یعنی زامبی نمیتونیم بازی کنیم؟ :((نقل قول:
آخه چرا ؟ :((
خیلی نامردیه که
Printable View
یعنی زامبی نمیتونیم بازی کنیم؟ :((نقل قول:
آخه چرا ؟ :((
خیلی نامردیه که
اینم 5 تا اسکرین شات که برای شما گرفتم ..خدمت شما:نقل قول:
برای بزرگ نمایی روی عکس کلیک کنید :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Black Ops II توانست تنها در عرض ۲۴ ساعت ۸ میلیون نسخه در سرتاسر جهان برای PS3 و Xbox 360 بفروشد و در این بین تمامی رقیبان خود را با اختلافی زیاد پشت سر بگذارد.
این خبر از طریق روزنامه Daily در بریتانیا منتشر شده است و این در حالیست که قسمت اول Black Ops که پرفروش ترین بازی تاریخ به حساب می آید در روز اول انتشار خود چیزی حدود ۵٫۶ میلیون نسخه فروخته بود. Halo 4 هم ۳ میلیون نسخه در روز افتتاحیه خود فروش کرده است که البته نباید فراموش کنیم که این یک عنوان انحصاری می باشد.
همچنین Assassin’s Creed 3 هم فروش خوبی در اولین هفته افتتایه خود داشت و توانسته حدود ۳ میلیون نسخه در کنسول ها فروش کند.
سال گذشته هم اعلام شد که Modern Warfare 3 در روز اول ۶٫۵ میلیون نسخه فروخته است.
منبع : گیم فا
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آمازون : COD : Black Ops 2 رکورد بیشترین پیش فروش بازی تاریخ را شکست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه های زنجیری آمازون اعلام کردند که Call of Duty: Black Ops 2 بیشترین عنوان ” از قبل خریداری شده ” تاریخ می باشد ! آمازون در صفحه ی Tweet خود نوشته بود ” ما رکورد بیشترین پیش فروش بازی را شکسته ایم ”
نسخه ی Pc ، Xbox 360 و PlayStation 3 در ۱۳ نوامبر وارد بازار شد و در تعدادی از کشورها،هنوز در حال فروش است.نسخه ی Wii U در تاریخ ۱۸ نوامبر در آمریکای شمالی و ۳۰ نوامبر در کل اروپا منتشر میشودشما میتوانید نمرات بازی را در اینجا مشاهده کنید.
منبع : گیم فا
نسخه pc کی میاد تو بازار؟
اومده داداش
یکی از این منتقدهایی که نمره 7 به بازی داده بود، چیزِ جالبی نوشته بود که ترجمشو براتون میزارم:
"شما ممکنه عاشق استیک باشید و بهترین استیک تو دنیا رو هم داشته باشید، ولی فرض کنید هر روز همون استیک رو بخورید! به هر حال بعد یه مدت ازش زده میشید، در هر صورت اون فقط یه "استیک" ـه و چیزی بیشتر از اون نیست! خیلی زیاد از اون، یا هر چیزی، بالاخره تکراری و حوصله سر بر میشه"
خوشحالم از اینکه نمرات بازی نسبت به سال های قبل پایین تر اومده و خوشحال تر هستم از این موضوع که چنین منتقدهایی هم وجود دارن!
مثال بی ربط تر نبود بزنه طرف؟نقل قول:
استیک فروشی که استیک هاش بیشترین فروش رو دارن چرا باید فرمول و ترکیبات استیک رو عوض کنه؟
یه چندتا عکس اگه میتونید از صحنه های جالب تو بازی بزارید اینجا تا ماها هم استفاده کنیم
فعلا که وسط بیابون مشغول کاریم معلوم نیست کِی بیایم خونه بیوفتیم به جون این بازیها :)
این دو مقوله جداست.....استیک یک غذاست.......غذایی که سبک خودشو داره...من شاید دوست داشته باشم دو شب در هفته استیک بخورم.....اما اگر دلمو بزنه نمیرم غذایی مثل "بیفتک"که همخانواده ی استیک هست رو بخورم...میرم مثلا "اسباگتی و یا بیتزا و چه میدونم کباب"می خورم....اما به قول دوستمون وقتی استیک یک رستوران واسه ما ایده ال باشه فقط به سمت اون استیک میریم.همین...
مثالی که این منتقد زده به نظر من کاملا نامناسب هستش.....تا این ژانر و تو این سبک((جدا از ریزه کاری ها و جزییات موجود))این ها جز افسانه های اول شخص هستن...
بنده خدا هدفش این بوده که بگه CoD تکراری شده و لذتش هم کمتر شده و یه مثالی براش زده،مثاله مهم نیست،هدف منتقد مهمه!:31:
+
امروز بخش داستانی بازی رو تموم کردم و یکمی هم مولتی پلیر بازی کردم،قبلا گفتم که میانگین مناسب بازی 85-88 هست،ولی الان میگم میانگین 80-85 بیشتر مناسب بازی هست.
campaign و موبتی پلیر بازی واقعا تکرار همون بازی های سال قبل هستن،چیز خاصی به بازی اضافه نشده که بخواد آدم رو خیلی به هیجان بیاره،حتی صحنه های اکشن و انفجار های بازی هم یجورایی قابل پیش بینی هستن.
مپ های مولتی پلیر هم به نظرم خیلی بد طراحی شدن،مپ ها پر هست از جای کمپ کردن،واثعا نمیشه 1-2 دست درست حسابی بازی کرد مگه اینکه با دوستاتون بازی کنید.
تنها قسمت امیدوار کننده بازی قسمت TranZit هست که به اندازه کافی توی صفحه های قبل ازش تعریف کردم!در کل اگه بخوام به بازی نمره بدم،بهش 7.5 یا 8 میدم،از از این نمره هم بیشترش بخاطر ترانزیت هست.........