بابا جان به پیر به پیغمبر من هم 360 دارم هم PS3 ، هم LED Full HD دارم . مرض ندارم بیام یه ساعت با شمایی که فقط یه کنسول داری و فکر میکنی آخر ِ دنیا همونه بحث کنم .
مطمئن باش هر جایی که اندک سوادی در مورد بازیهای کامپیوتری داشته باشن بری بگی که الان نسخه های کنسولی گرافیک ِ بهتری دارن بهت میخندن . همیشه همین طور بوده و آخرای نسل کنسول ها به دلیل ثابت بودن سخت افزارشون کم اوردن و بعد نسل بعد شروع شده و ...
متاسفانه اکثر کسایی که بیخود سنگ وسایلی که خریدن رو به سینه میزنن علتش اینه که باقی وسایل رو تجربه نمیکنن ، شمایی که متوجه نمیشی توی خوشحالی های بعد از گل بازی 30 فریم میشه و تشخیصش از 60 فریم واست ممکن نیست دیگه مشخصه چطور بازی رو بررسی میکنی !
در مورد محدودیت سخت افزاری کنسول ها در آخرای نسل همین بس که امسال 99.99% بازی هایی که واسه کنسول میان روی 30 فریم اجرا میشن و بعضی هاشون مثل ِ BF3 که کلا رزولوشن رو از 720P هم کمتر کردن !
برای بار صدم میگم ، Fifa گرافیک ِ خفنی نداره ، ولی بخوای روی 1080P و با 4X AA بازی کنی کارت ِ شما زیرش میزائه ! قبول نداری ؟ برو چار تا بنچمارک ببین !
من واقعا نمیدونم چرا P30World اینجوریه ! فکر نمیکنم چهار تا مقاله و وبسایت ِ معتبر خوندن کار ِ سختی باشه واستون !
ولی مطمئنم ، اگه شما هم یه PC ـه درست و حسابی داشتی و همون PC رو به همون LED Full HD ـه مبارکتون وصل میکردین و تفاوت ها رو میدیدید نسخه ی کنسولی رو میبوسیدید و میذاشتید کنار!
الانم میگم واسه کسی که بخواد آنلاین بازی کنه به علت شلوغ تر بودن ِ Live و PSN بهشون همون نسخه ی کنسولی رو معرفی میکنم .
در مورد EA و سیاست هاش هم بنده به شخصه هیچ فکر ِ خاصی نکردم ، چون قصد ندارم که بازی رو اوریج بخرم ، 2 تومن بیشتر خرجش نیست واسه من ، همون روزی که اومد هم نسخه ی 360 رو امتحان کردم هم نسخه ی PC ، وقتی دیدم روی PC بهتره با PC بازی کردم . همیشه هم به ریش EA میخندم چون با 15 تومن فریمور دستگاهمو آپدیت میکنم با 3 تومن بازی 60 دلاریش و میخرم و توی لایو بازی میکنم !
EA واسش کنسول و PC ملاک نیست ، واسش پول ملاکه ! چطور توی BF3 هر روز یه خبر ِ بد در مورد نسخه ی کنسولی میده و نسخه ی PC رو بالا میبره ؟!
یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی مپ هاش 24 نفره هستند و نسخه ی PC تا 64 نفر ساپورت میکنه
یه روز میاد میگه رزولوشن نسخه ی کنسول از 720p فلان خط ِ عمودی کم تر داره
یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی 30 فریم هست
ولی در مورد PC روز به روز هایپش بیشتر میشه و این نسخه رو بالاتر میبره ، تا این که دیروز هم بالاخره اعلام کردن که بازی روی استیم هم عرضه میشه !
چرا ؟! چون میدونه آنلاین ِ BF3 رو PC واسش چقدر سود داره !
اونوقت من و شما سر ِ یه چیز ِ بدیهی که همه ی عالم و آدم ازش اطلاع دارن میزنیم توی سر و کله ی هم !
عکس ها رو هم گذاشتم ، یه نگاهی بندازی بهشون و وجدان ِ خودت رو قاضی کنی دیگه نمیای اون حرفا رو تکرار کنی