سلامنقل قول:
مثلا A+ و A و B+ و ... رو می گم. که هر کدوم چه معدلی میشن؟ از لحاظ نمرات خودمون میگم
از لحاظ اینی که قلم چی میزنه؟؟؟
A,B,C,D
Printable View
سلامنقل قول:
مثلا A+ و A و B+ و ... رو می گم. که هر کدوم چه معدلی میشن؟ از لحاظ نمرات خودمون میگم
از لحاظ اینی که قلم چی میزنه؟؟؟
A,B,C,D
نه منظورم اینه که مثلا معدل B+ حدود چه نمره ای هست.
آخه معدل های ما بین 0 و 20 هست و معدل اونا بر اساس حروف.
مثلا معدل A+ بین 18 تا 20 هست. (این مثال بود)
خوب دیگه من چی بگمنقل قول:
نه منظورم اینه که مثلا معدل B+ حدود چه نمره ای هست.
آخه معدل های ما بین 0 و 20 هست و معدل اونا بر اساس حروف.
مثلا معدل A+ بین 18 تا 20 هست. (این مثال بود)
خودت درست استدلال کردی
خیلی ممنون.نقل قول:
عجیبه که ندیدم این تاپیک رو! همونجا مطرح میکنم:46:
بنده کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد میخونم و تصمیم دارم برای ارشد (master) در رشته خودم یا یکی از گرایش های IT یا حتی MBA از ایران خارج شم. معدلم دور و بر 15 هستش و روزمه قابل توجهی (سابقه کار تحقیقاتی و علمی و ...) ندارم.
تحقیقات زیادی هم در این مورد داشتم. گزینه اولم کشورهای اروپایی و در صدر اونها آلمان هستش. بعد سوئد و کشورهایی که تحصیلات دانشگاهی در دانشگاه های دولتی اونا رایگان یا نیمه رایگان باشه مثل فرانسه، نروژ و فنلاند.
کشورهایی که هزینه تحصیل و زندگی در اونها زیاده مثل انگلستان، استرالیا و کانادا و دانمارک و هلند و سوئیس و حتی مجارستان رو از لیست انتخاب حذف کردم، چون توانایی تامین هزینه های اونارو ندارم.
در مورد کشورهایی مثل مالزی، هند، سنگاپور، ترکیه، قبرس، ارمنستان و فیلیپین و... که تحصیل و زندگی در اونا هم سطح با ایرانه یا حتی ارزونتر فقط مالزی رو در نظر دارم. البته چون علاوه بر ادامه تحصیل تصمیم به اقامت هم دارم مالزی رو به دید کشوری برای زندگی دائم نگاه نمیکنم!
در مورد دو کشور آلمان و فرانسه تسلط کافی به زبون اونا لازمه و در غیر اینصورت سفارت این کشورها به شما ویزا نخواهد داد. بعلاوه اینکه تحصیلات رایگان در این کشورها به زبان خودشون هستش و به این جهت این الزام وجود داره. اما از این نظر مشکلی ندارم و اگه متوجه شم که با دونستن زبان امکان پذیرش و گرفتن ویزا رو دارم صد در صد این کارو انجام خواهم داد.
در مورد سوئد چند ساله که تصمیم گرفتن دانشگاه هارو پولی کنن و احتمالا تا زمانی که من بتونم شرایطم رو برای خروج و پذیرش و ویزا جور کنم (حدود 2 سال دیگه که درسم تموم بشه و سربازی رو تموم کنم) دانشگاهاشو پولی میکنه. پس با اینکه بهترین گزینه برای من هستش ولی به دلیلی که گفتم زیاد روش فکر نمیکنم و کشوری مثل فنلاند رو جایگزینش کردم که احتمال پولی شدنش خیلی کمتر از سوئد هستش.
از دوستانی که به فکر ادامه تحصیل در خارج هستن یا اینکه دارن اقدام میکنن در زمینه مراحل گرفتن پذیرش از دانشگاه ها، مراحل اخذ ویزا و... و همینطور دوستان عزیزی که در کشورهای دیگه ساکن هستن خواهش دارم بنده رو راهنمایی بکنن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من اینو شانسی و به عنوان مثال گفتم.
مثلا می خوام بدونم معدل B+ چه نمره ای میشه؟
دوست عزیزنقل قول:
شما اگه بتونی زبان فرانستون رو قوی کنید میتونید به راختی از دانشگاههای فرانسوی زبان( چه در فرانسه و چه در کشورهای دیگه مثل کانادا) پزیرش بگیرید
اما من فرانسه رو به شما توصیه میکنم چون در اونجا طرح هایی وجود داره تا مقدار قابل توجهی از هزینه شما رو تقبل کنن که برای آشنایی با این طرح ها می تونید به سفارت فرانسه برید (یه سری طرحها در زمیه گسترش فرهنگ فرانسوی هست)
در مورد پذیرش گرفتن BS,MSشما باید به سایت دانشگاهی که میخواهید برید ،برید و اونجا شرایط هر دانشگاه و فرم پزیرش موجوده
و کار سختی هم نیست ، بهتره شما سریعتر هدفتونو مشخص کنید تا بتونید امتحانات زبانتون رو بدید
اخذ ویزا هم که ساده هست وقتی پذیرشتون اومد سریع بهتون ویزا میدن :31:اونم به راحتی میرید تو سایت سفارت مدارکی که میخوان رو میبینید ، بعدش وقت میگیرید از سفارت بعد مدارکو میبرید و مصاحبه و بعدشم ویزا تو جیبتونه
خیلی ممنون از اطلاعات مفیدتون:20:نقل قول:
والا خودم هم حقیقتش شیفته culture فرانسوی هستم. شما تا چه حدی با پروسه پذیرش و اخذ ویزای فرانسوی آشنایی دارین؟ خودتون یا احیانا با کسایی ارتباط داشتین که فرانسه درس بخونن یا فارغ التحصیل شده باشن؟
در اولین قدم به نظر شما چکار باید بکنم؟
اونقدر تبلیغات و حرفای متناقض در مورد کشورای اروپایی به گوش میرسه که هم میترسونه هم باعث میشه بیخیال شی!
در مورد کانادا که اشاره کردین، وقتی هزینه های زندگی و شهریه دانشگاه ها رو بررسی کردم کلم داغ کرد! واقعا توان تامین این هزینه های سنگین رو ندارم:41:
من خودم 3 سال پیش یکم دنبال پزیرش گرفتن از دانشگاههای فرانه بودم و این چیز کلی هم که گفتم حاصل جمع آوری اطلاعاتم از اون دورسنقل قول:
بهترین روش اینه که خودت بری تو سایت دانشگاهها و همچنین سفارتشون
به نظر من به شایعات و حرفهای دیگران اصلا توجه نکنید، همچنین موسساتی هم که میگن واستون پذیرش میگیرن 90% دزد هستند و پزیرششون بدرد نمیخوره
شما اگه بتونید زبانتونو قوی کنید گرفتن پذیرش اصلا کاری نداره ، فقط میمونه که ایا به شما فاند میدن یا نه ! که با توجه به اینکه شما میتونید تا حدی هزینه های تحصیل در خارج رو خودتون پرداخت کنید لذا بدون فاند هم میتونید پزیرش بگیرید
اما یادتون باشه اگه روی کارکردن( کار غیر سیاه) حساب بازکردید در اروپا نمیتونید کار پیدا کنید (حداقل به اسانی و با دستمزد خوب)
این سایت میتونه خیلی به دوستان کمک کنه
لینک خیلی از دانشگاه هارو به تفکیک کشورشون یا به ترتیب رنکشون داره
کد:http://www.webometrics.info/