من امروز چندین و چند بار امتحان کردم هیچکدام از بسته ها شارژ نمیشن حتی شارژ روزانه! به نظرم ایرانسل داره سیستمهاش رو ارتقاع میده...نقل قول:
Printable View
من امروز چندین و چند بار امتحان کردم هیچکدام از بسته ها شارژ نمیشن حتی شارژ روزانه! به نظرم ایرانسل داره سیستمهاش رو ارتقاع میده...نقل قول:
جزو معدود پنجشنبه جمعه هایی بود که طی مدت اخیر قطعی شبکه نداشتیم...!
خوبه...!
سلام
قیمت مودم edge چنده؟سرعت اینترنت ایرانسل از وایمکس بیشتره؟
یه چند روزه اصلا شارژ مجدد نمیشه!!!
مشکل چیه؟ شاید دیگه نمیخواد برا زمستون سرویس بده!
با سلام و احترام
دقیقا نمی دانم پرسیدن این سئوال، در این تاپیک شایسته است یا خیر، لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی فرمایید:
بنده پس از مدتی اتصال به اینترنت ایرانسل، سرعت اتصال/اینترنت/سند-رسیو به صفر می رسد.
تنها راه حل مشکل، DisConnect/ReConnect به شبکه اینترنت ایرانسل است.
حتی هنگام وب-گردی نیز این اتفاق می افتد، لزوما به هنگام دانلود با این اتفاق مواجه نمی شوم.
بنده نمی دانم به چه علت مشکل که عرض کردم ایجاد می شود
سخت افزاری یا نرم افزاری است؟
کلا مربوط به لپتاپ/مودم/... است؟
بنده ویندوز 7 نسخه Ultimate اوریجنال x64 و به روز شده دارم.
همچنین Kaspersky IS 2011 اریجنال و به روز شده جهت گارد امنیتی ضد ویروس و ... بهره می برم.
از نظر فایروال نرم افزار براوزر با دانلودر را در گروه Trusted و با 100% allow تنظیم می کنم.
مودم بنده:
Huawei K3565 GPRS/EDGE/3G است.
USB Modem می باشد.
تنظیمات پاور مربوط به مودم را هم نگاه کردم در Device-Manager، گزینه های مربوط به Allow computer...
را غیر فعال کرده ام تا برای صرف جویی در برق، موم را خاموش/غیر-فعال نکند
لطفا راهنمایی فرمایید.
با سپاس
سلام دوستانی که از این سرویس استفاده میکردن در جریان باشید که ایرانسل تا آخر آذر دیگه اینترنت نمیده
خودم همین الان زنگیدم گفتن فعلا این طرح تموم شده از اینترنتم خبری نیست
شاید از دی طرح جدیدی را بزارن باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه
همیشه همینطور بوده.
چون تعرفه ها فصلی هستن! قبل از پاییز هم همه این حرف رو میزدن. ولی مشکلی نبود!
وای که بدبخت شدم ! دوستان حالا چه باید کرد بنظرتون امیدی به بازگشت این بسته ها امیدی هست؟دوست عزیز هیچوقت قطعش نمیکردن که ...... بدون شک براشون نصرفیده . البته اینها هم کسی نیستن که تتمام مشتریاشونو به همراه اول پاس بدن باید بود و دید لطفا دنباله بحث ر. بگیرید و همینجا در موردش صحبت کنید .
سلام
دوستان من یه گوشی e250 سامسونگ دارم،درایور و pc studio رو از خود سایت سامسونگ دانلود کردم ولی نرم افزار گوشی رو نمیشناسه و اون پایین not connected میزنه،کسی می تونه راهنمایی کنه؟برای استفاده از سرویس edge ایرانسل می خوام.
ممنون
ای بابا... من دو سه روز دیگه سرویسم تموم میشه حالا باید چی بخورم...؟