من فیلمو نمیتونم دانلود کنم وگرنه براتون حتما آپلود میکردم
یه چیز خارج از تایپیک: با ای دی ام دیگه نمیتونم فیلم از یوتویوپ ببینم کسی برنامه دانلود از این سایت رو داره؟
Printable View
من فیلمو نمیتونم دانلود کنم وگرنه براتون حتما آپلود میکردم
یه چیز خارج از تایپیک: با ای دی ام دیگه نمیتونم فیلم از یوتویوپ ببینم کسی برنامه دانلود از این سایت رو داره؟
کسایی که منتظر این بازی هستن و بیکارن، به نظرم این بازی رو حتما تموم کنید هرجا رو هم مشکل داشتید بهم بگید. لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نتونستم اون تریلر رو واسه ی شما آپ کنم(حالا بازم صبر کنید شاید تونستم)
ولی یه تریلر خیلی خیلی خیلی کوتاه از سایت آپارات پیدا کردم هیچی توش نیست فقط یه لحظه از بازی رو نشون میده دیگه واقعا شرمنده سعی میکنم اصلی رو هم جورش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:آپارات
بالاخره تونستم این تریلر رو واسه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بقیه دوستان که نمیتونستن ببینن گیر آوردم و توی آپارات آپلود کردم
مطمئنن به سیستمم نمیگره دیگه همه چیم قدیمی شده میخوام سیستممو عوض کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم فکر کنم بازم باید برم فیلمایی که مردم این بازی رو بازی میکنن ببینم:n03::n28::n14:
بچه ها فقط سلندر همین یه بازی رو نساخته. سلندر به جز 8 pages نسخه های دیگه هم داره یه نسخش که خیلی خوشم اومد بهتون میدم هنوز واسه ی من دانلود نشده ولی به شما میدم شما دانلودش کنید
توجه:وقتی دانلود میکنید اول یه برنامه هست که با استفاده از اون برنامه باید بازی رو دانلود کنید
اگه کلا میخواید از همون اول برنامه رو دانلود کنید اینم لینکش
حجم:202 مگ
منبع:softonic.com
(بعد یه مدت....). من دانلودش کردم ولی واسه من بالا نمیاد شما هم اطلاع بدید بگین برای شما بالا میاد یا نه(اصلا از سایتش خوشم نیومد خیلی چرند بود یکم سایت پی سی ورد حوصله میزاشت این بازی ها رو میزاشت عالی میشد اطمینان داشتیم لینکا درست :n03:)
سلام دوستان..این بازی فقط در پلتفرم pc مجوده؟
اول واسه پی سی بعد مک و لینوکس و فکر کنم به احتمال 40 درصد داره واسه xbox و ps3 و موبایل ها هم میادنقل قول:
من ترسم از اینه که کرک نشه. به نظرتون امکانش هست که ما نتونیم کرکش کنیم؟:n03:
دو مورد دیگه هم باید اضافه کنم
1-این بازی داره با موتور Unity engine ساخته میشه.
2-کسایی که سیستمشون قوی هست ولی Eight pages توی کامپیوترشون لگ داشت و کند میشد و تیک دار، منتظر Arrival بشید و اونو فراموش کنید. چون سازنده بازی به فکر همینم برای بازی Arrival هست