کسی پ1 رو تبدیل به دبلیو 960 نکرده ؟؟؟
Printable View
کسی پ1 رو تبدیل به دبلیو 960 نکرده ؟؟؟
نقل قول:
ببینید شما انگار صفحه های قبل نخوندین برادر گرامی ! اما بازم میگم :11:1 - گوشی 2- شارژر 3-شارژر رومیزی 4-کیف گوشی 5-قلم یدکی 6-pc Suite و 7-کابل pc Suite
8-هندزفری ساده 9-کابل اتصال به سیستم 10- جی پی اس که توی بعضی پک ها هست بعضی از مواردم نیست چون بسته به نیاز اون کشور داره که توی ایران کار برد نداره wayfinder navigator
11- CD Pc Suite
12-کاتالوگ ها :20:
اول شما برنامه های لازم رو و نحوه آپدیت رو از دوستان بپرس.بعد هم یک کافی نت پیدا کن که اجازه نصب برنامه ها رو روی کامپیوترش بهتون بده.بقیه اش حله.نقل قول:
باید برم کاف نت
برای این گوشی برنامه ای مثل My Phone Explorer وجود داره که بشه باهاش از بیشتر جاهای گوشی Backup گرفت و یا SMS نوشت و به گوشی فرستاد؟
مطمئن نيستم ولي ظاهرا جديدترين ورژن همون برنامه smart phone ها رو هم ساپورت ميكنه.
سلام به دستان عزیز
من رفتم پری روز یک p1 خریدم گوشی خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی توپیه
امروزم کل تاپیک خوندم یک خواهش
یکی از دستان یک بار توضیح کامل و جامع راجع به این تغییر ایکونها و ریسور بده چون من موضوعه کاملی پیدا نکردم ممنون میشم
ممنون میشم از دوستان که قبل از پرسیدن سوالشون یکم وقت می گذاشتن یه جستجو توی فروم میکردن بد نبود:46:نقل قول:
دوست عزیز من اینجا با کمک دوستان تاپیک راه انداختیم که بتونیم جواب سوالهای شمارو بدیم یا یه چیزی یاد بگیریم و در مورد تغییر ایکونها توضیح دادیم! که شما می تونین سوالهاتونو اونجا مطرح کنید با تشکر :10:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2477348#post2477348[/PHP]
با سلام
من چطور ميتونم ساعت و تاريخ sms گوشيم رو درست كنم كه ساعت send و recive اون رو درست نشون بده
متاسفانه نمیشه این یه مشکل p1 را ندیده بگیرنقل قول:
با برنامه sms spam manager ميشه . اول بايد برنامه رو نصب كني بعد از درست كردن تنظيمات ساعت مسيجات درست ميشه غير از اين فكر نكنم راهي داشته باشهنقل قول: