معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟
Printable View
معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟
نقل قول:
به نظر شما شبیه iphone نشده؟
اگه اجازه بدین نمیگم. تا شاید یه چند تا از بچه های قدیمی هم بیان.!!( فقط بهتون میگم که standby menu گوشیم هست.)نقل قول:
معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟
این برنامه Gdesk هست که قدرت سفارش سازی زیادی به گوشی میده ( هر روز هم داره ورژن جدید میده ) !!!نقل قول:
بله peedan جان اگه link دانلودشو داری بزار بچه ها هم اسفاده کنن. چون من با bluethooth گرفتم.نقل قول:
ساسان جان ببخشید حواسم به سوال دوم شما نبود. بله UIQ3 هست به W950 وP990 هم میخوره.نقل قول:
با سلام به همه دوستان
من برنامه بالا رو روی کامپیوتر نصب کردم. ولی هنگامی که برنامه برای شناسایی گوشی تلاش میکنه پیغام میده که گوشی شناسایی نشد. در حالیکه یو اس بی به خوبی در بقیه موارد کار میکنه. به نظر شما مشکل چیه؟ آیا تنظیم خاصی رو باید روی گوشیم انجام بدم یا نه؟
سلام به همه دوستان.
کسی لینک دانلود این برنامه آپدیت سرویس جدید را داره؟منظورم همون(اگه اشتباه نکنم) 32 مگابایتی یه هست.
ممنون میشم اگه بزارید.
سلام بچه ها
خواهش مي كنم بم نخنديد چون من هنوز دنباله m600 هستم و هنوز گير نياوردم
جالب كه تا ديروز لنگه نو بوديم حالا كه ديگه دست دو هم پيدا نمي شه كسي جايي نميشناسه كه داشته باشه.
اين پيغام از يك در به در m600 بود........!!!!!!!!
بابا بیخیال . کارت درسته. عاشق واقعی هستی دیگه.نقل قول:
ولی یه نفر 1-2 هفته پیش یدونه سفیدشو از علائدین گرفته بود.( فک کنم نو بود.)
در ضمن من هم برات احساس همدردی میکنم.:37::37::37::37::37::37:
مرسي معين جان
ممنون از همدرديت واقعا تاثير گذار بود متشكرم
خودمم مي دونم كه كارم درسته چون اگه درست نبود كه اينقدر دنبال m600 نبودم كه..........
در ضمن معين جون فوق العاده امضا تو دوست دارم خيلي خوشكله واقعا حرفه اي اين عكسا كنار هم قرار گرفته ،
بابا مثل اينكه تو هم كارت درسته (مثل من).
ما چاکریم. آواترت که منو دیوونه کرده.!!
حالا مگه شما علائدین نرفتی؟ اصلا شما ساکن تهران هستی؟ ( با توجه به پست قبلیم میگم.)احتمال داره که یکی دو تائی پیدا شه. حالا چرا به w950 فکر نمیکنی؟فکر کنم الان قیمتش هم به 220 تومن رسیده باشه. خیلی هم با هم فرق ندارن. تازه m600 الان باید از اون گرونتر هم باشه. ( ولی من باز هم m600 رو ترجیح میدم.)
گرچه :
بگفت از دل جدا کن عشق شیرین بگفتا چون زیم بی جان شیرین.
" خسرو و m600i !! "
ما بيشتر
قابلتو نداشت (آواتر و ميگم)
خودم هم دارم به همين نتيجه مي رسم كه برم تو كاره w950 ولي نمي دونم كه خوبه يا نه ؟
اگه با کیبردش میتونی کنار بیای معطل نکن. چون من خودم یه 2 روزی یه w950 دستم بود. واقعا حس میکردم همون m600 هست. یه مقدار کار کنی به کیبرد مجازیش عادت میکنی. سخت نگیر.نقل قول:
ولی جان من به motorolla a1200 هم فکر کن. من اگه m600 نبود شاید اونو میگرفتم.( مثلا کلوپ m600 هستا !!!!). اخه مفته.!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم اون پستمو كه توش در مورد اون m600 دست دوم نوشته بودم خوندي يا نه (كه اصل فرانسه است و دو قلم داره...........) اون به من قيمت داد 300 نمي دونم خوبه يا نه ؟
آخه 300 تومان براي يك گوشي دست دوم مي ارزه با اين قيمت خيلي گوشي هاي بهتر با امكانات بيشتر ميشه خريد نه ؟
حالا اگه تا الان نفروخته باشه و كمتر بده ميگيرمش چون مي دونم اگه m600 نگيرم w950 بگيرم پشيمون ميشم حالا شايد هم مجبور بشم w950 بگيرم!
ولی ببین به ریسکش میارزه؟ یه گوشی دست دو اونم m600 که اولا lcd لمسی داره و معلوم نسیت سالمه یا نه . در هر صورت یه قسمتت خیلی حساسی هست دیگه. دوما گوشی نیست که قابشو بتونی عوض کنی. احتمالا گارانتی درست درمونی هم نداره . و اینجور گوشیها هم یه بار اگه افتاده باشه زمین معلوم نیست چه مرضی پیدا نمیکنه. و بعدا اونو بروز نده !( مثلا سرطان !!!) تازه تا 300 تومن که محدوده انتخابت تقریبا 2.64 برابر میشه؟!نقل قول:
سخت نگیر !! در هر صورت ببخشید نظرمو تحمیل کردما.!
مثی که تاپیک شده تالار گفتمان دو نفره. ولی مطمئن باش تا 300 تومن گوشی هست که بتونه انتظاراتتو به غیر از کیبرد m600 داشته باشه. چون ن تو این 2-3 ماهه قیمت گوشیها فوقالعاده ارزون شده.
( اگه دوستای دیگه هم کمک کنن ممنون میشیما !!) من به این تاپیک مدیون هستم .و انقدر میاما !!!!:10:
مرسي مرسي و خيلي مرسي از راهنمايي هايي كه مي كني خوشم مياد كه رك راهنمايي مي كني
درستش هم همينه كه اينجا حقايق گفته بشه ،خوشحالم كه ميگي اصلا هم تحميلي در كار نيست !
تو درست مي گي اون هر چي باشه دست دومه و معلوم نيست كه چه بلايي سرش اومده
زدي وسط خال منم دقيقا عاشق كيبرد m600هستم و رنگش كه آبي!!!!!!!!
پس با اين تفاسير بايد بيشتر روي w950 فكر كنم ! (البته m600 يا ناراحت نشن)
راست ميگي اين تاپيك منو تو شده !!!! پس بقيه كجا هستن؟
اگه بقيه هم توي اين زمينه نظري دارن بگن من استفاده مي كنم !!!!
آخ معين جون با من اين كارا رو نكن واي امضاتو دوباره عوض كردي اين هم از اون يكي خوشكل تره بابا خيلي خوش سليقه اي
بابا خوش سليقه ، بابا خفن ، بابا آخرش ...................................... بابا خيلي خوشم اومد
بايد حتما سفارش يك امضا بت بدم!
مرسي مرسي و خيلي مرسي از راهنمايي هايي كه مي كني خوشم مياد كه رك راهنمايي مي كني
درستش هم همينه كه اينجا حقايق گفته بشه ،خوشحالم كه ميگي اصلا هم تحميلي در كار نيست !
تو درست مي گي اون هر چي باشه دست دومه و معلوم نيست كه چه بلايي سرش اومده
زدي وسط خال منم دقيقا عاشق كيبرد m600هستم و رنگش كه آبي!!!!!!!!
پس با اين تفاسير بايد بيشتر روي w950 فكر كنم ! (البته m600 يا ناراحت نشن)
راست ميگي اين تاپيك منو تو شده !!!! پس بقيه كجا هستن؟
اگه بقيه هم توي اين زمينه نظري دارن بگن من استفاده مي كنم !!!!
آخ معين جون با من اين كارا رو نكن واي امضاتو دوباره عوض كردي اين هم از اون يكي خوشكل تره بابا خيلي خوش سليقه اي
خيلي خوشم اومد
بايد حتما سفارش يك امضا بت بدم!
آخ قلبم...... ترسیدم. 2 تا خط نوشته بود. کاری نکردم که وظیفم بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه یه مقدار با کیبرد مجازی هم کار کنی مطمئن باش خیلی خوف میشی. من کسایی دیدم که با کیبرد مجازی با سرعت نور تایپ میکنن.
در مورد امضا هم هر وقت خواستی بگو .دونه ای 2000 تومن.!! و وقت کردم انجام میدم برات( شاخ شدم نه ؟)
ولی گوشی رو گرفتی اینجا هم بیا. گرچه فک کنم به غیر از من دیگه کسی اینجا نمیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خودتو مجبور نکن که چون w950 شبیه به m600 هست . پس اون خوبه . گوشیهای خوب دیگه ای هم میتونی پیدا کنی( گفتی رک صحبت کن. من اینجوری میگما.!). یکیش همون a1200 که گفتم . p990 . p1i یا حتی pocket pc که یکم قیمتش بالاست. ولی گاهی ازرششو داره. در هر صورت مبارک باشه.نقل قول:
پس با اين تفاسير بايد بيشتر روي w950 فكر كنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فعلا.........
6 آذر 1386 کل علادین و زیر و رو کردو حتی یه w950 پیدا نکردم و ولی m600 8 9 تای رویت شد !
چشمم که به آواتورت افتاد کلی خندیدم بچه های این کلوپ چه آواتورهای باحالی دارن:31:نقل قول:
من دمبال این گوشی هستم البته یه دست دوم گیرم اومده میگه 235 تومان نمیدونم ارزش داره یا نه؟
اصلا آخرین بار قیمتش چند بود؟فرانسوی هستش یا چینی؟
سمت راست برای تنظیم ولوم چیزی نداره باید چطوری صداش رو زیاد کرد؟
بلندی صدای سپیکر اصلا برام مهم نیست فقط در حدی باشه که صداش رو بشنوم
بعد از آپدیت کردن کیفیت صدا و بلندی صدادر هدفون و اسپیکر چطوره؟با مقایسه بگید بهتره
البته در کیفیت صدای این گوشی شکی نیست کاشکی که هندسفری اش هم خوب باشه
هندسفری اش چه شکلیه ؟ مثل سری واکمن هست یا معمولیه؟
کار با کیبردش چطوره؟مثل پی1 هستش؟
دیگه هر چی که میدونید بگید
یه چیزی کشف کردم که هیش کی متوجه نشده
توی صفحه ی دوم این تاپیک چوری یه عکس گذاشته و مهدی هم دو تا عکس اگه عکسای این دو رو نگاه کنید
توی عکس چوری بالای کیپد نوشته شده سونی اریکسون
ولی توی عکس مهدی خان نوشته شده ام 600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوماشون درسته؟
شما فک کنم دیگه بهتر از ما بدونی که این جور گوشیها دست دومش ریسکه. یه بار یکی از دوستان هم 1-2 صفحه پیش سوالی کردن. جوابشونو هم گرفتن. ولی اگه 235 میگه و کاملا مطوئن مطمئن هستی.گزینه خوبی هست.نقل قول:
قیمت دقیقی هم نداره چون چند وقته رسما وارد نشده. هم چینیش هست هم فرانسوی فرقی هم با هم ندارن . چه از لحاظ قیمت چه از نظر کیفیت.
از همون jog dial ش برای ولوم استفاده میشه. به نظر من نقطه ضعفی نیست یه مدت که کار کن به هیچ عنوان خلا دکمه ی ولوم رو حس نمیکنی.
بلندی صدا رو خیلی خوب اومدی . منم باهات موافقم. ولی در حد n70 هست. کیفتش هم متوسط مایل به خوبه.این که بعد از اپدیت خوب بشه. مربوط به فیرمویر روی گوشیه. اگه قدیمی باشه خیلی تغییر میکنه. ولی صدای هندزفریش نه همون هست. خود هندزفریش هم مثل مال p990 هست. من خودم گاهی با همین آهنگ گوش میدم . ولی میتونی یه تبدیل خوب مثل سری واکمن واسش بخری.
بهترین قسمت این گوشی کیبردش هست. واقعا محشره اگه بهش عادت کنی میتونی در حد کیبرد pc باهاش تایپ کنی.
ببخسید کامل نبود.
درسته که ریسکه منم مطمئن نیستم.ولی خب پیدا نمیشه چه کار کنم دیگه.
انصافا تا دو هفته پیش دبلیو 950 قیمتش230 بود حالا دلش نمیاد ادم که خرج زیادی بکنه .
من اگه این رو با همون 235 تومان بخرم یه رم یک گیگ هم باید براش بندازم.
در مورد پست قبلی ام یه توضیح به من بدین که فکرم رو مشغول کرده.
منظورت از اینکه گفتی اگه فریمور قدیم باشه صداش خیلی بلند میشه.یعنی توی فریمورهای جدید صداش خیلی بلند نمیشه؟ مگه میشه؟:41:
کار با کیبردش حالا راحته؟منظورم اینه که دکمه هاش سفت نیست؟
وقتی که توی جیبت بذاری یعنی در حالت قفل باشه با فشردن دکمه ی play شروع به موسیقی میکنه؟مثل دبلیو 950؟ با آپدیت حل میشه
دبلیو 950 فیلم رو با کیفیت خیلی باحال نشون میداد یعنی مثل تلوزیزون نشون میداد. ام600 هم همونطوره؟
گوشی خوشکلیه؟چون تا به حال از نزدیک ندیدم یه کم پلاستیکی مانند هستش.
واقعا بچه های این کلوپ چقدر فعالن!!!!!!!!!!
دوستان در مورد سوالات بالا اگه کمکم کنید ممنون میشم
امروز یه ام600 گیر آوردم فرانسه هستش.قسمت پایینش یه زدگی کوچولو هستش که زیاد به دید نمیاد یعنی تابلو نیستش.سالمه .مموری کارت هم نداره میگفتش 230 ولی من چونه زدم و تا 210 پایین اوردمش .
حالا بخرم یا نه ؟ ارزش داره قیمت واقعی نوی این گوشی چند هستش؟
صداش توی هندسفری رو با مقایسه بگید مثلا نسبت به دبلیو 810 چطوره؟
یه کی دیگه هم دبلوی 950 میده دست دوم به قیمت 240 تومان. موندم چه کار کنم.
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
در مورد فیرمویر منظورم اینه که قدیمیترها صداشون پایین بود ولی با update خیلی بهتر میشد. خوب هر چی قدیمیتر باشه بدتره دیگه. کیبردش فوقالعاده راحت و عالیه.
صداش توی هندزفری خیلی خوبه. من با مقایسه با mp3player ها و w800 میگم. خود نرم افزار player ش هم در حد سری واکمن هست.
قیمت نوش هم فک کنم حدود 270-280 باشه. من دقیق نمیدونم. دوستامونم که کمک نمیکنن. مسی که فقط من اینجا میام.
دکمه ی play نداره که مشکل ایجاد کنه. اصلا وقتی قفله هیچ دکمه ای کار نمیکنه. خیالت راحت.
cpu این گوشی با w950 یکی هست)216mhz(. فیلم رو هم خیلی قشنگ اجرا میکنه. من که تو گوشیم یه دونه 3gp پیدا نمیکنی . فقط mp4 اونم با رزولوشن 320x240 . خیلی حال میده.!! ولی مدتش از نیم ساعت بهتره بیشتر نباشه.
در مورد اون نوشته روی بدنه هم هیچ چیز خاصی نیست . رو اکثرا نوشته m600i ولی بعضیها نوشته sonyericsson فک کنم i ها رو مثل حالت اول مینویسن.
بین w950 و m600 هم یه امر سلیقه ای هست. من خودم m600 رو ترجیح میدم. چون با یه رم 2gb میشه یه جورایی گوشیو w950کرد. ولی کیبرد m600 رو هیچ گوشی جز p1 نداره.
به نظر من خیلی خوشکله. چون من ست تیره و ابی مایل به فیروزه ای رو خیلی میپسندم. واقعا شیکه.
من اگه از سالمیش مطمئن بودم 210 تومنو با کله میخریدم. من خوذم گوشیمو 380 خریدم. اونم بدون گارانتی.
دوست من خیلی ممنون .نقل قول:
امروز 14-9-86 گوشیما آپدیت کردم ورزنش الان شده r9f011
به به .... سلامنعلیکم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیشتر بگو .... چی شد؟ چه تغییری کرد...
در كل تغيير خاصي نكرده.اما سرعت باز شدن صفحه ها تا حد كمي بيشتر شده.هنوز وقت نكردم زياد باهاش كار.اما در كل تغييري نكرده.نقل قول:
salam man m600 daram vali narfzarasho peida nemikonam
سلام می خواستم بدونم تفاوت m600 با w950 فقط تو واکمن-حافظه-کیبورد هست یا فرقه دیکه هم می کنند؟؟؟
دیگه هیچ فرقی نمیکنه البته ام600 رادیو ندارهنقل قول:
با این تفاوت قیمت خرید دبلیو950 به صرفه تره.
دادا این که خیلی قدیمیه ، اگه =ست قبلیامو بخونی میبینی که از اردیبهشت تا حالا که 3 بار آپدیت کردم همش با همین فریم ویر بودهنقل قول:
محتمل دیگه سونی اریکسون حال نکنه واسه M600 آپدیت بده . البته مشکل خاصی هم نداره که بخواد این کارو بکنه .
من Jogdial رو که به سمت بالا حرکت میدم به سمت پایین حرکت می کنه ، یعنی چه بالا بچرخونم و چه پایین در هر دو صورت میاد پایین... چیکارش کنم ، اصلا درست میشه؟
نرم افزار های سری uiq هش میخورن دیگه...نقل قول:
یکی جوابه سواله منو بده......
به نظر من یه سر نمایندگی بزنی بد نیست .یا اگه آشنا داری بده واست فلش کنن شاید درست بشه. نهایتا ببر یکی ازین تعمیراتی ها دیگهنقل قول:
با سلام به همه دوستان
میخام مکالمات تلفنی خودم رو ذخیره کنم. اما ظاهرا ام 600 این امکان را نداره. به نظر شما چه میشه کرد. آیا برنامه ای برای این منظور وجود داره؟
دوستان من از گوشي m600 خودم خسته شدم
اصلا توقعات من رو از يه گوشي برآورده نميكنه و ميخوام عوضش كنم
به ضر شما اين رو چند ميتونم بفروشم و بجاش چي ميتونم بخرم؟