دوست عزیز مکس پین 1 و 2 محصول Remedy بودنقل قول:
مکس پین 3 رو داره راک استار میزنه که بازم فکر کنم با همکاری Remedy باشه
Printable View
دوست عزیز مکس پین 1 و 2 محصول Remedy بودنقل قول:
مکس پین 3 رو داره راک استار میزنه که بازم فکر کنم با همکاری Remedy باشه
مکس پین 2 هم ماله rockstar هست. اما نمیدونم کمپانی تولید مکس پین 1 هم Rockstar هست یا نه ؟؟؟نقل قول:
دوستان یعنی کسی نمیدونه که rockstar در ساخت بازی مکس پین 1 نقشی داشته یا نه ؟؟؟؟!!!
بدجور کلید کردیا....:31:نقل قول:
نسخه اول بازی با همکاری استدیوی remdey entertainment و شرکت راک استار تورنتو ساخته شده...
نسخه دوم بازی هم به همین ترتیب هست....
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلر دیگری از بازی در مورد ویژوال افکت و سینماتیک :
کد:http://videos.rockstargames.com/streams/maxpayne3-en_us-designtech3-1280.wmv.zip
به نظر من این ویدیو از بهترین ویدیو هاییه که برای این بازی منتشر شده.
نظر من همچنان همون قبلیه است. بازی بسیار فوق العاده به نظر میاد اما Max Payne نیست.
کسی نمی دونه این بازی چه سیستمی می خواد؟؟؟
من با یه سیستم 2 هسته ای و گرافیک 5670 و 4 گیگ رم بازی های بتلفیلد 3 و کال آف 3 رو با بالاترین رزولیشن بازی کردم:31:
این سیستم برای مکس پین کافیه؟؟
نقل قول:
احتمالا با بالاترین رزولیشن مانیتورت بازی کردی. روی full hd گرافیکت کم میاره به خصوص برای bf3.
اگه بازی پورت نباشه که 99% نیست با همین رزولیشنی که bf3 بازی کردی مکس پین رو هم میتونی بازی کنی.
ولی اگه پورت باشه اونم به افتضاحی پورت l a noire با تاپ ترین گرافیک بازی هم، بازی لگ داره!
ممنون که جواب دادی!:10:نقل قول:
داداش یه سوال دیگه این پورت که گفتی یعنی چی؟؟؟شرمنده من تازه کارم!:31:
اون بازی ها رو هم با رزولوشن 768*1366 بازی کردم اصلا گیر نداشت:27:
پورت کردن میشه یه جورایی تبدیل کردن نسخه کنسولی به نسخه PC که راک استار چند سالیه واقعا گند میزنه با اون پورت کردنشنقل قول:
اون از IV اون هم از :2:LCS
LA NOIRE رو که اصلا نگو:2:
ولی فکر کنم سر مکس 3 همچین بلایی نیاد:20::11:
این تریلر Corrupt شده فایلش....:5:نقل قول:
تریلر دیگری از بازی در مورد ویژوال افکت و سینماتیک :
150مگ پرید!:5:
بعد از اون تریلر آخری که واقعا عالی بود یه چندتا شات از بازی منتشر شده که توش مکس پین اصیل رو در خیابون های نیویورک میبینیم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی به شماره سوم مکس پین امید دارم
اینکه بعضی ها اشاره می کنن که بازی مکس پین نیست رو اصلا قبول ندارم
مکس پین به روایت داستانی و گیم پلی خیلی عالی معروف بودش که توی این شماره هم دلیلی نداره این دو ویژگی وجود نداشته باشه! و حالا چون مثلا توی بعضی ماموریت ها محیط ها خیلی فرق کرده نمیشه گفت بازی مکس پین نیست!
جدیدا توی انجمن به خیلی بازی ها مثل AC و Hitman و همین Max Payne ایراد گرفته بشه که توی شماره های جدیدشون ساختارشون عوض شده و بعضی طرفدارا ناراضین. ولی اگه دقیق بررسی کنیم می بینیم که حداقل این ایراد به این سه بازی وارد نیست و از یه سری بازی دیگه شاید بشه همچین ایرادی رو گرفت... این که چیزهایی مثل زمان و محیط بازی ها توی شماره های بعدی دچار تغییر میشه طبیعیه و باید دید ساختار این بازی های تغییر کردن یا نه که به نظرم هر سه تای این بازی ها موفق خواهند بود و ساختارشون هم تغییر نکرده...
در کل نظر من اینه که مکس پین بهترین شوتر سوم شخص امساله
فقط تنها مشکلی که می بینم اینه که همزمان توی یه روز با دیابلو 3 منتشر میشه که مطمئنا اگه راکستار از قبل می دونست تاریخ انتشار بازیو عوض می کرد : دی
سلام دوستان
گرافیک کامپیوتر من ati 4350 و رم:2 گیگ و cpu : doul core 2.50ghz هست.
به نظرتون میتونم مکس پین 3 رو راحت روش بازی کنم یا برم سراغ کنسول ؟؟؟
اینجا جاش نیس ...ولی بعید میدونم بتونی بازیش کنی...
یه آدم با مرام لطف کنه این تریلر آخری رو حجمشو کم کنه یه جا درست و درمون آپ کنه:11:
این هم تریلر با حجم 76 مگ :نقل قول:
کد:http://videos.rockstargames.com/streams/maxpayne3-en_us-designtech3-640.wmv.zip
نقل قول:
ممنون.
فقط، از نظر رم یا گرافیک کم داره ؟؟؟
سیستم پیشنهادی چیه ؟؟؟
سه جفتشون !:31: هر سه تاشون ضعیفن ....حالا CPU فک نکنم مشکلی ایجاد کنه ...رمم واسه مینیمم همون 2 میشه ...نقل قول:
ولی گرافیک نه ...باید ارتقاش بدی...:46:
(البته بستگی به رزولوشن و تنظیمات گرافیکی که بازی می کنی داره))
سیستم پیشنهادیو حالا مونده اعلام کنن....
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون.:40:
من روی رزولوشن 900*1440 مکس پین 1 و 2رو بازی میکردم.
خیلی ببخشید، این سوال به اینجا مربوط نیست فقط خواستم ببینم میشه یک کارت گرافیک دیگه مثل ماله خودم بندازم کنارش ؟؟؟ (مثل رم که میتونی چند تا کار بزاری)
به نظر من بازی کردن سری بازی مکس پین فقط و فقط روی کامپیوتر حال میده.اصلا با کنسول و اینا خوب نیست.(به علت این که باید با دسته بازی می کنی) اصلا انگار سازنده ها این بازی رو مخصوص pc زدن.
یه چیزایی میگی ها:19:نقل قول:
چرا اونوقت رو کنسول نمیشه؟
چند تا دلیل محکم و البته منطقی بیار...........................
نقل قول:
نگفتم نمیشه گفتم که آدم وقتی با کامپیوتر بازیش میکنه احساس میکنه تسلط بیشتری روی بازی داره.
شما خودت اگه مکس پین 1 و 2 رو روی کنسول تصور کنی یکم یه حسی که انگار مکس پین بازی نمیکنی بهت دست میده.
البته این نظر شخصی منه شاید خیلیا این نظر رو نداشته باشن.
هر چقدر تریلرای جدیدتری میاد آدم به شاهکار بودن این بازی نزدیکتر میشه ! نمیدونم حالا چه فرقی کرده با سریای قبلی چون بازیشون نکردم ...
ولی به نظر من با یکی از شاهکارای شوتر سوم شخص طرفیم ....
اکتینگش که حرفی توش نداره ...فیزیک بازی هم عالی به نظر میاد ...گرافیکم همینطور....از همه مهمتر راکستار پشتش واساده !:46:
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
[QUOTE ] خیلی ببخشید، این سوال به اینجا مربوط نیست فقط خواستم ببینم میشه یک کارت گرافیک دیگه مثل ماله خودم بندازم کنارش ؟؟؟ (مثل رم که میتونی چند تا کار بزاری) [/QUOTE]
بستگی به کارت گرافیک داره ...که من ازش سر در نمیارم :31:
تو تاپیکش بپرسی میگن بهت :46:
lمن نسخه ی اول رو بازی نکردم اما نسخه ی دومش اولین بزی ای بود که تو کامپیوتر انجام دادم
فقط می تونم بگم عاشقش شدم (کل لولاش با جاهایی که ادماش قایم شدن رو از حفظ ام)
هر جا رو هر کامپیوتری ببینمش تا اخرش نرم ول نمی کنم
تازه شنیدم اونایی که نسخه ی اول رو بازی کردن خیلی از نسخه ی دوم لذت نبردن ! شنیدم قراره برا ios بیاد واستادم تا رو ایپد2ام بازیش کنم
اون پریدناش خدا بود به بار با همین پرش ها تو اون برجه که یه بالکن باحال داشت ادای ترینیتی تو فیلم ماتریکس رو در اوردم که از برجه پرید پایین ماموره هم دنبالش
حالا واقعا منتظرم نسخه ی سوم بیاد و ببینیم این چه جوریه مطمئنا نباید چیزی کمتر از یه شاهکار باشه
آره الان که اون تریلر های قبلی شو میبینم خودم یه جورایی به حرفت رسیدمنقل قول:
اگه تو کنسول باشه و AIM ASSIST رو فعال کنی یه جورایی لوس و راحت میشه اگه AIM ASSIST رو غیر فعال کنی سخت میشه
موس و کیبرد چیز دیگه ایه
من که هم کنسول دارم هم یه PC به روز و تازه ارتقا شده دارم شاید اینو PC شو بگیرم:46:
نقل قول:
من هم هر دوشو دارم اما متاسفانه pc من زیاد دلچسب نیست و فکر نکنم بتونم مکس پین 3 رو روش بازی کنم.
گرافیک پائین فقط موجب از بین رفتن هیجان و زیبایی بازی میشه.
واسه این بازی هم که شده، pc رو ارتقاء میدم.بالاخره نسخه سوم این بازی بعد از 9 سال داره میاد، ارزش داره.
اصلا خود راکستار بعد از چند تا اسکرینی که از نسخه PC منتشر کرده بود اعلام کرد که بازی بر روی PC دارای جزئیات بالاتر و بهتری نسبت به کنسوله.
آره .:31:نقل قول:
فکر کنم اگر هم نوع گرافیک خودتو بخری به هم بسازن.
تشکر.
پست اول تاپیک اپدیت شد ...:11:
پایدار باشید
داداش منبع رو لطف میکنی؟نقل قول:
راک استار اگه خیلی به فکر pc باز ها بود الان Red Dead رو براش منتشر میکرد.
من مطمئنم مکس پین 3 با تاخیر برای pc منتشر میشه و البته با کیفیت گرافیکی بالاتر روی کنسول.(نظر شخصی:31:)
الان همچین چیزی غیرممکنه !:20:نقل قول:
با کیفیت گرافیکی بالاتر روی کنسول
البته این اولین بازی راکستاره که داره ظاهرا مستقیما برای PC منتشر میشه چون هر چی باشه مکس پین متعلق به PC هستش.نقل قول:
این هم منبع :
کد:http://www.rockstargames.com/maxpayne3/news/article/first-screenshots-from-the-pc-version-of-max-payne-3.html
داداش چه طور میگی غیر ممکنه؟نقل قول:
مگه MW3 این طور نبود؟
+
برو سایت Eurogamer و Face-Off بین کامپیوترو اکس باکس رو یه نگاه بنداز متوجه میشی که بستگی به شرکت سازنده داره که بخواد محصولش رو کدوم پلتفرم با گرافیک چشم نواز تری داشته باشه.:46:
دوستانی که نسخه های قبلی این بازی رو انجام داده باشن میدونن که مکس پین فقط واسه pc بوده، امروز واسه کنسول هم زده شده.نقل قول:
مثل بازی god of war ps3 یا gears of war xbox360.
ممکنه این بازی ها رو واسه pc هم یه روزی بزنن اما هیچ وقت کیفیت بازی مثل وقتی که روی کنسول پخش میشه،نیست.
داداش من هم نسخه ی یک رو بازی کردم هم نسخه ی دوم رو بازی کردم.نقل قول:
از بازی هم شناخت کافی رو دارم.
اون بازی هایی که شما مثال زدی انحصاری هستند یعنی هیچ وقت روی یک پلتفرم دیگری عرضه نمیشند و اگر هم عرضه بشن کیفیت پایینی نخواهند داشت.مثلا همین بازی الن ویک انحصاری اکس باکس بود ولی برای pc هم عرضه شد و با گرافیک بهتر.و همچنین مکس پین انحصاری pc نیست که شما دارید این بازی ها را مثال میزنید.
نقل قول:
من هم نگفتم که مکس پین انحصاری pc اما از این رو که مکس پین 1 سال 2000 و 2 در سال 2003 برای pc عرضه شد.مسلما انتظار میره که سری سوم این بازی روی pc بیشتر از کنسول ها به چشم بیاد.
بعد از عرضه شدن بازی تفاوت های بین کنسول ها با pc بیشتر مشخص میشه.
موفق باش:40:ید.
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]داداش اولا سال انتشار مکس پین 1 سال 2001 است(شما که خیلی اطلاعات داشتی؟!)نقل قول:
دوما اگه دقت کنی هم مکس پین1 و هم مکس پین 2 برای Xbox و PS2 منتشر شدن و اتفاقا نمرات خوبی هم گرفتن.
[/COLOR]
نقل قول:
بله درسته من اشتباه کردم تاریخ انتشار مکس پین 1 2001 بود نه 2000
من توی یه سایت خارجی خونده بودم اینو. الان که رفتم داخل سایت خود مکس پین دیدم اون تاریخ اشتباه بوده.
ببینید نه تنها مکس پین بلکه تمام بازی هایی که برای سه پلتفرم ps3,xbox 360 و pc عرضه میشن معمولا pc از بقیه بهتر عمل کرده. حتی از نظر حجم بازی ها هم.
من تا حالا بازی ای ندیدم که کسی بیاد و بگه ماله کنسولش بهتر از pc بوده.(بازی هایی که واسه هر سه عرضه میشن)
حالا دو حالت داره یا هست و خیلی کمه که من ندیدم یا اینکه نیست.
نه داداش هست زیاد هم هست.نقل قول:
مثلا از همین راکستار GTA:IV توی pc فاجعه ای به تمام معنا بوده.
Splinter Cell : Conviction هم روی کنسول ها عملکرد بسیار بهتری ارایه داده.
سری بازی های FIFA که بسیار هم محبوب هستند روی PC اصلا خوب عمل نکردند.
عنوان Mass Effect 3 روی کنسول ها خصوصا Xbox360 برتری کاملا محسوس داشته.
سری بازی های Call Of Duty هم روی کنسول بهتر بودند.
و ...................
بسیاری از بازی های بزرگ هم بودند که اصلا برای PC منتشر نشدن مثل Red Dead Redemption
نقل قول:
همش رو قبول دارم اما call of duty روی pc خیلی بوده. من با وجود این که ps3 هم دارم باز هم این بازی رو روی pc اجرا کردم.