بله متاسفانه من همونجوری استفاده میکنم ازش! تا ببینیم چی میشه... n73 گوشی خوب و تراکتوری هست.
دوستان خواهشا کسی نمیدونه چطور میشه با اینترنت ایرانسل چیز چیز ان استفاده کرد؟
Printable View
بله متاسفانه من همونجوری استفاده میکنم ازش! تا ببینیم چی میشه... n73 گوشی خوب و تراکتوری هست.
دوستان خواهشا کسی نمیدونه چطور میشه با اینترنت ایرانسل چیز چیز ان استفاده کرد؟
خوب من امروز یه 24 ساعتی توی جاده بودم رفتم سمت ارومیه و تا زه برگشتم خیلی هم خسته ام. رانندگی توی این گردنه ها و...فقط دو ساعت خواستیم وصل بشیم ببینیم اوضاع اینجا در چه حالیه اصلا دریغ از یه خط انتن :13:
اره بابا ولی قضیه مربوط به رسمیت بخشیدن به این موضوع و گفته وزیره که مجری قانون هست .نقل قول:
مملکت خر2 خر که میگن همینه دیگه
پروفسور :25: اون دامین رو RESERVE کرده بودند ! من کی گفتم اون فعاله ؟نقل قول:
وقتی که اینترنت ایران رو به کل بخواهند جمع کنند دامنه ملی هم میاد وسط
الان اسم تمامی بازیگرا
خیر اندیش - پیروزفر- شفیعی جم و ... رو رزرو کردند ولی سایت که ندارند !
بیکاری ؟پاشو برو گردکان بچین !:27::15:نقل قول:
فوقش هم همه انتنها رو پیدا کردین میخواین لیستشو بفروشین ؟ :31::13: مگه چقدر این سرویس موندگاره ؟ نهایتش تا اخر تابستون
بشین استفادت رو بکن و خوش باش داداش
معلومه که تایید شده مگه یارو دیوانه است یه آپشن روی گوشی بزاره ولی مصرف کننده استفاده نکنه ؟نقل قول:
این امکان هست برای چک میل ویا یک وبگردی کوچیک موقعی که به سیستم دسترسی نداری
مثلا 8 ساعت در روز هم کار کنی مشکلی برایش پیش نمیاد
ولی دوستان مسل دارند پاشون رو از روی دانلود بر ندارند و یه ضرب دانلود میکنند
حالا اینکه وقتی ارتباط از داخل خود گوشی برقرار بشه فقط با مرورگر روی گوشی کار میکنند و استفاده استانداردش هم همینه
.اگر میبنیید به جای مودم یمشه از این وسیله استفاده کرد این برای اون مهندس راه سازی بدبخت هست که توی کوه و کمر مشغول فعالیت هستش و برا ارسال عکسها به دفتر فنی از این مودمش استفاده مکنه
وگرنه که برای استفاده روزمره این موبایل کاربردی نخواهد داشت !
:27:
:46:ایشون هم که جواب درست رو داد:27:نقل قول:
به خدا اون موبایله نه تراکتور !!! :19:نقل قول:
پورت چیز پی ان هم بسته شده زور نزن برای ما کار نکرد !:13:
تو مرز بانه از این سیمکارت دانگلهای توی پست یک نیاوردند ؟:27: به جای اون دیتابیس انتن جمع کردن پاشو برو یه خیری به این جماعت برسون.:27::21:
با سلام
من نمیتونم بیشتر از 10 دقیقه دانلود داشته باشم بعد این مدت قطع میشه کانکشن وصله ولی رسیو ندارم
گوشیم 3250 منطقمون edge سابورت میکنه انتنمم فوله bts هم سرکوچمونه به نظرتون چه کنم؟
yahoo id:masoudflasher
بچه ها من قبلا که وصل میشدم سرعت رو میزد 460 ولی امروز که وصل شدم زد 150 !! قضیه چیه ؟!
همیشه شعبون یه روز هم رمضوننقل قول:
خوب من که گفتم تضمینی نداده
ممکنه edge شما پریده باشسه عزیز چون این چیزی که میگی سرعتش کمه
در حد gprs شدی
الان هم شد 115 !!نقل قول:
واسه شما درسته ؟
یعنی این قسمتی که ما هستیم EDGE اش از کار افتاده ؟!
چه ربطی داره؟نقل قول:
اون 115 سرعت اتصال بین گوشی و سیستم برای اون کانکشنه
اصلا شما بذارش روی 921600 Kbps
متوجه نشدم !نقل قول:
تا دیروز این سرعت 460 بود یهو امروز شد 115 ! من که کاریش نکردم !
منظورتون اینه که این سرعت رو میتونیم تغییر بدیم ؟! خب چه جوری ؟ :20:
با سلام
دوستان من یه 1 ماهه ی نامحدود گرفتم از کامپیوتر استفاده میکنم ولی وقتی یه فایل 100 مگ رو میزارم دانلود میام میبینم وسطش ارتباط قطع شده اولا که میزاشتم دانلود امکان نداشت قطع بشه اما الان نمیدونم چرا قطع میشه دوستان میتونه از Usb یا سیمکارت باشه ؟
خب 115 دیفالتش هستنقل قول:
شما روی کانکشن مربوط به گوشیتون راست کلیک و بعدش گزینه properties رو انتخاب کنید ، مودم مربوط به گوشیتون رو انتخاب کنید و configure رو بزنید ، maximum speed رو روی 921600 بذارید
ضمنا این عدد سرعت اینترنت شما نیست
سلام به دوستان.آقا من این edge ام رو وصل کردم تا 1 ساعت اول دانلودش خوب بود (سرعت بین 20تا 30)ولی بعد یه مدت وسط دانلود سرعت یهو 0 میشه و تو دانلود منیجر میزنه سرور دانلود رو پیدا نمیکنه.برای این که درست شه باید یه DC شم بعد دوباره کانکت شم.ولی بازم بعد 5 دقیقه همونجوری میشه!!!مشکل چیه دوستان؟؟؟آیا راح حلی واسش هست؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید!!!!
راهی هست بفهمم منطقمون ادج داره یا نه؟بدون سیمکارت (فعلا ایرانسل نگرفتم)
برای همراه اول اینجا ادج نداره ولی ایرانسل رونمیدونم
با همون سیمکارتی که داری ، شبکه ها رو سرچ کن ، از بین اونا IR 35 رو انتخاب کن ، ببین E روی گوشیت میاد یا نهنقل قول:
من وقتی دارم از رپیدباز استفاده میکنم یه همچین مشکلی واسم پیش میاد ... ولی در بقیه موارد نه !نقل قول:
نه من موقعی که از لینک های مستقیم هم استفاده میکنم این مشکل برام هست...کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
با سلام
لطفا اعلام کنید بیشترین زمان دانلودتون چقدر بوده و چه حجمی؟
اخه واسه من وسطش قطع میشه
سرعت دانلودت چقدره ؟ کلاس گوشیت چنده ؟( از پست اول بخون در قسمت GSMarena.com میتونیبری کلاسشو ببینی )نقل قول:
گویا سرعت ایشون واقعا کم شده داداشنقل قول:
تغییر سرعتش رو کاری نداشته باش سرعت دانلودتو بگو.نقل قول:
والا ایرانسل قطعی نداشت با توجه به زیاد شدن این پستها مثل شما و نفرات بعد ( در پایین) احتمالا امروز قطعی ها زیاد شده . من که سرویسش رو قطع کردم ولی همچین مشکلی رو نداشتم.نقل قول:
مورد قبلی رو بخون( جواب بالا)نقل قول:
مورد قبلی رو بخون( جواب بالا)نقل قول:
مورد قبلی( جواب بالا )نقل قول:
جوابتون رو در بالا دادمنقل قول:
ظاهرا امروز اینجوری شده چون 10 نفر اعتراض کردند پس احتمالش هست امروز خبری باشه وگرنه که من داشتم و مشکلی نداشت خیلی هم عالی بود.:20:
سلام
من متوسط میتونم با سرعت 13 دانلود کنم، بعضی وقتا تا 20 بالا میره ولی بعضی اوقات هم مثل یک دایل آپ مسخره میشه
یه سوال
در فاصله یک کیلومتری(شایدم کمتر) خونمون چرخ زدم، سرعت بعضی جاها میانگین 25 بود
منم فرکانسشو برداشتم و وقتی اومدم خونه به همین نرم افزار که اینجا معرفی شده دادم، ولی یا اصلا نمیتونست به دکل وصل بشه یا اینکه سرعتش خیلی پایین بود، به نظرتون باید چکار کنم
هیچی .نقل قول:
اگه میتونی برو از اون انتنهایی که در پست اول اشاره کردم تهیه کن و گوشی رو تقوت کن
انتن اکسترنال
سلام.سیم کارت دانگل ها رو هم میشه با آنتن تقویت کرد ؟ یا اینکه قدرت دریافت سیگنال تو این دانگل ها بالاست و نیازی به آنتن و تقویت سیگنال نداره ؟
1- اجازه بدید این مورد رو هم برم بررسی کنمنقل قول:
اتفاقا همچین قصدی رو دارم ولی تعمیرکار متبحر نمیشناسم که بتونه منو راهنمایی کنه
و به احتمال زیاد هم نداشته باشه و باید دانگل رو بازر کرد و این انتن رو لحیم کرد .
باید اول مشورت کنم.
2-در مورد این سئوال هم با توجه به تست این محصول که علی انجام داده بود میگفت در شرایط مساوی 2 کیلو بیشتر میگیره .:5: وگرنه کارردشون شبیه به همه.
موفق باشید
سلام
من گوشی ان 79 دارم و بسته ی ایرانسل دارم ولی سرعتم هنوز 5 کیلوبایت هستش بعضی اوقات هم به بایت هم میرسه که دگه اعصابم و داغون میکنه !!!!!:41:
اگه تو این روشی که گفتین EGDE میتونم سرعت اینترنت را بالا ببرم ممنون میشم اگه بگین !!!
من یه تازه کارم :31: اگه میشه راهنمایی کنید !
مرسی
سلام به همه دوستان
من گوشیم نوکیا 6630 هستش و سرویس شبانه ایرانسل رو فعال کردم.
از نظر سرعت مشکلی ندارو حداقل سرعت دانلودم روی 10k هستش البته بیشتر مواقع دور و بر 20k دانلود دارم.
اما یه مشکلی دارم که اینترنتم زیاد disconnect می شه!!!! مثلاً 1 ساعت دانلود می کنه بعداً میام می بینم dc شده:41:
نمی دونم چطور باید این مشکل رو حل کنم.
ضمناً دانلودر من IDM هستش و گزینه redial اتوماتیکش رو هم فعال کردم اما وقتی می خواد اتوماتیک کانکت بشه روی پنجره ورود یوزرنیم و پسورد منتظر میمونه که روی dial کلیک کنم.؟!؟!؟ آخه آخه جی پی آر اس که یوزر نیم و پسورد نداره!!!!1
تو رو خدا اگه کسی می دونه بگه که من باید چیکار کنم!
احتمالا هنوز این سرویس برای محل شما فعال نشده عزیزنقل قول:
شما 2تا محل سیستم رو عوض کنید جای دیگه تست کنیننقل قول:
یعنی کابل گوشی رو بلندتر کنم و گوشی رو جای دیگه بزارم؟؟نقل قول:
شما 2تا محل سیستم رو عوض کنید جای دیگه تست کنین
آنتن گوشی همیشه تا آخر پر هستش!!
نمیشه اتوماتیک بعد از DC خودش کانکت کنه؟؟؟
اگه انتن داری که هیچی برو تاپیک مهرداد بهترین dnsنقل قول:
با یه شماره جدید اقدام کن
از این مشکلات نداشتیم که:13:
شرمنده من امروز کیبورد ندارم با مصیبت با ماوس تایپ میکننم:11:
دوستان کسی بلد نیست خودش اتوماتیک کانکت بشه یعنی راهی نداره ؟
چرانقل قول:
روی کانکشن کلیک راست کن
گزیه پروپرتیز
داخلش یه قسمت برای redial داره
من از هرکی میپرسم میگه بعد از 5 الی 10 دقیقه دانلود dc میشم(تو شهرهای مختلف).اینترنت ایرانسل مشکل پیدا کرده چون جوابگوی این همه کاربر نیست دیگه باید جمعش کنن.البته سرعت اینترنت کل کشور هم کم شده یه مقدار تو این چند روز
البته امکان داره این اتفاق برای اونایی که بسته یک ماهه رو انتخاب کردن اتفاق بیفته چون میخوان حجم دانلود مارو کم کنن(من خودم وقتی میبینم که زیاد dc میشم فایل حجیم دانلود نمیکنم)
سلام دوستان
می خواستم بدونم سیم کارت دانگل با قیمت کمتر سراغ ندارید؟ اینایی که تو پست اول معرفی شده خیلی گرونه.
راستش تو شهر ما دو تا ISP وجود داره که قیمت سرویس ADSL شون 30 و 40 هزار تومان هست برای 128 کیلوبیت.
این مساله باعث شده تا روی سرویس GPRS به عنوان یه گزینه حساب کنم ولی یکی از نقطه ضعف هاش همین قیمت سیم کارت دانگل هست. تقریبا به اندازه 3 برابر مودم ADSL قیمت داره.
نقل قول:یک طرفه پیش قاضی نرونقل قول:
باید دید مقطعیست یا گذرا این سرویس بهترین سرویس برای بقیه دوستان من جمله این دوست پایینیست:20:
کمه کمش 60 تومنه بچه ها پرسیدندنقل قول:
با یه موبایل e251 samsungدست دوم کار کن 30-40 تومنه
ممنونم دوست عزیز.نقل قول:
کمه کمش 60 تومنه بچه ها پرسیدند
با یه موبایل e251 samsungدست دوم کار کن 30-40 تومنه
60 تومان قیمت مارک چینی هست یا ...
فقط احتمال داره چون شهر ما زیاد بزرگ نیست سرویس EDGE وجود نداشته باشه؟ در این صورت ارزش داره استفاده کنم؟ با توجه به اینکه الان دارم از دایل آپ استفاده می کنم و چون مصرفم زیاده کلی هزینه می کنم.
در ضمن سرویس ADSL هم با شرایطی که گفتم وجود داره.
آقای King Designer من نمیدونم این حرفو رو چه استنادی میگینقل قول:
برای برقراری ارتباط باید از موبایل به عنوان مودم استفاده کنید خوب این هم دچار زحمات و خساراتی در آینده خواهد شد. (من جمله سوختن باطری و اصطهلاک قطعات داخلی و تضعیف قوه انتن دهی دستگاه و...)
اشکالم به صحبت شما رو اینجوری مطرح میکنم:
اگه خود گوشی به اینترنت EDGE وصل باشه مشکلی براش در طولانی مدت پیش میاد؟
من که فکر نمیکنم.اگه پیش میخواست بیاد در کشورهای پیشرفته که این سرویسها مورد استفاده ی روازانه و طولانی افراده حتماً گزارش میشد دیگه.درسته?؟
حالا ما تنها کاری که میکنیم اینه که این سروریش رو از گوشی به روی pc یا لپتاپ منتقل میکنیم.فقط همین.پس چرا باید یهو فشار بیاد رو گوشی?؟
:20:خواهش میکنمنقل قول:
دیگه وقتی دیلینک 100 قیمتش باشه و اون کیفیت رو بده از 60 تومنی چقدر انتظار داری؟
من میگم موبایل چون اگه فردا این سرویس تموم شد یه دانگل رو دستت نمونه
ولی موبایل رو اگه سالم نگه داشته باشی خودت میتنی استفاده کنی یا به نام در حد اک بندازیش به یک ادم خوبی:31:
قبل از هر اقدامی یک گوشی با کلاس 32 گیر بیارید و در محل مورد استفاده مورد تست قرار بدیدوبایک سرویس 1 شبانه روز یا 3تومنی یک ماه شبانه تست کنید و اگه خوب بود بعداگوشی سرویس یک ماهه ایرانسل بخرید:20:
موفق باشی
حاجی KING_DESIGNER من ubuntu نصبیدم، اون برنامه ای که گفتی چیه؟ (واسه مخلوط کردن adsl و gprs)
:20:قبلا در این مورد اینجا بحثشو کردمنقل قول:
نگاه کنید
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=418228
سلام کینگ جان. من از ۱ تیر دارم از gprs ایرانسل ماهانه استفاده میکنم. چون شهرمون edge نداره ، سرعت دانلودم ۴ یا ۵ بود اما الان چند روزی میشه که شده ۷ یا ۸.:20:
:20:بهش میگن امداد غیبینقل قول:
با یه گوشی کلاس 32 تست کن چند نقطه رو تست کن بیشتر هم باید بشه:27:تا حداقل 15 جا داری:27:
گوشی من که داره داغون میشه. یه گوشی نوکیا قیمت کردم 30 تومن. الان گوشی های EDGE دار پر شده و تقریبا تمام گوشیهای جدید و ابتدایی این سیستم رو ساپورت میکنن.
حالا من موندم.
گوشی ای که این سیستم رو داره ولی حافظه نداره کابل واسه اتصال به کامپیوتر رو داره؟ من بعدید میدونم.
یه گوشی تاشو سامسونگ دیدم حدودا 25 تومن. ولی بعید میدونم بشه به سیتم وصلش کرد چون فقط 4 مگابایت مموری داره!؟
میشه؟