سلام
چطور میتونم قبل از خرید لباس پیشنمایشش رو ببینم اگه نمیشه جایی نیست تا لیست و عکسشو گذاشته باشه؟
دومین سوال اینکه printer shop ها به چه دردی میخورن
یه سوال دیگه چند تا squance(اگه درست بنویسم)هست؟
Printable View
سلام
چطور میتونم قبل از خرید لباس پیشنمایشش رو ببینم اگه نمیشه جایی نیست تا لیست و عکسشو گذاشته باشه؟
دومین سوال اینکه printer shop ها به چه دردی میخورن
یه سوال دیگه چند تا squance(اگه درست بنویسم)هست؟
نمیدونم جریان چیه تمام نقش اول ها رو میکشن نه به بازیهای نسل قبل که Snake وAgent 47 و ....نه به این بازیهای بعد 2006 که دارن همه رو میکشن اون از Mass Effect اون از Walking Dead این از این.اینجور که بوش میاد هفته آینده این موقع ها یا دنیا نابود میشه یاJuno میاد حالمونو بگیره :n02:
یکی به من بگه هدفوشون از نشون دادن بابای کانر چی بود؟داستان باباش چی بود؟:دی
تازه رسیدم به کانر.
من نمیدونم چرا همه گیر دادن به بابای کانر ایراد میگیرن :دی خب یه نوع روایت داستان بود دیگه...یه نیمچه نواوری تو روایت داستان داشت..نقل قول:
.
باباش هم تمپلر بود و دشمن اصلی اساسین ها..
یعنی میخواستن بگن باباش تمپلار و ادم بده هست؟اون دنبال چه کلیدی میگشت؟:n13:چرا به بوستون رفت؟اگه ادم بده هست چرا با تمپلار های بوستون میجنگید و زنه رو نجات داد؟نقل قول:
سلام دوستان
میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟ :n03: ( کرک بازی Reloded )
افتضاحی به نام اساسین
متاسفانه با روند پیشرفت در بازیها ما همواره دنبال این هستیم که بازی از نسخه قبل بهتر باشه چیزی که شاید به آرزو تبدیل شده.این نسخه از اساسین هیچ چیز برا عرضه نداشت حداقل اگر به سری اساسین پایبند می بود شاید بجایی می رسید.اینکه تو بازی قابلیت کشتی رانی و شکار حیوانات گذاشتن صرفا آببندی به کل داستان است.شاید کارگردان این سری یه ایرانی باشه!حضور پدر دزموند صرفا به دلیل حضور کانر و هیثم بود که تفاوت دو پدر در دو زمان پی برده بشه وگرنه پدر دزموند تو 4 نسخه پیش کجا بود؟من موندم راههای مخفی برا پیدا کردن لباسها چه ایرادی داشت که در این نسخه نبود.ساختمان های زیبای نسخه 2 تعداد زیاد دشمنان مهم در اون شماره و ظرافتهای نسخه اول به هیچ عنوان تو این نسخه نبود.گویا مسولان می خواستن ولو بزور این سری در آمریکا رخ بده حال اینکه زمان مناسب برای حضور در آمریکا در دوران کابوی ها بود.از این گذشته حضور اساسین در کشورهایی چون ایران و چین و ژاپن و مصر و عراق به مراتب جذابیت این نسخه رو افزایش می ده نسخه ای که جای هوش بازی ساز مدام وبه یک شکل باید حیوانات رو بکشی حتی روح جیب بوری در این نسخه بطور کامل از بین رفت.امیدوارم نسخه های بعدی جبران این نسخه رو بکنن چون حسابی باعث عقب ماندن بازی شد.در پایان اساسین بازی بود که روح داشت و خلاقیت اما الان........... نه فقط نه!
سلامنقل قول:
اگه میشه جواب این دوستمون رو بدین منم همین سوالو دارم:n02:
C:\ProgramData\Orbit\54نقل قول:
fffffffffffffffffffffffffffffffffنقل قول:
راسته که میگن اتزیو مسلمونه؟
نقل قول:
نه اقا کجا حذف کردن..چرا جوسازی میکنی ؟ :دی
از اون دست بازیاییه که وقتی دادش کوچیکم بازیش میکرد من اعصاب از یه جای دیگه خورد میشد فکر کنم برای همون افراد زیر۱۲مناسبه من که برای اینکه دیگه رنگ بازی رو نبینم وبرای متقاعد کردن دادشم بهش گفتم ویندوزو عوض کردم تا بره پی کارش خداییش ادم پشت این بازی پیر میشه تو عمرم این بعد موست وانتد ۲۰۱۲دومین بازی بود که ظرف مدت دو رووز حذفش میکنم دیگه بازی ساز ها نمیدونند چی میسازننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوالای رو عکس رو بدین پلیز :دی
اولی که رکورد که نزدی من خودم الان بیشتر از این حرفا کشتم..:دینقل قول:
.
دومی که هیچی همون کشتن زنجیره ایه.
.
سومی هم یه جور دارو پرت میکنی سمت طرف دخلش میاد :دی
اینجا کسی با rope dartشکار کرده خیلی شکار باهاش فاز میده به خصوص روی boobcatحیوانای کوچیک مثل raccon-beaver-رو هم خیلی راحت میشه باهاش شکار کرد
نه اتفاقا اصلا به فکرم نرسیده بود..حتما امتحان میکنم باید جالب باشه..نقل قول:
سلام.
امروز رفتم بازی خریدم حالا گذاشتمش واسه نصب:دی
ماشاالله کم چیزی هم که نیست 4 تا دی وی دی:دی
وقتی که نصب شد بازی کردم میام نظرمو میگم.
نه داش مسیحیه!نقل قول:
دوستان راه استفاده از rope dart رو میگید؟ من که نتونستم به هیچ عنوان به جز اون دار آویختن استفادش کنم!
یه سوال دیگه ام این که وقتی داری کشتار زنجیره ای میکنی مثلا" 5 نفرو کشتی اسلحه رو در میاری و با Q چند تا فست میکشی و با تیر کمان چند نفر دیگه رو هم مکشی مثلا" با هم میشن 18 نفر اینا رو چرا حساب نمیکنه؟
دوستان یه چیزم بد جور جای خالیش دیده میشه!
زره + پاکت برا دارت و تیر بیشتر!
روش استفادش که راحته...انتخابش میکنی بعد با Q پرت میکنی به طرف میفته زمین بعد با یه ضربه میکشیش..نقل قول:
.
در مورد کشتن زنجیره ای هم منظور اینه که بدون توقف و با همون سلاح چند نفر رو پشت هم بکشی...مگرنه اگه اسلحتو عوض کنی یا وسطش توقف داشته باشی بقیش حساب نمیشه...
.
در مورد تیر کمونم میشه تیرهاشو افزایش داد ( فکر کنم تا 12 تا ) یه جا خوندم روشش رو ولی چون زیاد به کارم نیومد مطلبشو حفظ نکردم :دی
چرا دیگهنقل قول:
من عکستو دیدم
2400 تا زدی:دی
سومی جالب بود دمت گرم :دی
تازه الان شد 3497
اون ماله قبل بود..الان بیشتره..:دی بعد اون که ملاک نیست یک ساعت بشینی ادم بکشی هزار نفر کشتی ..:دینقل قول:
آقا کسی فهمید این آخرش چی شد؟
من چیزای که فهمیدم اینجا مینویسم هر کسی برداشت خودشو بنویسه لطفا
محتوای مخفی: Spoiler
-------
در مورد کانر > این که پدرش تمپلار بود و مادرش سرخپوست اصلا چه جوری به اتزیو و الطیر مربوط میشد که از روی DNA دزموند به خاطراتش رسیدند؟
انتخاب شخصیتش اصلا خوب نبود کانر در مقابل اتزیو مسخره بود از اون همه تشریفات و مفهوم فرقه اساسین ها در این نسخه خبری نبود کار آموز ها یه عده قصاب و کشیش و.... هیچ نشانه ای از اون اتحاد و قدرت اساسین ها تو این نسخه نبود
فقط یه جای داستان منو قافلگیر کرد اون قسمت که پدر کانر چارلز لی رو داشت عضو گروهشون میکرد دائم منتظر جمله Nothing is true everything is permited بودم که معلوم شد اون تمپلار بوده.
این نسخه با این که خیلی متفاوت بود و نوآوری زیادی داشت ولی قابل مقایسه با نسخه های قبل نبود مخصوصا شخصیت بازی بی پایه بدون اصل و نصب بود
اره خداییشنقل قول:
من الان 1 ساعته نشستم اون عددو رسوندم به 4076 :دی
ولی جدی
بیاید کل بزاریم
ما که کاری نداریم
بیایم کل کشتن بزاریم
خدایی میحاله :دی
راستی
زنجیره ای رو هم کردم 10 :دی
اخه مگه با اساسین هم میشه حال کرد-:n09:
دوست عزیز بازی سازها در دنیا هیچ گروه خلاقی ندارن به نظر من تو این زمینه یه ایرانی حرف اول رو می زنه چون بلده بجا از بازیی انتقاد کنه.خداییش نسخه 2 وقتی زیر زمین برای پیدا کردن کلیدها برای آزادی لباس ها می رفت چقدر لذت داشت.این نسخه متاسفانه اعتبار اساسین رو زیر سوال برد و فروشش صرفا به دلیل موفقیت نسخه های قبل بود.کاش صدامون به بازی سازها می رسید اونها در گذر از یک نسل به نسل بعدی دچار ضعف شدننقل قول:
نقل قول:
این کارو با سلاح های دیگه هم انجام میده.
با تپانچه و تیر و کمون میتونه حین مبارزه یه تیر بکنه تو مخشون
با snare خفه میکنه
با بمب وقتی این کارو کردن طرف میندازه زمین بعد بمب رو روش منفجر میکنه
اما ناراحت شدم پدرشو کشتم:n28:
آخر بازی اصلا جذاب نبود.بدون هیچ چالشی چارلز مرد.فقط یه مرحله قبلش افتادیم دنبالش.
نمیدونم چرا همه جو منفی میدن بیرون.من یکی که وسطاش هستم هم از گیم پلی بازی خوشم اومده هم ازداستان بازی.اتفاقا به نظر من خیلی بازی خوبی هم هست.
دوست عزیز نظر هر کس محترم هست به این می گن آزادی بیان.شما با این بازی حال می کنی دلیل نمیشه از حرف بقیه ایراد بگیری.اینم که من گفتم بازی ضعیف بود نظر شخصیمه و دلایل عامه پسندی هم براش دارم.هر بازی یه استایل و سبک خاص خودش رو داره که همواره به اون پایبنده متاسفانه این موضوع تو این نسخه وجود نداره.بازی در کنار گرافیک و گیم پلی داستان قوی هم می خواد.این نسخه بیشتر وقتت رو باید بزاری تا بقول خودش سینماتیک بازی رو ببینی تا بازی کنی.نسخه 2 به مراتب سرزنده تر وحساس تر بود.باید واقعیت ها رو قبول کرد.نقل قول:
من که به نظر کسی اشکال نگرفتم.نظر شما هم درسته.قبول دارم.اساسین یعنی اساسین 2 و اون سبک باحالش.اینم یک نوع نو اوری بود.خوب اگه مثل قبل میساختن که مثل روولوشن میشد و دوباره بهش گیر میدادن.هر چیزی یکمیش خوبه.نقل قول:
موافق نیستم هرچی یکیمیش خوبهنقل قول:
مثلا اساسین باید این cod باشه
نه این که با 5 تا نسخه بازی کلا حذف شه
خوب همین cod...هر بار یک سبکی داره.یک بار برای گذشته هست و یک بار هم برای اینده و یکبار هم حال!!!نقل قول:
موافق نیستم هرچی یکیمیش خوبه
مثلا اساسین باید این cod باشه
نه این که با 5 تا نسخه بازی کلا حذف شه
بازی مورد علاقه من Splinter cell پنج تا نسخه دادن بیرون سه نسخه اول مثل هم بود فروش خوب و استقبال خوبی داشت.نسخه 4 هم که دیگه معروف ترینشه.نسخه ی 5 دیکه تغییرش دادن و بعضی ها خوششون اومد بعضی ها هم :n21:
حالا Need for speed چند مدته دیگه خیلی ها ازش خوششون نمیاد.سبکش یکی شده.همه میگن یاد کربون و موست وانتد قدیم بخیر!
اساسین با این کارش تونست برای اینده خودش موفقیت ایجاد کنه.
دوستان من یه مشکلی دارم تو این بازی اگه کسی لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم.وقتی دارم بازی میکنم و از من یه چیزی میخواد مثلا اینکه در رو باز کنم خودش نشون میده و مینویسه فلان دکمه رو باید بزنید.اما رو اون دکمه ای که نشون میده هیچ حرفی نوشته نشده که بدونم کدوم دکمه رو باید بزنم.فقط یه مربع سفید رنگ رو دکمه نشون میده.دلیلش چیه؟باید چیکار کنم.کرکم هم THETA هست.لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه.:n27:
یه سوال دیگه هم دارم اگه بشه جواب بدین اینکه اون قسمتی که میره پیش زنه سرخپوست تو کالسکه میشینه بعد یه افسر میاد نزدیک میکشتش باید چیکار کنم.هر کلیدی میزنم کار نمیکنه
خواهشا جواب سوال ما رو بدید.کسی نیست تو انجمن بدونه؟:n03:نقل قول:
سریع برو کرک اسکیدرو بریز که بهترین کرک که برای این بازی اومده.فکر کنم با ریختن این مشکل دکمه ها حل شه ولی فکر کنم با ریختن سیو بازی مجبور شی از اول بری چون خودم کرک همین تتا بود یک ساعتی باهاش بازی کردم ولی اینو ریختم از اول مجبور شدم برم مگه سیو هاشو برداری از قبلنقل قول:
وقتی کنار اون سرخ پوسته نشستی هیچ کار نمی خواد بکنی قبل از اینکه مامور های سر راهت گیر بدن با دکمه T دستور کشتنشون رو بده
ممنون از راهنماییت خودم قبلش مشکلو پیدا کردم:n02:نقل قول:
به سایر دوستان هم میگم اگر مشکل دکمه ها رو پیدا کردین باید برین قسمت کنترل پنل و زبان سیستم رو رو انگلیسی بزارین یه جا نیست چند قسمت باید این کارو بکنین.:n06:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
جالبه : دی
دوستان این شیکار کردم به چه دردی میخوره؟؟؟
از کجا میشه این اسلحه هایی که مینویسه آنلاک شده رو خرید!!!
کلا تا اینجا که 10-11 تا سکانس اومدم فقط اومدم!کلا نه چیزی خریدم نه چیزی درست کردم!
لطف کردی شما :n09:نقل قول:
شکار پول میده
اسلحه هارو از شهر هاییی مثل بوستون توش علامت پوند رو داره
میری پیش اون علامته اونجا هم میتونی شکاراتو بفروشی هم سلاح بخری