سلام من شوگر گلایدر میخوام که قیمتش پایین باشه کسی سراغ داره
Printable View
سلام من شوگر گلایدر میخوام که قیمتش پایین باشه کسی سراغ داره
نقل قول:
بر خلاف دوستمون بهترین مکان برای همستر قفس هستش نه آکواریوم.
منتها قفس مخصوص همستر که باعث میشه همستر کوچولوی ما با راه رفتن و و بالا پایین پریدن از میله هاش کمی ورزش کنه
قفس هم بهتره از نوعی باشه که درش در بالای قفس باشه نه در جلوی قفس
من خودم روزی یه بار یا یه روز در میون یه بار همسترم رو ازاد میکردم تو اتاق بچرخه تقیربا به مدت نیم ساعت
البته اتاق رو کاملا ضد همستری میکردم:)))
سرسره رو جمع کن ولی چرخ و فلک رو هرگز این کار رو نکن
من همسترم تا اخرین روز عمرش هم روی چرخ و فلکش بازی میکرد
در ضمن در مورد غذا هم فقط کاهو نده .سبزیجان دیگه هم بده حتما
2.3 روز یه بار کمی سیب هم بده
گردو رو هم بده ولی نه زیاد، هفته ای یکی دو بار بسته.دونه سیب رو هم خیلی دوست دارن
هر دو سه هفته که ماکارونی درست میکنین یکی از رشته های ماکارونی روکه پخته شده بهش بده
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
بچه گربه رو چرا میشورینقل قول:
هر چی کمتر بشوری خیلی بهتره
به جاش برو اسپری های مخصوص ضد کنه و تمیز کننده از نوع خراکیش رو بگیر و هفته ای یه بار به پشت و شکمش و دمش بزن
در ضمن واکسنش رو هم بزن.
اردک برخلاف بقیه ماکیان اموزش پذیر تره. من خودم 3تا اردک رو توی اتاقم بزرگ کردم. اونا خیلی اموزش پذیرن و میدونن ک کجا دستشویی کنن. کجا غذا بخورن و حتی وقتی اسمشون رو صدا میکنی بهت ج میدن. اردکای من برام تخم هم میذاشتن البته زیر تخت ک کسی نبینتشون.
در کل خیلی حیوونای خوبین
از خریدنشون پشیمون نمیشید. اگه بازم سوالی بود من در خدمتم
من شدیدا به نگهداری حیوانات علاقه دارم البته فقط سگ و همستر :31: همستر که خیلی خوشگل و ناز هست آدم دوست داره ۲۴ ساعته نازش کنه و بشینه تا از سر و کول آدم بالا پایین بره ٬ سگ هم که آخر مرام ... اصلا نمیشه بهش گفت حیون ! از آدما آدم تره ٬ بیشتر عاطفه و مهربونیش مجذوبم کرده ...
واقعا نمیشه یک مدت با اینا زندگی کرد و بعد از دستشون داد . شاید بعضیا مسخره کنند ولی واقعا مثل بچه ی آدم شیرین هستن .
چی بگم از دل خونم ٬ الان نشستم کل تایپیک رو خوندم حسابی هیجان زده شدم و لذت بردم ٬ رسیدم به صفحه ۱۰ - ۱۱ ! چند وقت پیش خونده بودمشون و تب همستر گرفتن از اون موقع افتاده به جونم .
خوش به حالتون که شرایط نگهداری رو دارید و حیوانات مورد علاقتون رو نگه میدارید .
خیلی خوشحال شدم افرادی مثل شما رو دیدم که وقت و هزینه و عشق صرف میکنن تا از از یک حیوان بی پناه نگهداری کنند . واقعا زیباست ...
انشاالله موفق باشید و هر روز تواناییتون تو نگهداری از حیوانات بالاتر بره و حیوانای مورد علاقتون رو نگه دارید و لذت ببرید .
اقا میلاد
به هر حال زندگی های امروز جوری شده که کمتر میشه حیوان توی خانه نگه داشت
ولی از طرفی حیوانات گرسنه خیابانی هم روز به روز بیشتر میشن.اون هم توی این برف و سرما
اگر نمیشه در منزل حیوانی نگه داشت به حیوانات بیرون که میشه غذا داد.اون موقع دقیقا همون حسی به ادم دست میده که به حیوان توی خانه اش داره غذا میده.در ضمن این کار یه جور صدقه هم هست.
اینجا کسی رتیل داره ؟
یک آدم نقطه چینی گربهی نازنینم رو کشته و انداخته بود ۱۰ متری خونمون. چه گربهی نازی بود. خودم بزرگش کرده بودم. خیلی حالم گرفته شد. لطفا با حیوانات مهربون باشید و اگه ضرری به شما زدند مشکل از شماست اونا فقط طبق غریزه خودشون عمل میکنن.
وقتی کلاس سوم ابتدایی بودم یه بار یه پسر 17-18 ساله گربه منو کشته بود من رفتم با آجر زدم تو سرش و فرار کردم :27:نقل قول:
راستش رو بخوای الانم کسی این کار رو با گربه من انجام بده احتمالا یه همچین کاری بکنم باهاش:31:
من رتیل دیدم . حواست به قفسی که براش میگیری باشه فقطنقل قول:
راستی رتیل زانو قرمز مکزیکی بگیر حتما که خیلی خوشگله:40:
سلام
بچه ها من میخوام یه همستر بگیرم ولی در موردش هیچی نمیدونم.حیوون قابل تربیت شدنی هست؟ متوسط عمرشون چقدره؟ قیمتشون چقدره؟ارزش خرید دارن؟ نگهداریشون دردسر نداره؟
ممنون میشم کسایی که تجربه دارن ما رو روووووشن کنن.
قفس براي رتيل ؟!؟!؟!نقل قول:
آكواريوم (نه چندان) مخصوص لازم داره كه نتونه ازش بيرون بياد.
زانو قرمز كه خيلي كلاسيكه :40:
تنها چيزي كه نگهداريش راحت تر از رتيله، كاكتوسه!
به جز سايت اگزاتيك پت جاي ديگه واسه فروش رتيل سارغ داريد ؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
تربيت شدنيهنقل قول:
2 سال. البته من همستر 4 ساله ام ديدم. اصولي بتوني ازش نگهداري كني تا 3 سال دووم مياره.
حدود 5 هزار تومن
ارزشي خريد بستگي به خودتون داره
نگهداري موجود زنده هم وقت و هزينه ميخواد و هم مسئوليت داره.
همستر جزو حيوونايي هست كه نگهداري ازش راحته.