ممنوننقل قول:
اگه میدونستم اینجوریه همون اول بازی این 3تا dlc رو نصب می کردم:دي
Printable View
ممنوننقل قول:
اگه میدونستم اینجوریه همون اول بازی این 3تا dlc رو نصب می کردم:دي
نقل قول:
باید قبل از تموم کردن بازی نصب کنی
سباستین هم تو پایان بازی تاثیر داره...
محتوای مخفی: Spoiler
damn it
من چند روز پیش برای بار دوم شروع کردم به رفتن بعد قبلش dlc ها ردیف بود و زده بوده که نصبن
قبل اینکه برم این آپدیت بازی رو نصب کرده بودم و بعدش بازی رو شروع کرده بودم بعد تعجب می کردم که چرا این dlc ها توی بازی ظاهر نمیشن!
حالا همین الان نگاه کردم توی قسمت dlc های بازی نوشته که برای ورژن قبلین و نمیان!
کاری نمیشه کرد برای این ورژن هم بیان؟
خیلی ناجوره اصلا حوصله بار سوم رفتن بازی نیست چون مثل شماره قبلی اون قدر فوق العاده نیست که بشه حداقل 5-6 بار رفت
وحید من الان دارم برای بار سوم با میج میرم (واریور و روگه رو رفتم) گاهی وقتا بلند بلند خمیازه می کشم :دی
تا حالا نشده من وسط بازی خمیازه بکشم اما نمیدونم چرا الان اینطوری شدم جالب اینجاست دست بردارم نیستم همینطور دارم بازی می کنم :دی
در ضمن باید منتظر نصب کننده دی ال سی بعدی بمونی الان نمیشه کاریش کرد
من یه جا خوندم تو دی ال سی پک بعدی قراره درستش کنن تا با 1.02 مطابقات داشته باشه
خب دانگریدش کن،پاکش کن،ویندوز عوض کن،نقل قول:
بالاخره یه راهی غیر از صبر هست دیگه :31:
سلام دوستان
من این بازیرو بازی نکردم.
یه سوال میخواستم بدونم بازیه قشنگیه؟به 1 ربط داره یا نه؟
ممنون:11:
آره خیلی قشنگه. به یک هم مربوط میشه
دوستان عزیز من این بازی رو برای اولین بار میخوام بازی کنم ولی دو تا سوال دارم:
1- منظور از استراتژیک تو این بازی چیه ؟ اینکه بازی رو پاز کنی و برای هر کی تعریف کنی با یه قدرتش به یکی حمله کنه که کار خاصی نیست و خودش هم بطور اتوماتیک این کار رو می کنن و دیگه لذتی نداره؟ و اگر تاکتیکی هست دوستان چند موردش رو بی زحمت توضیح بدن.
2 - من آخر سر نفهمیدم منظور از dlc چیه یکی از اساتید بی زحمت توضیح بده.:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- منظور از استراتژیک تو این بازی چیه ؟ اینکه بازی رو پاز کنی و برای هر کی تعریف کنی با یه قدرتش به یکی حمله کنه که کار خاصی نیست و خودش هم بطور اتوماتیک این کار رو می کنن و دیگه لذتی نداره؟ و اگر تاکتیکی هست دوستان چند موردش رو بی زحمت توضیح بدن.
منظور از استراتژیک بودن روش های مختلفی هست که هر کسی نسبت به خودش داره
مثلا چیدش گروه:Tank-Damager-Suport-...
یا قرار دادن همین هیرو هات مثلا هجومی-دفاعی یا اصلا ترکیب مثل مثلثی
خوب تعریف تاکتیک باید با فکر باشه
مثلا ااین حرفی شما می زنید تا حدودی روی سطح اسان درسته ولی توی سطح های بالا تر حتما باید تاکتیک ها مچ باشن
فایل هایی هستن که به بازی Item-quest و غیره اضافه می کنننقل قول:
2 - من آخر سر نفهمیدم منظور از dlc چیه یکی از اساتید بی زحمت توضیح بده.:11:
دوست عزیز این بازی با The Last Remnant تفاوت زیادی داره ولی اگه نظر منو میخوای این بازی ارزش خریدنو دارهنقل قول:
ورژن 1.02 + dlc نصب اتوماتیک تورنت :
Included a wrong folder in a first torrent, so "Black Emporium" couldn't be authorized, and there were bits of unofficial mod left. All fixed now.
I'm sorry for the mistake, I hope you realize it's very hard for me to find the time for all this lately.
This DLCs pack AUTOMATICALLY installs patch and crack 1.02
----------------------------------------------------------
Crack has been modified to provide access to bonus items.
New installer is built on a much more complicated script to provide a proper automatic installation. I've tested it many times, but just in case - report any problems if you'll encounter any.
Readme copied from previous torrent:
------------------------------------
Ok, this is a repack of all existing Dragon Age 2 DLCs. It contains:
- Black Emporium
- Pre-Order Bonus Items
- Signature Edition Items
- The Exiled Prince
(Isaac's armor from Dead Space 2 is obviously included too).
IMPORTANT NOTES (yes, important, so read):
* Everything is cracked for you, you only need to press "Install";
* Depending which Act you are playing, you may need to access "Special Deliveries" chest once or twice to get all the bonus items. Which means you may need to exit the house, and return again.
* In order to have the Mabari war hound in your party, you need to open the character's ability tree, and drag the Summon Mabari icon to your on-screen ability quick-access list;
* Installing a new patch or a different crack WILL disable DLC bonus items, because accessing them requires hacking "DragonAge2.exe" file, and as you know, patches and cracks replace this file.
-------------------------------------
Feel free to share this everywhere you can and want.
The usual warning: Comodo, ClamAV, and probably Avira may detect any and all my installers as viruses. I don't know why, and I don't care. There are no
viruses, and have never been any.
I do not include Patch 1.02 changelog - it is a long list. Google it.
Ring of Whispers is still not included - there is no reliable crack for it yet. You'll have to do without.
-illiria
کد:http://thepiratebay.org/torrent/6315709/Dragon_Age_2_DLC_Pack_(with_Patch_1.02)_-illiria__FIXED_
کد:http://torrents.thepiratebay.org/6315709/Dragon_Age_2_DLC_Pack_(with_Patch_1.02)_-illiria__FIXED_.6315709.TPB.torrent
اینم برای دوستانی که مشکل شیلتر دارن {سید دادن فراموش نشه نامرد بازی درنیارینا }
کد:http://up.--------.com/images/lmwu45sc8ksoktaf0x.rar
سلام بچه ها یه سوال ؟ سبک RPG به چه سبکی میگن ؟
این طور که از حجم واقعا کم این DLC ها معلومه و گیم اسپات گفته این چند تا DLC از قبل تو خود بازی بودن ولی قفل و اون 30 40 مگی که دانلود میکنیم فقط اونا رو باز میکنه و چیزی رو اضافه نمیکنه. برای همین بعضی از سایتا گفتن bioware کلاه برداری کرده.
این هم برای بچه هایی که نمیتونند تورنت دانلود کنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها غیر از اون 3 تا DLC اول که اومد دیگه جدید نیومده ؟
بلاخره منم اینو تموم کردم .
نیم ساعت آخر بازی عالی بود واقعا لذت بردم مخصوصا از دیالوگهای بازی قبل از نبرد آخر .
Role playing game یعنی نقش آفرینی .نقل قول:
شما در شکل گیری داستان بازی نقش داری و انتخابهات در طی بازی روند بازی رو عوض می کنه .
در این جور بازیها، کاراکتر بازی در طی مراحل پیشرفت میکنه .
مثل اینکه دی السی برای این بازی در کار نیست
بازی رو پاک کنم به نظرتون ؟
dlc های داستانی که به مرور صد در صد میادنقل قول:
مثل اینکه دی السی برای این بازی در کار نیست
بازی رو پاک کنم به نظرتون ؟
ولی می تونی پاک کنی دوباره بعدا نصب کنی
فقط سیو هاشو حتما نگه دار هم برای بعضی dlc ها و بسته های مکمل احتمالی و هم برای شماره 3 به درد می خوره
نه نیومدهنقل قول:
بچه ها غیر از اون 3 تا DLC اول که اومد دیگه جدید نیومده ؟
من 60% بازی رو رفتم ..اما این مبارزه هاش اعصاب نزاشت واسه من...:2:( اصلا هم حوصله استفاده از تاکتیک و این جور چیزهارو نداشتم)
Mess Effect2 خیلی باهال بود هم نقش افرینی هم اکشن..تو مبارزهاش هم میدونستی چیکار کنی!!!!!!
خلاصه بخاطر داستان خوب بازی یک Trainer گرفتیم که دیگه خونمون کم نشه:31:الان کم کم دارم با اخرهای بازی نزدیک میشم.
لذت این بازی به تنظیم تاکتیک ها برای همراهها است .اگه تاکتیک مناسب داشته باشی و خودت هم خوب بلد باشی مبارزه کنی (اسپل ها را درست و به جا استفاده کنی و بدونی اول کدوم یکی از دشمنها را بکشی) میتونی همه مبارزه ها را پشت سر بذاری (حداقل تو لول نرمال مشکلی نبود)نقل قول:
توصیه میکنم همیشه یک جادوگر درمانگر (mage-healer) یا کنترلر (mage-controller) با خودت داشته باشی
خیلی راحت می تونستی با easy بری جلو. از ترینر استفاده نکن!
زره در Dragon Age 2 چه اهمیتی برای گیمر دارد ؟
با توجه به اینکه شما بسیار سخت به دنبال آن هستید که قهرمان کرک وال بشید هیچ وقت دیده نشده که یک زره بسیار قشنگ و حماسی به تن بکنید البته زود قضاوت نکنید زره قهرمان ( Armor of the Champion ) فوق العاده است در این هیچ شکی نیست اما به نظرتون استفاده از چند تا زره حماسی که وقتی اونو می پوشید به شما حس متفاوتی میده اشکالی داره ؟!
از اونجایی که نرم افزار خارجی و یا داخلی برای ایجاد تغییرات در زره در بازی گنجانده نشده بود ما مجبور بودیم به زره های داخل بازی بسنده کنیم خب حالا برای اون هایی که بازی رو از زاویه متفاوتی می بینن این ها زره هایی هستن به جز ظاهر زیباشون هزاران خاطره و داستان رو یدک می کشند.
زره اتزیو از بازی فرقه اساسین ها ( Assassins Creed Brotherhood ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما روگه واقعی نیستید مگه اینکه لباس حماسی و زیبای اساسین هارو نپوشید. شاید از همه نظر مثل اتزیو نشید ! اما مطمئنا صحنه ای کشیدن خنجر از پشتتون و فرو کردنش در بدن یک دارک اسپاون حسابی زیبا خواهد بود !
دانلود با لینک مستقیم :
زره فرمانده شوالیه های کرک وال مریدیث ( Knight Commander Meredith Armor ) :نقل قول:
کد:http://uploadfa.com/c682nd8wdgv2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شخص نمونه کامل از بدترین حالتیه که یک زن میتونه به خودش بگیره ! اما به هر حال زره مریدیث خیلی زیبا و شیکه و البته برای جنس مونث. شما میتونید با این زره نمونه کامل یک تمپلار شیک پوش و قهرمان باشید ... البته اگه اون قسمت دیوونگی مریدیث رو کنار بذاریم !!
دانلود با لینک مستقیم :
زره فرمانده جستجوگران حقیقت چانتری کاساندرا ( Inquisition Armor of Cassandra )نقل قول:
کد:http://uploadfa.com/a9k4f3qogm7g
این زره زیبا با تمام امکانات اضافی که جایگزین زره Champion شما در بازی می شود در صحنه سینماتیک اول بازی بر تن فرمانده کاساندرا دیده می شود. مشخصات این زره درست مثل زره Champion است اما تصور اینکه شما یکی از فرماندهان چانتری و عضو گروه Seeker ها باشید حس خوبی به شما می دهد.
دانلود با لینک مستقیم :
زره رهروان دایورسفیلد ( Diversified Follower Armor )نقل قول:
کد:http://uploadfa.com/h2xgwjah4cih
تنها شما در کرک وال معروف نیستید ! زمانی که شما آپگریدی رو برای یکی از یارانتان می خرید و یا پیدا می کنید تمامی ست لباس آنها تغییر خواهد کرد. بطور خلاصه زره هایی جدید برای
Isabela, Merril, Aveline, Fenris Anders
دانلود با لینک مستقیم :
زره واردن تریلر ( Warden Trailer Armor )نقل قول:
کد:http://uploadfa.com/mfo7zdw82hh7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا کی میتونه شرورترین و عصبی ترین شخص دیده شده در سری Dragon Age: Origins رو فراموش کنه ! حالا شما میتونید زره این یارو رو بدزدید ! برای افزودن این زره به بازی تنها کافیه فایل زره در محل نصب بازی رو با فایل زره واردن عوض کنید اما پسر واقعا ارزششو داره !
دانلود با لینک مستقیم :
ترجمه : مهردادنقل قول:
کد:http://uploadfa.com/t6b6yfvnfi7t
منبع : یکی از مقالات مربوط به بازی در بخش Fileplanet مرکز بازی های IGN
من واسه همین بازی های RPG رو همون موقع که ریلیز میشن بازی نمی کنم! اینقدر مد های باحال میاد!
ولی این دفعه این اشتباه رو انجام دادم.....:41:
اینجوری که شما میگی باید طرف خیلی صبر داشته باشه! مثلا من و مبین همون اول که بازی اومد سریع گرفتیم تموم کردیم و دیگه نمی تونستیم منتظر این چیزا باشیم! :دینقل قول:
من واسه همین بازی های RPG رو همون موقع که ریلیز میشن بازی نمی کنم! اینقدر مد های باحال میاد!
ولی این دفعه این اشتباه رو انجام دادم.....
این کار شما اشتباه نیست. خب بازی های این مدلی رو باید چند بار تموم کرد و دفعات بعدی که دوباره میریم می تونیم از این مد ها استفاده کنیم....
الان من یه بار دیگه تقریبا تا وسطاش رفتم ولی الان می خوام دوباره شروع کنم با dlc ها و مد ها که انگیزه رو بالاتر می بره
برای شروع کردن اونم عجله ای ندارم چون این آخرین باریه که اونو میرم و دفعات بعدی دیگه فقط dlc داستانی جدیدی از بازی بیاد میرم
واقعا وحید میخوای دوباره بری؟ اصلا انتخاب مهمی داشت که بشه بازی رو دو نوع متفاوت جریان داد؟؟؟
عزیزم مگه حتما باید انتخابی وجود داشته باشه؟!نقل قول:
واقعا وحید میخوای دوباره بری؟ اصلا انتخاب مهمی داشت که بشه بازی رو دو نوع متفاوت جریان داد؟؟؟
الان مثلا یه بازی مثل دیابلو داستان اون چنان خاصی نداره که مثلا توش بشه انتخاب کرد ولی همون بخش سینگل پلیر اون فقط ارزش داره چند بار تمومش کرد
بالاخره توی RPG ها یه سری چیزا مثل کلاس ها و درجه سختی انگیزه ای برای دوباره رفتن به وجود میاره....
مثلا کسی که روی Easy رفته خیلی نمی تونه به عنوان یه RPG از بازی لذت ببره و بیشتر بازی حالت fun پیدا می کنه و باید با درجه های سختی بالاتر هم بره
+
این زره ها رو باید کجای بازی کپی کرد؟
وحید این قسمت آخری تیکه به من بود؟؟؟:دی
بله دم دست بودی دیگه :دینقل قول:
وحید این قسمت آخری تیکه به من بود؟؟؟:دی
ولی جدا برای کسی که RPG بازه روی Easy رفتن خیلی اشتباهه! تازه درجه های سختی بازی نسبت به شماره قبلی راحتر هم شدن!
آقا من الان همه Q ها رو تموم کردم جز herbalist task.الان اون مرده که باید بهش نقشه و پول داد سرم داد میزنه میگه باید برم varic رو پیدا کنم.الان چی کار کنم؟
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
موریگان رو نمیشه اینجا پیدا کرد؟
این پکیج هاش که باید بری تو سایت دانلود کنی رو نمیشه از جایی دانلود کرد و نصب کرد؟آخه مال من اورجینال نیست.چه طوری از ایناش استفاده کنم؟مرسی
بازی تقریبا یه هفته ای میشه که تموم شده ! میخواستم پست ندم ، اما گفتم خوب بزار منم نظرمو بگم ;l
اول که بازیو شروع کردم ، با نقدایی که خوندم و اون شروع مسخره ! ، هیچ انگیزه ای واسه ادامه بازی نداشتم . اما بعد از تقریبا یکی دو ساعت وضع بهتر شد و تونستم بازیو تموم کنم .
بازی خیلی کوتاه بود . یعنی واقعا باورم نمیشد بعد از اون دمو بازی تموم شده . خیلی کوتاه تر از ریشه ها .
ریشه ها . اولین بازیه Rpg که بازی کردم ! از بعد از ریشه ها تمام rpg هایی که اومدن رو گرفتم . اما خب ، انتظارم نداشتم مثه اون باشن ! خیلی وقت بود منتظر شماره دوم بودم . اما با پیش نمایشی که تو دنیای بازی خوندم ، فهمدیم نباید انتظاری داشته باشم :46: و خب ...
همه ی حرفا رو دوستان زدن ! از اینکه محیط بازی چقدر کوچیکه ، تصمیمات نتیجه گذار نیستن ( حتی واسه باره دوم که شروع کردم ، نتونسم بیشتر از تیکه اول رو برم ! فک کردم ، گفتم مگه چقدر ممکنه تو بازی تغییر ایجاد بشه ؟ ناامید شدم ) ، شخصیتا خیلی سریع از یاد میرن ، گفتگوها مثه قبل نیست ، و مهمتر از همه ، داستانه بازی جذابیته شماره قبلو اصلا نداره ( اما انصافا بد نیست )
نمیگم با همه اینا ، بازم عصر اژدهاس دیگه ! نمیشه کاریش کرد ! اما به نظرم بازی با همه ی مشکلاتش ، واسه یک بار خیلی خوبه . به همه توصیه میشه !
بعد از اینکه از رفتن واسه باره دوم ناامید شدم ، دنباله dlc هایه شماره اولم ! شاید اون بتونه یکم آرومم کنه :دی
به قوله یکی از دوستان ، این بازیا معمولا شماره سومشون بهتره :46:
ببین بازی داستانی هست ؟ بدون بازی کردن dragon age i از داستان این چیزی سر در میارم ؟
آره داستانی هست (اگه سبک rpg داستان هم نداشته باشه دیگه چی میشه! :31:)نقل قول:
من شماره یکشو بازی نکرده بودم و اینو بازی کردم خیلی هم خوشم اومد، میشه داستانو بفهمی ولی اگه وقت داری اول یکشو بازی کن بعد برو سراغ این، اگه هم وقت نداری همینو بازی کن واقعا قشنگه،(من الان دارم یکشو بازی میکنم اونم واقعا قشنگه)
مثل DLC جدید قرار نیست بیاد واسه این بازی
آخه تا الان باید خبری چیزی میشد
واسه مس افکت 2 خیلی سریع خبر DLC ها اومد
سلام این
dragon age 2 item pack
چیه dlc جدیده مثل اینکه قبل بازی به سایتش وصل شدم گفت بیا اینو بخر و دانلود کن :31:
کسی ندارتش ؟
یله dlc جدید اومده :
کد:http://social.bioware.com/page/da2-dlc
اینم برای دوستان عزیز dlc جدید که لباس و اسلحست :
15 مگ از سرور تورنت :
دانلود فایل از 4share با توضیح نصب اینجا :کد:http://www.monova.org/torrent/4412804/Dragon_Age_2_ItemPack1_and_Decrypter_(Activator).html
کد:http://p30gamersx.vcp.ir/index.php?viewpost=sa186c3j432b
سلام
دوستان چقدر این نسخه اسون شده یادمه نسخه قبل برا کشتن یه اژدها اشکم در اومد ولی اینجا اولین اژدهاش رو یه نفره کشتمش :31:
بعدم چقدر مسخرس نمیشه زره بقیه رو عوض کرد من تو نسخه قبل زره خوب ها رو از روی بقیه برمیداشتم میذاشتم رو خودم:31:
یه سوال اینکه برای مهارت قفل باز کردن چی رو باید افزایش میدادیم
cunning رو بده بالا معمولا رو 32 دیگه 95 درصد قفلارو کلاس rogue باز میکنهنقل قول:
سلام
اگه میشه یکی dlc های بازی رو بزاره
اگه میشه بنویسه چی اضافه میکنه
میدونم این بالا چنتا هست ولی چی اضافه میکنه نمیدونم هر چی بدونیم قشنگه یا نه
دستتون درد نکنه
سلام
دوستان الان من با یکی رابطه برقرار کردم الان پشیمون شدم:31:
هیچ جوری هم نمیشه ناراحتش کرد:31:
با بقیه هم انگار نمیشه وقتی با این هستی کاری کرد
چطوری میتونم باهاش بهم بزنم برم با یکی دیگه؟
دوست عزیز شما مثل اینکه هدف رو با وسیله اشتباه گرفتیا :31:نقل قول:
Sims که بازی نمیکنی، اون رابطه و دوستی و ... فقط یه قسمت کوچیک داستانه دیگه اگر با یکی هستی نمیشه عوضش کرد.