نقل قول:
از کی دوباره سرویس میدن؟خبر ندارین؟
اگه زیاد طول میکشه بریم به همراه اول.
Printable View
نقل قول:
از کی دوباره سرویس میدن؟خبر ندارین؟
اگه زیاد طول میکشه بریم به همراه اول.
منم 5 روز هست هر چه میزنم میگه شبکه موقتا قطعه!! کلافم کرده:41:نقل قول:
بابا شما چقدر ساده اید . یارانه ها برداشته شده اینها هم قیمتو میبرن بالا تو دوره جدید . همین . مساله مالی هست تازه سرعت رو هم کمتر میکنن . حالا کی گفتم ./
البته همیشه وقتی چند بار درخواست رو تکرار می کنیم یا میگه درخواست در حال بررسیه یا شبکه موقتا قعطه!نقل قول:
نقل قول:
یارانه چه ربطی به پهنای باند ایرانسل داره مگه تا حالا یارانه ای بود که بخواد گرون شه.
دوستان منوی بالای صفحه سایت speedtest.net هم شیلتر شد.
ای داد بیداد...
حالا من بدبخت باید چه *هی بخورم...؟ امشب سرویسم تموم میشه...
این سرویس واسه من حیاتیه و تنها راه ارتباطم با دنیاس..... ای خداااا..... تف تو ذاتشون.......
any idea would be so much appreciated...
زنگ زدم طرف میگه که فعلاً یه هفته ـس بسته های نامحدود قابل گرفتن نیستن ولی بسته های محدود کار میکنن... هر چی خواستم یه جوری بکشم بیرون که راهی داره واسه شارژ نامحدود هی گفت که نه و هنوز به ما اطلاع رسانی نکردن که تا کی این مورد ادامه داره....
فکر کنم باید برم یه سیم کارت همراه آخر بخرم...
:19:
با سلام
با این وضع فک کنم باید بریم همرا اول
از دوستان کسی امتحان کرده ببینه همراه اول کار میکنه یا نه؟
فک کنم با این مهاجرت به سمت همراه اول سرعت اونم به کم بشه
نه عزیزم خیلی داغونه دزد اول شده اخر دزد متعسفانه نه سرعت خوب نه پینگ خوب
خدا رو شكر من هنوز 20 روز اعتبار دارم:31:
واسه منم شب اخره:31:نقل قول:
سلام
من یه مشکلی دارم اونم اینه گوشیه من تو اتاقم از دو جا آنتن میگیره یکیش در 1 کیلومتری ماست یکی هم در 8 کیلومتری ماست از بدبختی من بیشتر از اون دوره آنتن میگیره و بعضی وقت ها شانسی از اون نزدیکه آنتن میگیره
وقتی از اون آنتن که نزدیک تری آنتن میگیره سرعت دانلودم 25 وقتی از اون دورتره آنتن میگیره سرعت دانلودم 5 هست
برنامه فیلد تست هم چون برای گوشی های s60v3 هست رو گوشیه من نصب نمیشه گوشیه من s60v5 هست
حالا من چه خاکی تو سرم بریزم که همیشه از اون نزدیکه آنتن بگیره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]