تایید میشه حامد جان
منم الان بین دبلیو 960 و ن95 8 گیگ گیر کردم ولی احتمالآ تا عید ببینم قیمت کدوم خوب افت میکنه اونو میگیرم
ولی اگه هیچ کدوم افت نکرد و قیمتش واقعی نیشد 100% پ1 رو میخرم :-x
Printable View
تایید میشه حامد جان
منم الان بین دبلیو 960 و ن95 8 گیگ گیر کردم ولی احتمالآ تا عید ببینم قیمت کدوم خوب افت میکنه اونو میگیرم
ولی اگه هیچ کدوم افت نکرد و قیمتش واقعی نیشد 100% پ1 رو میخرم :-x
نقل قول:
آسونه هر طرق یه حرف هست و از shift هم برای کلیدهای ترکیبی استفاده می شه. من خودم با p1 سریعتر sms می زدم تا الان با k850 !
سلامنقل قول:
همونطور که بالا گفتم دقیقا با w810 مقایسه کردم. اولا که قسمت بالایی هندسفری سونی رو ورداشتم و هدفون n91 رو وصل کردم، اصلا صدا انگار که سه بعدی شده و حجم داشت ( منظورم همون باس هست ). ثانیا کلا هر هدفونی رو به n91 وصل کنی و بعد به w810 خودت متوجه تفاوت میشی.
به نظر من چیزی که صدای n91 رو جذاب کرده، باس یا کوب فوق العادشه که این عامل رو تو w810 ندیدم.
سلام به همه ی دوستان
از راهنمایی هاتون خیلی خیلی ممنونم .
فقط حرف من اینه . گفتم که یه اسمارف فون میخوام . پس باید w910 رو بذاریمش کنار .
راستشو بخواین با نوکیا هم اصلا میونه ی خوبی ندارم . میدونم n81 تو این زمینه فوق العاده ست . اما ترجیح میدم سونی بگیرم . و بازم ترجیح میدم گوشیم Uiq باشه نه S.60 . با نرم افزارا و اینترفیسش بیشتر حال می کنم . مخصوصا تاچ اسکری بودنش خیلی مهمه برام . اونم حالا که فارسی رو هم ساپورت میکنه . و شدیدا هم به گوشی ای نیاز دارم که فایلهای آفیس رو هم ویرایش کنه . برای همین بعد از این همه جستجو رسیدم به چهار انتخاب . W950 , W960 , P990 , P1
مصمم شده بودم برای 950 که اینجوری گند زده شد به بازارش . یه هفته ای از 230 تومن رسید به 350 تومن .
منم راستش زورم میاد براش پول بدم . چون متاسفانه دوربینم نداره . البته زیاد این قسمتش برام مهم نیست اما با این قیمت انتخابهای زیادی هست در همین حد .
تا اینکه شنیدم P1 هم صدای فوق العاده شفاف و نسبتا بلندی داره . من قبلا هندز فری سری w رو روی سری k امتحان کردم . فوق العاده خوب جواب داد . گفتم اگه بشه اینکار رو بکنم .
البته soshiance جان حرف شما هم در مورد پلیر 950 کاملا صحیحه . اما من فقط یه صدای شفاف و پر قدرت میخوام . میخوام مطمئن شم P1 از پسش بر میاد . اونم با هندزفری سری دبلیو . شنیدم با هندز فری خودش هم عالی کار میکنه .
در موزد بیزینس فون بودنش هم کاملا مطلعم . منم بنا به نیازهایی که دارم میخوام این انتخاب رو انجام بدم .
تا اینجاش که تموم نیازهای منو بر آورده میکنه . مخصوصا Wi-fi که برام خیلی مهم بود . البته اونم 950 نداشت اما بازم میتونستم کنار بیام باهاش . خلاصه اینجوریاست داستان ما .
میخوام بدونم P1 در این زمینه چند مرده حلاجه . اگه هندز فری سری دبلیو بگیرم براش چی ؟
میخوام از بین W950 و P1 یکی رو انتخاب کنم .
نوکیا رو هم که گفتم . بیخیالش شدم . وگرنه همون ان 81 عالی بود . ( به دلیل عدم ویرایش آفیس اینم پر )
بازم از همه تون ممنونم . خوشحالم که میتون با چند نفر مطلع در این مورد مشورت کنم .
بازم منتظر م .
نمیشه مثلا یک سایت rss رو بریزی رو گوشیت بعد بازش کنی.
چرا,به راحتی!نقل قول:
هم میتونی با کام÷یوتر بری rss سایت مورد نظرو ÷یدا کنی بعدش توrss feed گوشیت add کنی
با خود گوشیتم تو هر سایتی کهrss داره بری خودش میگه میخای addکنی یا نه؟
سلام دوست عزیز شک نکن که p1 از پس صدای خوب و شفاف مثل w950 بر میاد فقط چند ایتمی رو که گفتم نداره وگرنه هدفون p1 جزو هدفون های خوب هست .
نظر بچه ها رو هم میتونی در چند صفحه قبل که من در مورد پخش صدا در P1 پرسیده بودم رو ببینی .اگر P1 گرفتی از پخشش یه نقدی بزار.اگر هم پولت رسد W960i بگیر که دیگه هم فال هم تماشا خیالتم راحته.
موفق باشی.
راستی کدم شهر زندگی میکنی و از کجا میخوای بگیری ؟؟؟؟
با سلام و عرض ادب
از تمامی کسانی که این گوشی راp1 دارند سوالی داشتم....
آیـــــــــا زبانی عربی دارد؟ا Sms های فارسی را نمایش می دهد؟در دفترچه تلفن اسامی به صورت فارسی ثبت می شود؟
لطفآ تا مدیر عامل 10% از حقوق بنده را کم نکرده خواهشآ زود جواب دهید.
قرار فردا بخرم.... کمک .... کمک ..... ک..م...ک... کم............:18:
لطفا اگر تلفن پارس کامتل یا هر نمایندگی دیگر را دارید بفرمایید.
با تشکر
می خواستم بدونم ایا p1 قابلیت گرفتن شبکه های تلویزیونی را دارد یا نه
2- سیمبین 9.1 با رابط uiq3 بهتره یاos 9.2 از لحاظ برنامه و زیبایی محیط و راحتی
كي برد عربي داره!نقل قول:
اس ام اس فارسي و Pdf و .. رو هم باز ميكنه!
با سلامنقل قول:
شما این گوشیو دارید؟
من که ندیدم کی برد عربی داشته باشه ولی شنیدم که زبان عربی داره؟
پس مشکلی با SMS های فارسی رسیده نداره؟
دفترچه تلفنش چجوری می شه فارسی یا همون عربی و نوشت؟
با تشکر فراوان
سلامنقل قول:
واقعا ممنونم از راهنماییات سوشینس جان .
منم که گفتم .نیازی به اون زرق و برقهای دبلیو 950 ندارم . ( البته حتی اگه P1 رو هم بگیرم دلم پیش 950 میمونه ) اما مطمئنا بعد یه مدتی عادی میشه . برای اون چیزای دیگه هم که گفتی ( لیست آهنگ و ترک لیست و غیره ) مگه P1 واکمن پلیر 2 نداره ؟؟ من تو رویو های gsmarena دیدم که حتی جستجوی اتوماتیک برای یافتن آهنگها داره و عکس آلبوم رو هم نمایش میده . گمون کنم فقط ویژوالیشن های 950 رو نداشته باشه با یه سری امکانات دیگه که گمون نمی کنم ربطی به درخواست من از گوشیم داشته باشه . اونم منی که فقط با هندز فری آهنگ گوش میدم . فکر کنم همینایی که P1 داره راضیم کنه . شما و بقیه دوستان هم که میگید صدای قوی و شفافی داره . من دنبال همینش بودم . حالا که مطمئن شدم پس شکی باقی نمیمونه . :20:
البته من با کمی اغراق گفتم 50 درصد .( اما خداییش شاید تو 24 ساعت بالای 6 ساعت با گوشی آهنگ گوش میدم . برا همین خیلی حساسم به این موضوع . بعدشم نمیخوام تا چند سال آینده گوشیمو عوض کنم ) چون به امکانات دیگه ی P1 هم خیلی نیاز دارم . چون دوربین هم داره تقریبا ایده آل میشه . البته من رو دوربینش حساب نمی کنم . ( میخوام Canon S5is بگیرم ) اما خوب گاهی اوقات نیاز میشه . رو وایرلس فیدلیتیش هم خیلی حساب باز کردم .
راستی من تو ساری زندگی می کنم . ( مازندران ) گمون کنم باید برم تهران بگیرم . اینورا زیاد اینجور گوشیا پیدا نمیشه . البته دنبالش هم نرفتم . اما حدس میزنم چه خبره .
راستی تو تاپیک خوندم که میشه فریم ویر W960 رو رو P1 هم نصب کرد . درسته ؟ اگه اینطوری بشه که دیگه نور علی نوره . خدا کنه اون یارو بتونه صفحه کلیدش روهم راه بندازه تا دیگه بشه کارو تمومش کرد . از نظر ظاهری هم P1 رو ترجیح میدم . اگه بشه فریم ویرشونو عوض کرد که دیگه میشه زندگی این گوش ..............
راستی دوستان کسی میتونه قیمت بازار تهران رو برام بگیره ؟
با گارانتی و بدون گارانتی . البته احتمالا بدون گارانتی میگیرم . چون تو ایران فقط یه اسمه . نه چیز دیگه .
اگه تو دوستان کسی هم جایی این اطراف ( حوزه ی استحفاظی ما :31: ) سراغ داره که قیمت پایین میده بهم یه اطلاعی بده . ممنون میشم . ( چون با اومدن 960 حتما از این پایین تر هم میاد ) نمیخوام زیاد آتیش بگیرم :20:
یوخده بسوزم خوبمه :46:
بازم از راهنماییات ممنونم .
راستی تا حالا با هندزفری سری دبلیو باهاش آهنگ گوش داده کسی ؟؟؟
میخوام ببینم با اون چه می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی دوستان
البته اونایی که آپدیت نکردن گوشیشونو و امکان فارسی نویسی ندارن رو میگم
برای w950 قبلنا که من تو تاپیکش زیاد میرفتم برای فارسی نویسی از یه صفحه کلید عربی استفاده میشد که به صورت فایل اچتمل ( صفحه وب ) بود . که تو گوشی میریختن و اجراش می کردن و باهاش تایپ و بعدش هم کپی و پیست . البته کاملا عربی بود . شاید دیده باشین .
من گرفتم تو کدهاش تغییراتی دادم و یوخده مرتبش کردم . حروف فارسی رو هم بهش اضافه کردم . یعنی حروف گ چ پ ژ که تو زبان ..... عربی وجود نداره
من خودم تابحال باهاش کار نکردم . امتحانش کنید ببینید میشه یا نه . ضرری که نداره که . حجمشم خیلی کمه
اینم آدرسش :
هر کسی دانلود کرد و امتحانش کرد . بهم یه اطلاعی بده خوب ؟کد:http://www.2shared.com/file/2786705/c14ce8a1/keyboard.html
اگه کار کرد و موفقیت آمیز بودم حالشو ببرید .
بلهنقل قول:
كي برد مجازي عربي داره
كلآ با فارسي مشگلي نداره
و همه جا مي تونيد از كيبرد عربيش استفاده كنيد گچپژ رو نداره ديگه!
ولي براي خوندن اس امن فارسي مشگلي نيست گچپژ رو نشون ميده
سلامنقل قول:
خیلی ممنون از جوابهایتان.
"كي برد مجازي عربي داره" با کی برد خودش نمی شه تایپ کرد؟
با تشکر
كسي مديونه دوربينه جلوشو چطوري ميشه روشن كرد؟
نه نمي شه تست كردم الان!نقل قول:
اگه بخواي براي شرتكات هاي پايين صفحه برنامه بزارينقل قول:
مي توني از APPLICATION برنامه ي video phone رو انمتخاب كني
يا از منوي سرويس
واقعا با هندزفری بلوتوث گوشی میشه آهنگ گوش کرد ؟ مدلش چیه؟
اختیار دارین.نقل قول:
واقعا با هندزفری بلوتوث گوشی میشه آهنگ گوش کرد ؟ مدلش چیه؟
تمامی گوشی هایی که A2dp رو داشته باشه و هندزفری هایی که این پروفایل رو ساپورت کنن میشه باهاشون آهنگ گوش کرد.
به به سلام چاکرhamed خان .
دوستانی که میخوان p1 بگیرن بدونه گارانتی تقریبا بین 390 تا 395 هزار تومان . باگارانتی رسمی سونی اریکسون (منضورم سیتادل نیست -فکر کنم پارس نیکاتل باشه یا کامتل) البته به گفته فروشنده ها وگرنه همه میدونن که نمایندگی رسمی سونی اریکسون در ایران سیتادل تلکام هست بهرحال الان اسمش یادم نیست 405 تا 415قبلا فقط 415 بود ولی من که رفتم 405 هم پیدا کردم ولی با گارانتی سیتادل 450 بود که فعلا موجود نیست ولی بارش به زودی میرسه . خوبی سیتادل اینه که همه شهر ها نمایندگی داره و نسبتا از بقیه بهتره وحتی برد گوشی هم بسوزه رایگان عوض میکنه ولی در کل ای همچین از هیچی بهتره
اینم p1 مشکی به نظر من خیلی خوشکله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدك نيست:31: اما همين مونده صورتي هم بزنه براي بانوان:27:
با سلام خدمت تمامی دارندگان P1 (غول شبکه ) ورژن جدید آپدیت برای پی وان هم عرضه شد . من در کلوپ W950 لینک دانلودشو گذاشتم برین و دانلود کنین . در سایت خود سونی اریکسون هم در قسمت support میتونید گزینه ی آپدیت رو پیدا کنید .
W950i:10:P1
با سلامنقل قول:
رفتم و خریدم،کامتل 405 تومان.
كي برد مجازي عربي که فرمودید کجاست؟
در ضمن با کی برد خودش می شه عربی نوشت.
با تشکر
دستت مرسي داش فربدنقل قول:
آقا من با پليرdefult خودش حال نميكنم
يه پلير خوب معرفي مي كنين؟
اين سياهه خوشكله ولي يه مشكلي داره كه نميشه قابشو با نقره ايه عوض كرد..نقل قول:
دوربينه جلو نداره:13:
نقل قول:
coreplayer به تازگي هم كي جنش رليز شده
برنامه خيلي خوبيه!
تو جاهايي كه ميشه تايپ كرد يه آيكون كيبرد كوچك بالاي صفحه هست رو روي بزنيد وقتي باز شد يه فلش كوچيك سمت چپ بالا هست رو ي اون باز بزنيد و setup رو انتخاب كنيد بعد Arabic رو انتخاب كنيدنقل قول:
و با اين ور÷ن فريمور من نمي شه با كي برد خودش تايپ كرد ممكنه مال شما جديد تر باشه
قاب مشکیه p1i نیست
مگه میشه کارخونه قاب بزنه که جلو دوربینو بگیره ؟
امکان نداره
فكر كنم چيني باشهنقل قول:
نوشته هاي تو صفحشو ببين:27:
با سلام و عرض ادبنقل قول:
تو جاهايي كه ميشه تايپ كرد يه آيكون كيبرد كوچك بالاي صفحه هست رو روي بزنيد وقتي باز شد يه فلش كوچيك سمت چپ بالا هست رو ي اون باز بزنيد و setup رو انتخاب كنيد بعد Arabic رو انتخاب كنيد
و با اين ور÷ن فريمور من نمي شه با كي برد خودش تايپ كرد ممكنه مال شما جديد تر باشه
خیلی ممنون از راهنمایتان،می شه کاری کرد که این حالت ثابت بمونه چون هر بار که می رم تو محیطی که می شه ازش استفاده کرد باید دوباره بزارمش روی عربی!
این مشخصات :
Phone: CXC 162037 R9H004
Organiser:CXC 162108 R6E30
CDA:CDA 162022/9 R6EA29
کدوم یکی از اینا می شه
کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
با سپاس فراوان
بايد اين باشهنقل قول:
162022/9 Middle East Generic CXC162037 R9J005 CXC162143 R1D CXC162108 R6F41 R6F38 26.10.2007 5.11.2007
مال من جنريك 1 هست شايد براي همين تو تايپ فرق داره
در مورد تايپ من زياد ور رفتم نتونستم حتي كيبرد دومش كه مال من روسي يا فرانسه هست رو عربي ست كنم
دوست عزیز این عکس ها را از چه سایتی گرفتی؟نقل قول:
یکی به من بگه GPS External تو پک P1 هست؟
به w960 میخوره؟
نه بابا جی پی اس اکسترنال کجا بود هنر کردن یه کیف گزاشتم تازه کیفشم تنگه
سلامنقل قول:
اين مشكيا چيني هستش از نوعه تقلبي :دي
اسم اصليش هم اينه: sony ericzzon
كه البته z رو يه جوري بهش قوس داده كه شبيه s بشه.
اهواز از اينا زياده
دوستان با این گوشی بازی میشه کرد ؟ این سوال را برای این پرسیدم که هر دکمه صفحه کلید آن سه کار انجام می دهد ؟ و آیا بازی های محدود دارد یا همه بازی ها بهش میخورن؟
با سلام و عرض ادب
چند تا سوال داشتم اگه می شه لطفآ جواب بدهد.
آیا ورژن فریمور بر سرعتش تاثیر دارد؟اگه سرعتش اینه که خیلی افتضاحه!
در تنظیمات دوربین چرا نمتوان 3mp را انتخاب کرد؟
با تشکر
آره بابا ولی تو پکیج خاورمیانه gps وجود نداره و من تا حالا تو ایران ندیدمنقل قول:
اگر زوم کنی از 3mp خارج میشه.نقل قول: