنان بالاتر ميره ... علاوه بر اون در صورت پیشنهاد به یک بازیکن خوب در صورتی که یک بازیکن خوب دیگه در همون پست دارید بازیکن فعلی تیم ابراز نارضایتی می کنه.
در مورد Tactical Defending و نگراني هايي که بعضي در مورد اون دارند Santiago Jaramillo گفته که تفاوتي که در بازي پلير ايجاد ميشه آن چنان زياد نيست ، در سري هاي قبل اکثر بازيکنان معمولا بعد ار از دست دادن توپ ناخودآگاه دکمه پرس را مي گرفتند تا توپ گيري مجدد صورت بگيره ، در نسخه جديد هم روال کار مثل قبله با اين تفاوت که با گرفتن دکمه اي شما در يک فاصله نزديک حريف را زير نظر مي گيرين و با ردن دکمه ديگه اي Standing Tackle انجام ميشه که نياز به زمان بندي و دقت ويژه اي داره و اين تصميم گيزي که چه زماني اقدام به توپ گيري صورت بگيره با پليره که باعث ارزشمندتر شدن تصمیم گیری های پلیر در بخش دفاع میشه و در صورتی که زمان مناسبی اقدام به Standing Tackle نکنید بازیکن شما در وضعیت نامناسبی قرار می گیره و حریف شما را جا می گذاره. مزیت دیگه ای که سیستم دفاعی جدید داره اینه که در سری های قبل بازیکنان شدت عمل زیادی در پرس داشنتد و در موارد زیادی حتی در صورتی که قصد نزدیک شدن به بازیکن حریف را در سر نداشتید بازیکن خودی به سمت بازیکن صاحب توپ حرکت می کرد و فضای خالی که پشت سرش ایجاد می شد باعث ایجاد فرصت های خطرناکی برای حریف می شد ولی در سیستم جدید این شدت عمل در حرکت رو به جلو و خالی گذاشتن فضای پشت سر که تا حدودی از دست پلیر خارج بود بسیار کمتر و منطقی تر شده.
محتوای مخفی: متن کامل مصاحبه
درودنقل قول:
اگه امکان داره منبع رو هم بزارید.
tnx . عالی بود .نقل قول:
این مزیت جدیده رو خیلی باهاش حال میکنم :8:
در قسمت محتواي مخفي هست بهرحال:نقل قول:
کد:http://www.gamingexaminer.com/exclusive-gameplay-producer-santiago-jaramillo-talks-fifa-12/10775
کد:http://www.gamingexaminer.com/exclusive-gameplay-producer-santiago-jaramillo-talks-fifa-12/10775/2
کد:http://www.gamingexaminer.com/exclusive-gameplay-producer-santiago-jaramillo-talks-fifa-12/10775/3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]fifasoccerblog.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"FIFA 12: The Art of Refinement"
David Bryant پیش نمایش خودش رو از فیفا 12 نوشت.
میتونید مطلب کامل رو از fifasoccerblog.com بخونید:
[PHP]http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-preview/[/PHP]
واقعا جامع و کامل نوشته پیشنهاد میکنم حتما بخونید.
GOD BLESS EA :Dنقل قول:
"FIFA 12: The Art of Refinement"
David Bryant پیش نمایش خودش رو از فیفا 12 نوشت.
میتونید مطلب کامل رو از fifasoccerblog.com بخونید:
یه سوال از دوستانی که دمو رو برای PC سال های پیش دانلود میکردن . پچی چیزی برای دمو عرضه میشه که بشه زمان رو بیشتر کرد؟ سه دقیقه خیلی کمه ( هر سال رو کنسول دانلود میکردم که خبری از پچ نبود ، امسال با این وضع برای PC میخوام دانلود کنم )
یه ویدئو جدید از Career Mode که البته برای دیدن اون نیاز به شکن دارید.توصیه می کنم ببینید.
در اون Simon Humber ، مدیر بخش خلاقیت بازی در مورد روحیه بازیکنان در طول فصل و همچنین سیستم خستگی و ریکاوری بازیکنان صحبت می کنه برای مثال در سیستم جدید بر خلاف دوره های گذشت مدت زمان ریکاوری هر بازیکن با بازیکن دیگه تفاوت داره ...
[HTML]http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-career-mode-form-morale/[/HTML]
+
کاور منطقه پرتغال که دیروز منتشر شد:
واسه فیفا فکر نکنم ولی pes تا دلت بخواد پچ و آپدیت و ه*ک واسش میاد.نقل قول:
الان دمو یه 10 روز دیگه میاد...10-15 روز بعدشم خود بازی میاد دیگه اینقد پچ کاری نمیخواد!:31:
معمولا 2یا3 روزی زودتر از تاریخ اعلامی هر ساله میاد.فکر کنم آخر این هفته یا اول هفته بعد میاد؟
نقل قول:
دیدم آقا !
صحنه را دیدم !
یعنی تار و پودم لرزید.... خدا بود خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
دیگه نمیتونم صبر کنم
دیگه 22 شهریور هم جواب نمیده
بازی کی میادددددددددددددددددددد
مردمممممممممممممممممممممم ممممممممممممم
سلام دوستان
یه سئوال داشتم میخواستم بگم که این بازی چه جامهایی داره /////ایا امسال جام جهانی داره؟؟؟؟
آیا تماشاچیهای بازی را مثل جام جهانی 2010 از نزدیک نشون میده خیلی اون حالت جالب بود آیا این نسخه همینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
جواب تمام سوال هات منفیهنقل قول:
تشکر دوست عزیز ولی اگه بود چه میشد
این ویدئوش کجاست . توی صفحه فقط خبر رو نوشته .نقل قول: