سلام
دوستان الان یه گوشی نوکیا 2600 کلاسیک دستمه که gprs و edge رو ساپورت می کنه. الان از کجا بفهمم که سرویس edge تو محل ما فعاله یا نه؟
راستی تو مشخصات گوشی نوشته که EDGE Yes, Downlink only . این یعنی چی؟
Printable View
سلام
دوستان الان یه گوشی نوکیا 2600 کلاسیک دستمه که gprs و edge رو ساپورت می کنه. الان از کجا بفهمم که سرویس edge تو محل ما فعاله یا نه؟
راستی تو مشخصات گوشی نوشته که EDGE Yes, Downlink only . این یعنی چی؟
اینکه رو ویندوز 64 بیتی نصب نمیشه:13:نقل قول:
به قیمت و تاشو بودن و میزان حافظه نیست به کلاس گوشی ربط دارهنقل قول:
کلاس6 هستش یادمه گفتم32!نقل قول:
نقل قول:
به هیچ عنوان تبلیغ جای غیرمعتبر رو نکنید
یکی از دوستان قصد خرید داره اگه برایش ارسالذکردند ادرس اونجا رو میزارم.
اتفاقا مدلهای ارزونی هم داره 24 سلعت امانت میگیرم اگه خوب بود سفارش میکنم
خودتون هم میدونین که سرعت سرویسم از همتون بالاتره:27:
اگه اوکی بود ادرسش رو میزارم وگرنه که هیچی:20:
فعلا فقط این رو دارم. یعنی به درد نمی خوره؟ فقط برای تست می خوام. می خوام ببینم سرویس EDGE تو محلمون فعال هست یا نه؟نقل قول:
قیمت این مودم ها چنده؟ خودت خریدی؟نقل قول:
دوستان من بسته یک روزه رو فعال کردم ولی گفت که باید منتظر SMS تائید بمونی. الان یک و نیم ساعته منتظرم.
چقدر طول می کشه؟
یکبار هم منتظر نموندم در عرض 7-8 دقیقه 2000 تومان رو کوفت کرد.
please wait :27:نقل قول:
چقدر از همینی که گفتی؟:31:نقل قول:
راستشو بخوای خودم نخریدم تبلیغشو دیدم گفتم بزارم قیمتشم زنگ بزنی بهت میگننقل قول:
خوب تو ذوق بچه زدینقل قول:
واسه من تا فرستادم فعال شد . حالا یه دو سه سالی صبر کن ببین اگه فعال نشد بهشون زنگ بزن . :31:نقل قول:
از شوخی بگذریم، به طور متوسط چقدر طول می کشه این پیام رو بفرسته؟ پیام های بی مصرف رو که همون لحظه می فرسته. می گم این ها هم راه پدر سوختگی و مادر جن... رو از این آفریقایی های %$^$%*%&%&*% خوب یاد گرفتن ها.نقل قول:
لطف می کنید اموزش laptop هم بزارید برای 3g
با ایرانسل
کمک کنید.من لپتاپم 3g داره با at&t تو امریکا هم فعال بوده و سیم at&t روشه.می خوام ببینم با irancell چگونه به اینترنت وصل شم
شما لپ تاپت رو بزار تو قوطیش سالم بمونه سال 1400 که 3G میاد به دردت بخوره. آخه جیگر اینجا آمریکاست؟نقل قول:
الان چند ساعته منتظرم یه تا پیام بفرسته میمون.
هم پول آدم رو می گیرن هم سوارش می شن.
میگم فونت نمره 7 هم بودا :13:نقل قول:
لپتاپت وایو هسته?؟
اگه وایو هستش باید برنامه شو عوض کنی اونوقت میتونی کانکت شی
تو انجمن لپتاپ مطرح کن دقیقتر راهنماییت میکنن[/SIZE]
من که 3بار دادم، 1 دقیقه بعدش sms اومد.!
برای من که نمیاد. مشکلم رو به کی بگم؟نقل قول:
فقط دفعه پیش که 2000 تومان اعتبار رو خورد چند لحظه بعدش پیام داد که اعتبار شما برای اینکار کافی نیست. شارژ کنید و دوباره سعی کنید. این کار رو کردم ولی هنوز خبری نشده. احتمالا می خواد یکبار دیگه هم آزاد حساب کنه بعد ... . پدر سوخته.
توقع داری زوری بگم اره ؟نقل قول:
باید با یک موبایل درست حسابی امتحان کنی
ضمنا روی سیستم نه با خود موبیال
ای جانننننننننننننننننن :31::11:نقل قول:
برای من 2 دقیقه طول کشیدنقل قول:
ما فقط فوجیتسو رو دیدیم که با این قضیه مشکلی نداشته بقیه گویا مشکل دارند.نقل قول:
حذف شود .................................
بالاخره این پیام کذایی رو فرستاد. از گوشی Nokia 6500 استفاده می کنم. سرعت لود صفحات از دایل آپ کمی بهتره. در حد 7-8 کیلوبایت ولی سرعت دانلود افتضاحه (دانلود فایلی با پسوند zip یا exe ).
مشکل از چی می تونه باشه؟ در ضمن رو گوشی علامت E ثبت کرده. این یعنی اینکه EDGE فعاله؟
ممنون
250 قدیمیهنقل قول:
چرا مال منو نمیگیری ؟ 251
هم قیافش بهتره هم جدیدتره هم مشکلات نصب برنامه هاش که باید با کابل نصب کنی کمتره.
فقط پلایر 250 یه اکولایزر داره همین ! :31::13:
ولی مال ما سرعت کلاسش 32 هستش که اخرشه
و در نهایت اگر بودجه ات میرسه بزار تا اخر هفته من یک مدل از این دانگلها به دستم میرسه و بعد از عمری دل و روده شو خالی میکنم ببینم چیه اگه به صرفه بود میگم از اینها بگیری.
خلاصه دانگل به نظرم بهتره فقط باید بزاری من تست کنم ببینم اوضاعش در چه وضعیه.
و درنهایت هرجور که خودت دوست داری تصمیم بگیر.
نظر من اینه.
گفتی شارژ یادم رفت بگم
شارژ پر میکنه در حد تیم ملی !!!!
خیالت تخت مشکلی پیش نمیاد ولی خوب بهت گفتم ممکنه بعد از ده روز هم کل موبایلت به فنا بره
شاید هم بعد از دوماه معلوم نمیکنه
یکی از بچه ها توی پستهای قبلی نوشته باطریش ترکیده
فکر اینجاهاش هم بکن.
فعلا
و
دادا با همراه اول هم امتحان کردی ؟نقل قول:
گوشی خوبی داری ولی این سرعتت در حد GPrs هست نه EDGE
با گوشی برو تا سر کوچه زیر یه انتن موبایل وایسا ببین کیفیتش تغییری میکنه یا نه
در ضمن با همراه اول هم یه تست بزن ممکنه تو هم مشکل میلادی رو داشته باشی
یه ماهه ایرانسل رو فعال کرده بود همراه اول برایش جواب میداد.
یکی دیگه از بچه ها هم همینجوری شده بود.
در کل اگر سرعتتون کمه این راهها رو باید انتخاب کنید
اینم طبق تجربه به دست اومده
موفق باشی عزیز.
از لطفتون ممنونم دوست عزیز.نقل قول:
دادا با همراه اول هم امتحان کردی ؟
گوشی خوبی داری ولی این سرعتت در حد GPrs هست نه EDGE
با گوشی برو تا سر کوچه زیر یه انتن موبایل وایسا ببین کیفیتش تغییری میکنه یا نه
در ضمن با همراه اول هم یه تست بزن ممکنه تو هم مشکل میلادی رو داشته باشی
یه ماهه ایرانسل رو فعال کرده بود همراه اول برایش جواب میداد.
یکی دیگه از بچه ها هم همینجوری شده بود.
در کل اگر سرعتتون کمه این راهها رو باید انتخاب کنید
اینم طبق تجربه به دست اومده
موفق باشی عزیز.
متاسفانه همراه اول تو شهر ما سرویس نمی ده.
همین الان که دارم این پست رو ارسال می کنم سرعت گاها تا 13-14 هم بالا می ره. سرعت دانلود هم خیلی بهتر شده ولی عالی نیست. اونطور که شما و دوستان دیگه می گید تا 25 هم بالا میره.
احتمالا ترافیک شبکه زیاده. چند ساعت دیگه امتحان می کنم و دوباره نتیجه رو می گم.
پس تو از اون مدل موقتی ها هستینقل قول:
توی همین تاپیک بگرد 2-3 نفر هم وضعیت مشابه شما رو دارند
میلاد هم همینجوری بود .
موقع شبها سرعتش بهتر میشد.
این به خاطر صحبت کردن هستش
وزیر اینو گفته میگه جایی که اولویت با صحبت کردن باشه و پهنای باند کم باشه مجبوریم سرعت اینترنت رو کم کنیم و به صحبت بدیم.
دیگه به فکر یک مودم باش یا یک موبایل
ولی ترجیحا اگر به فکر مودم خوب باشی بزاری من یه تستهایی دارم که تا فردا پس فردا این مودم به دست ممیرسه و ته توی قضیه رو در میارم ببینم چه برندی هست و چه خواصی داره و قیمت و ... رو دربیارم ببینم به صرفه باشه توضیحشو میدم.
فعلا
بچه ها من سرعتم بد نیست معمولا روی 19 هست تا 16 17 هم می ره ولی بعضی وقتا صبح های جمعه میره رو 40 48 خیلی حال می ده
مشکلی که دارم همه چی قیلتره فقط مونده سایت صدا سیما رو هم شیلتر کنن
اگه شیلتر کشی سراغ دارید که می تونه فایل های فلش را به صورت استریم نشون بده (زنده حوصله ی دانلود ندارم) برام پیام خصوصی کنید ممنون
قیلتر سراسریه و ربطی به اینجا نداره عزیز ضمنا این سرویس به عل پینگ بالا خوب نمیتونه وب های قیلتر شده رو باز کنهنقل قول:
موفق باشی
خودم هم به همین نتیجه دارم می رسم. همین الان داره از مگاآپلود با 16 کیلوبایت دانلود می کنه. سایت های مختلف هم در نتیجه کار تاثیر دارن.نقل قول:
در مورد مودم هم ممنون می شم کمکم کنید چون الان دو تا گوشی دستمه که هر دوتا مال برادرمه. می خوام بهش پس بدم. البته یکی نوکیا 2600 هست که زیاد پیشرفته نیست. تستش نکردم ولی ظاهرا EDGE رو هم ساپورت می کنه. ولی این 6500 کارایی خوبی داره.
راستی این گوشی خیلی گرم می شه. باطریش نترکه یه موقع بریم هوا. دی
من که بهت گفتم :27: وضعیت بچه ها از چند حالت بیشتر نیستنقل قول:
یکیش نگران کننده است = 45 کیلو بر ثانیه که یکی میگفت یه شرب اینجوری دانلود میکنه صبحها
یکیش خوش خیمه = سرویس بنده از 30 کمتر نمیشه
یکیش علی اللهیه = سرویس میلاد
یکیش هم امداد غیبیه :31:
یکیش هم بامبولک بازیه که مل شما و سایر دوستانه که شل کن سفت کن داره و معلوم نیست که کی برقرار میشه
من پستهای تک تک بچه ها رو کنترل میکنم
و موردی ببینم به خاطر میسپارم که در گزارش بعدی بررسی کنم
و همون موقع که گفتی سرعتت اینقدره به ذهنم رسید که شب بهتر هم میشه
.
به هرحال برای مودم باید صبر کنید تا این دوستم بیاره بعدا ادرسشو میدم و میزنم توی پست اول.
اونم یه وسیله مثل بقیه وسیله ها ولی خوب اصولی تره.
فعلا
ایرانسل مرد. کلا آنتن دهی قطع شد.:13:معلوم نیست کی درست بشه.
حالا به من خسارت می دن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برمیگرده:27:نقل قول:
منطقه ات داداش منطقه ات داغونه
:13:
سلام کینگ جان.ببین ترکیدن باتری گوشی خیلی خطرناکه؟ تا شعاع چند متری بهمون میتونه صدمه بزنه؟؟؟ صداش در چه حده؟!!!
برگشته ذلیل مرده. الان سرعتم 22 کیلوبایته. کلا از سرویس دایل آپ خیلی به صرفه تره.نقل قول:
من هر دوره فقط حدود 80 هزار تومان پول تلفن می دم یعنی ماهیانه 40 هزار تومان. البته از این خط فقط برای اینترنت استفاده می کنم. هزینه کارت اینترنت هم اضافه کنی می شه چیزی حدود 60 هزار تومان.:13:
با سلامنقل قول:
در حدی هست که اگه بهت نزدیک باشه، و چسیبده باشه منجر به خسارت خیلی زیاد جانی میشه و اگه ازت فاصله داشته باشه بهت آسیب جانی بازم میرسه
مثه اینه که یه ترقه ترکیده باشه :31:
البته بسته به گوشی و نوع باطریش و اینا هم داره
کلا خطرناکه
موفق باشید.
والا تا حالا نترکوندیم ببینیم چه جوریهنقل قول:
ایشالا چهارشنه سوری امسال یه تست میزنیم ببینیم مرگ و میر داره یا نه :31:
اها :27: حالا شدنقل قول:
تو هم مثل مایی داداش منم 2 تومنی روی این دایال آپ ضرر دارم البته برای 7-8 سال هستش تا اینکه ای دس اس ال رو دیدیم
بشین حالشو ببر :27:
نه بابا دیگه چه خبره دور باطریه یه فویل المینیومه دیگه مگه بمبه :31: مثل یه تیکه مرغ لای فویل می مونه وقتی هم بترکه پودر میشه ..چی میشه مگه ؟نقل قول:
:13:
باطری دوستم دیشب پوکیده بود البته از شب تا صبح داشته دان می کرده
باطریش تهش در اومده بود ی چیزایی مثل روغن سوخته زده بود بیرون حالا رفته باطری بخره ببینه گوشی سالمه یا نه
البته گوشیش 3110 بود
نترسید هیچ خطری نداره
تنها راهش استفاده از باطریهای چینی برای کاهش مرگ و میر و خسارت هستنقل قول:
یا اینکه دانگل بخرید
برای فردا یه نتیجه رو در یه تاپیک جدا میزم.
فعلا
یه بار تو اخبار دیدم انفجار باطری یه گوشی نوکیا باعث قطع شدن دست یه دختر چینی شده. این جریانش چی بوده پس؟نقل قول:
نه بابا دیگه چه خبره دور باطریه یه فویل المینیومه دیگه مگه بمبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل یه تیکه مرغ لای فویل می مونه وقتی هم بترکه پودر میشه ..چی میشه مگه ؟
فقط مشکلی که الان دارم اینه که سرعت کانکشن رو 115 ثبت می کنه. در حالی که قبل از اینکه چند ساعت پوشش آنتن قطع بشه این میزان 468 بود. این می تونه تو کیفیت سرویس تاثیر گذار باشه؟
عمدا که محدود نکردن؟
برای لینکه زیاد به گوشی فشار نیاد و خراب نشه چه مدت رمانیرو برای استفاده پیشنهاد میکنید ؟
گوشی من e65 هست
منم دیدم ازا ین اخبارها بگویندنقل قول:
ولی قطعی دست رو دیگه نشنید بودم
متاسفانه از موبایل استفاده کردن این مشکل رو هم داره. ولی خوب ارزونتر در میاد
ولی ریسک مرگ هم داره دیگه :31: کم کم کارمون رسید به بهشت زهرا :31:
اون 115 چیزی نیست سرعت دانلودتو نگاه کن ببین از 20 متر میشه یا نه
نه بابا عمدا محدود نمیشه این به خاطر زر زدن همسایه های محترم با موبایل هست
البته اگه وزیر حرفش درست باشه.
من 6 ساعت هم کار کردم 10 ساعت هم کار کردم ولی مدت تنفس هم به گوشی دادمنقل قول:
یعنی گوشی رو خاموش میکردم
بعد از 4 ساعت دوباره روز از نو روزی از نو
اگه وبگردی کنین مشکلی پیش نمیاد
یه گوشی خوب برای این کار که قیمتشم ارزون باشه یا بشه دسته دوشم پیدا کرد میشه معرفی کنین چون من گوشیم کلاس 10 و حداکثر سرعتم 13 هست
از گوشی ای 251 استفاده کننقل قول:
e 251 samsung
قیمش هم حدود 80 اینهاست کلاسش 32