فعلا كه اينجا سه هفته هست كلا قطعه . زنگ هم مي زنيم مي گن دارن اونجا بررسي مي كنن و عيب يابي مي كنن!1!!!
Printable View
فعلا كه اينجا سه هفته هست كلا قطعه . زنگ هم مي زنيم مي گن دارن اونجا بررسي مي كنن و عيب يابي مي كنن!1!!!
ایرانسل داره واسه این موضوع قطعی شبکه یه کارایی میکنه!!
شنیدم با یه شرکت خارجی داره قرارداد میبنده ( خود ایرانسل هم واسه ایران نیست کلا- اپراتور بین المللی هست خیر سرش.MTN)
به نظر میرسه تا قبل از عید میخواد کلا سیستم ها رو ارتقاع بده. آنتن ها رو تقویت کنه. شبکه های GPRS رو تقویت کنه
البته این موضوع تا حدی در مورد همراه اول حل شده!!
ولی این کاری که داره ایرانسل میکنه یه کاری هست که اگه تموم بشه تمام دقدقه های ملت هم تموم میشه!!
-
اگه اطلاع داشته باشین ایرانسل قراردادش تموم شده. دیگه نمیتونه سیم کارت بفروشه!
واسه همین باید درآمدش رو از یه راه دیگه در بیاره
الان از طریق وایمکس هست و سیم کارت های اعتباری!
و یکیش هم همین GPRS
فکر کنین با یه مقدار کاربری که فقط توی این سایت هستن و از این سیسم استفاده میکنن. چندین برابر توی ایران استفاده میکنن
این یعنی کلی سود واسه شرکت!!
پس هزینه روی این منبع سود چیز غیر قابل اجرایی نیست!
با سلام دوستان اینترنت EDGE ایرانسل وصله اما نمیشه بسته های ان را شارژ کرد نمیدونید ایرانسل چش شده و کی فعالش میکنه؟
برای من هم همینطور هست امروز اکانتم تموم میشه اما سه روزه که میخوام تمدید کنم اخطار میده :sad:نقل قول:
سلام
من زنگ زدم میگن مهلت شرکت در جشنواره پائیزه تمام شده و اگه در جشنواره زمستانی این طرح باشه میشه ازش استفاده کرد.
کد در خواست رو چند بار بزن فعال میشهنقل قول:
من از صبح هر بالای 50 بار امتحان کردم نشد .نقل قول:
از دوستان کسی توسنته توی این چند روز اخیر سرویسشو شارژ کنه .
منم سرویس یکماهه فعال کرده بودم دیروز تموم شد, دیگه نشد تمدید کنم!
سلام دوستان راهنماییهاتون خیلی مفید بود، میشه واسه خرید edge modem راهنماییم کنین؟ هر موردی که بشه اینجا گفت:31: از کیفیت و امکاناتش
ممنون
عزیزان.
تعرفه های ایرانسل فصلی هستش!
هر فصل باید کل سیستم تعرفه های تشویقی یا فصلی تغییر کنه واسه همین الان سیستم خرید بسته ها از دسترس خارج هست
یعنی کسی نمیتونه یک ماهه خریداری کنه
چون الان این تعرفه تا آخر آذر ماه اعتبار داره ( بازم خوبه که نمیگذاره فعال کنی و الان همینطور بیخود فعال میکردی و کلا 10 روز هم نمیتونستی استفاده کنی)
باید مثل اولایل مهر ماه صبر کنید تا تعرفه ها دوباره معرفی بشه! البته روزانه و هفتگی رو میشه فعال کرد ولی ماهیانه رو نه!