نه دوست عزیز توی سایت همین برنامه نوشته از بیشتر گوشی ها پشتیبانی میکنه به جز Smart Phone های Sony Ericssonنقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز توی سایت همین برنامه نوشته از بیشتر گوشی ها پشتیبانی میکنه به جز Smart Phone های Sony Ericssonنقل قول:
سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که چه طوری میشه از ورژن آخر موجود در سایت اریکسون مطلع شد برای p1 یا کلا برای هر گوشی
نقل قول:
ولا عزیزم برای p1 من در اطلاع هستم اما بقیه گوشی هارو شرمندتم!
کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
يك سر به سايتنقل قول:
سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که چه طوری میشه از ورژن آخر موجود در سایت اریکسون مطلع شد برای p1 یا کلا برای هر گوشی
بزنيد.کد:www.topsony.com
جوابتون رو ميگيريد.
نقل قول:
دوستان کسی نیست بعد از 2 سال پست دادیم سوال بی جواب منو پاسخ بده:19: یعنی کسی اینجا Cda عوض نکرده؟!:18:
بازش کن گوشیت p1 بود دیگهنقل قول:
WG1 رو انتخاب کن و فلش رو بزن
آره ديگه رضا.همونه.يا اينكه بگردي و script رو پيدا كني.
نقل قول:
لطف کردیدنقل قول:
مرسی :11::11::11:
سلام بر دوستان عزیز
خسته نباشید
من قصد خرید خرید p1 رو دارم ولی شندیم سری جدیدش مشکل دارن ؟ راستش من الان یه سال میشه که p990 دارم واقعا گوشی عالیه و تا حالا همه کار باهاش کردم و یه آخ هم نگفته . از انجایی که پی 1 هم شبیه پی990 هست با کارایی بالاتر ( رم و دوربین و همون چیزایی که خودتون می دونید ) و قیمت خوبی هم داره می خوام پی 1 بگیرم
به نظر شما کار درستی می کنم؟
یه چیزه دیگه : پی 1 هم مثه پی 990 تقلبی و هنگی داره ؟ چون من خودم به چشم خودم فرق پی 990 های اصل با چینی رو دیدم ( خوشبختانه واسه اصل از آب در اومده بود )
البته من یه 20 صفحه ای از تاپیک رو خوندم ولی نتیجه ی مطلوبی نگرفتم آخه خیلی زیادن
با تشکر
نقل قول:نقل قول:
آره ديگه رضا.همونه.يا اينكه بگردي و script رو پيدا كني.
مرسی خیلی ممنونم از حامد جان و آقا فربود :11: اون محلی که جای خالی گذاشتن تایپ کنم WG1 ؟ چون می ترسم خراب بشه اینم خیلی حساسه ! و یا اینکه اگه وستای کار یه هو Error بده چه بلای سر گوشیم در میاد؟ :13: بعد باید پشت بندش آپدیت کنم دیگه آره؟ فکر می کنم به تنها مشکلی که بر خورد کنم همینscriptباشه :19: :41: