جدآ با گارانتی سیتادل 385 تومن شده ؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
جدآ با گارانتی سیتادل 385 تومن شده ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
آقا ورژن گوشی رو از کجا باید بفهمیم؟ من دارم میدم فامیلمون از دوبی بیاره، احتمال داره update شده باشه و تو ایران آنتن نده؟
مرسی، لطفا سریعتر جواب بدید تا برنگشته
سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه برای استفاده از اینترنت به شبکه بیسیمی که نیاز به VPN داره متصل شد؟
با Wifi به شبکه متصل میشم ولی این شبکه برای استفاده از اینترنت نیاز به یه اتصال VPN داره. این کار رو با Laptop به راحتی انجام میدم.
در مورد P1 نرم افزار VPN Manager رو که سایت سونی اریکسون معرفی کرده نصب کردم ولی ظاهرا تنظیمات مربوط به VPN ویندوز رو نداره یااینکه من نتونستم تنظیمش کنم.
کسی تونسته با P1 از طریق VPN به اینترنت متصل بشه؟
آره بهراد جان 385 شده با گارنتی سیتاتل ...روز به روز داره قیمتش افت میکنه .به خاطر ورود w960 هست فکر کنم.نقل قول:
آقا ممنون.خوش خبر باشی.دستت درد نکنه بابت خبر.
میشه بگی این قیمت مال کدام شهره من که بدون گارانتی 400 قیمت گرفتمنقل قول:
سلام به همه بچه های تاپیک میخوام که اگر امکان داره راهنماییم کنید من قبلا w950 داشتم فرختم که w960 بگیرم الان هم که قیمتش فضایی هست رفتم w950 بگیرم که دیدم هم نیست هم خیلی گرون شده به این فکر رسیدم که به جمع شما بپیوندم و p1 بگیرم
من دوربین برام مهم نیست فقط صدای هدفون موقع گوش دادن به اهنگ برام خیلی مهمه که کیفیت و بلندی خوبی داشته باشه من هر شب با اهنگ میخوابم بعد از فرختن w950 هم n73 گرفتم که اشکم در اومده اصلا بدرد نمیخوره
میخوام بدونم p1 چه ایراداتی داره ؟؟؟
1- صدای هدفونش موقعه گوش دادن اهنگ در چه هدی هست مثل w950 هست یا نه ؟؟؟ ایا هدفون و جدا براش بخرم خوب میشه یا باز نه ؟؟؟؟
2-مثل w950 رقص نور داره و میشه رو صفحه اصلی انتقالش داد
3- این امکان و داره که موقعه پخش اهنگ عکس خواننده رو یه گوشه نشون بده ؟؟؟ و برای البوم هر خواننده ای
4- با چه گارانتی بگیرم ؟؟؟؟
5- LCD تو نور افتاب دیده میشه ؟؟؟
6- هرچی هم خودتون تجربه کردین و هم یگین که بنظرتون ایراد بوده ممنون میشم.
صداش کیفیت سری W رو نداره ولی خوبه و قابل قبول
visualization رو فکر نکنم داشته باشه.مربوط به walkman player هشت.
3 هم همینطور
4.بهترینش سیتادل هست.
5.از 990 و 950 بهتر هست از لحاظ کیفیت.
هدفن P1 صدشرف داره به W950 ! خودم تست کردم ! هدفن W950 واقعا به درد نخوره!
کیفیت هدفن P1 + طراحی هدفن W950 = یه هدفن عالی!
ممنون از راهنماییتون دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم
تایئد میشه صدای پی1 هم بلندتره هم کیفیتش بیشترهنقل قول:
راستی الان برنامه تبدیل پی1 به دبل960 اومده فقط مشکلش کیبورده
اینم دو نمونه عکس دیگه دست پخت خودم...:46:
آرهنقل قول:
مطمئن باش كسي برات گوشي رو آپديت نمي كنه! دليلي هم نداره
سلام
از دوستان کسی میدونه چطور میشه گوشی رو به حالت قبل از آپدیت برگردوند.من قبل از آپدیت هیچ مشکلی نداشتم(غیر از صداش ، اما ترجیح میدم فعلا صداش زیاد نباشه اما گوشی کارکنه) و تمام مشکلاتم بعد از آپدیت شروع شد.در ضمن این کار برای گوشی و رجیستری و چیز دیگه ضرر داره یا نه؟
با تشکر
همين p1 بگير گوشي خيلي خوبي قيمتشم كه نسبت به امكاناتش خيلي خوبه.
آخه 380 تومن براي اين گوشي زياده . تازه منم اخر امسال p1 مي خرم
تنها راهش فلش کردنه گوشیه. ضرری نداره ولی برای من که جواب نداد.نقل قول:
سلام دوستان
من يه هفته اي بود مردد بودم P1بخرم يا N81
بالا خره P1 خريدم ديروز
فقط به خاطره دوربينو لمسي بودنش
خييييييييلي توپه
مبارک باشه.
به سلامتی.
میشه بگب چند گرفتی؟
400 تومن گارانتي كامتل
آقا يكي بگه چه جوري برنامه نصب كنم روش؟
اصلا چه برنامه هايي ميشه نصب كرد روش؟
سری پی توی هدفون کیفیت قابل قبولی داره مخوصا که این گوشی مگاباس داره مطمئنا کیفیت سری واکن رو نخواهد داشت اما از سری کمرافونهای سونی بهتره.نقل قول:
دبلیو950 صداش واقعا ضعیف بود پی1 اگه مثل پی990 باشه صداش قویتره
2-نه رقص نور نداره پی1 همون واکمنی رو داره که روی کا800 هستش و معمولیه
4-گارانتی مهم نیست ولی جدیدا گارانتی کامتل گارانتی اصل هستش البته سیتادل هم خوبه
5 اره توی نور افتاب خوبه از دبلوی950 که خیلی بهتره اون که اصلا نشون نمیداد این بهتره تو مایه های کا800 هستش یه کم بهتر
اول برنامه ها رو روی گوشی بریز با کابل یا هر چیزه دیگه.نقل قول:
آقا يكي بگه چه جوري برنامه نصب كنم روش؟
اصلا چه برنامه هايي ميشه نصب كرد روش؟
بعد نصبشون کن.
برنامه های UIQ3 همشون به این گوشی میخوره:
به این 2 تا سایت سر بزن .برنامه زیاد هست براش.
irmob ,gsmaria هر 2 تاشون هم دات کام هستن.
نقل قول:کد:www.uiq3.ir
سیستم عامش هم uiq3 هست هم symbian9.1
یعنی برنامه هایی که برای سیمبین v3.0 هستشو میشه نصب کرد روش؟؟
سیمبین ورژن 3 که نداریم.
برنامه های symbian 9.1 برای UIQ3.
سيبين نوكيا با سيمبين سوني اريكسون فرق داره ؟نقل قول:
آرهنقل قول:
سیمبین نوکیا با اینترفیس سری 60 یا سری 80 ارائه میشه و سونی اریکسون با اینترفیس UIQ
سلام دوست عزیز:11:نقل قول:
میشه لطف کنی آدرس چند تا مغازه تو شیراز بدی .
من اول می خواستم برم تهران گوشی بگیرم ولی این جور که شما میگی شیراز ارزونتره.
خواهش مي كنم كمك كنيد در موندم بين 2 گوشيn81 و p1 و جواب اين پست خيلي برام مهمه از شما اقاي پرشين بوي بيشتر خواهش مي كنم
1.سرعت p1 مثل n81هست يا حداقل از n73 بيشتر باشه چون سرعت n73خيلي كمه
2.راحتي حركت تو منو و غيره نسبت به گوشي هاي معمولي (جويستيك و غيره) چون اگه p1بگيرم همون اول قلمش را كنج ميزم براي ابد مي زارم و اگه كار كنم فقط با دست تازه نمي دونم كار با joy... گوشه گوشي اسونه يا نه
3.خوشدستي يعني ميشه راحت با يك دست كار كرد
4.عمرش يه چند سال مي كشه چون اهل گوشي عوض كردن نيستم و مي خوام حداقل 4 سالي كار كنه
5. اين تكراريه ولي پست هاي مختلف و متناقضي ديدم
رابطش با فارسي چه طوره(اس ام اس . متن)نه منو و ..
با سپاس فراوان
راستش من شنیدم که سرعت N81 خیلی بالا نیست.توی اسن سایت خوندم:
سرعتP1 از همه بالاتره.این رو مطمئن هستم.کد:www.slashphone.com
کار کردن با Jog dial هم خیلی آسون هست.سریع راه میافتی.
3 و 4 بستگی به خودتون داره.
مورد آخر هم جوابش این هست که فارسی رو ساپورت میکنه.
سلامنقل قول:
منم مثه شما بين ايدوتا گوشي مونده بودم .بهترين گوشي تو رنج 400 تومن همين دوتان
هر كدوم از گوشيا خصوصيات مخصوص به خودشونو دارن
مثلا n81مخصوص بازي و آهنگه و مموريه بالايي داره ولي در عوض دوربينش زياد قوي نيست و يه كمم سنگينه
p1مزيتش اينه كه دوربينش خوبه وتاچ اسكرينه و پخش آهگشم نسبتاَ خوبه
تا اونجايي كه من خبر دارم سرعته p1بيشتره
يكي از مشكلاتش اينه كه دكمه هاي ج 4 جهتو نداره ولي jog dialتا حدودي
اينكارو ميكنه و كار كردنم باهاش راحته
گوشيه محكميه فك كنم زياد عمر كنه
سرعت پی1 از ان73 بیشتره ولی بعید میدونم از ان81 بیشتر باشه چون ان81 دارای بالاترین cpu در بین محصولات نوکیا هستشنقل قول:
کار با پی1 در کل راحته کلا pen باعث میشه که کار با گوشی راحت باشه
کار کردن با یک دست با پی1 سخته مخصوصا اگه دست چپ باشی:41:
عمرشم باید 4سال دیگه جواب بدم:31:
برای اس ام اس فارسی برنامه هست که به راحتی قابل نصبه
ولی در کل مقایسه این 2تا کار درستی نیست چون ان81 موزیک فونه در حالی که پی1 بیزینس فونه:20:
راستی مهمترین نکته برای یک گوشی یادم رفت انتن دهی اون (ایران)چه طوره من شنیدم n80 داخل تونل راحت انتن می ده
2.راستی برای صفحه لمسی به ان اندازه کار با دست زیاد سخت نیست (از قلم بدم میاد)
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم . من شدیدن تو کف w950 بودم و هستم . اما با این قیمت راستش یه خورده زورم میاد .
ترجیح دادم P1 بگیرم .
فقط میخوام اینو بدونم . من شاید 50 درصد استفادم از گوشی به عنوان موزیک پلیر باشه . یعنی خیلی خیلی برام مهمه . البته خوب ترجیحا اسمارت فونی که واکمن باشه . حالا که نشد و w960 هم که حالا حالاها سراغشو نگیریم بهتره .
میخواستم بدونم کیفیت صدا تو هندز فری در مقایسه با دبلیو 950 چطوره ؟
کسی تاحالا با هندزفری سری دبلیو با P1 آهنگ گوش داده ؟؟
تورو خدا دقیق بهم جواب بدین . با مدرک . چون دیگه نمیخوام گوشیمو عوض کنم .
راستی الان تو بازار قیمتش تا چه حدیه ؟؟؟
با گارانتی و بدون گارانتی ...............
شنیدم با گارانتی سیتادل شده 380 تومن درسته ؟؟؟؟ بدون گارانتیش چقدره ؟؟؟ و این قیمتها مال چه شهریه ؟؟؟
شرمنده با این همه سوال .
خواهشا راهنماییم کنید .
P1 بگیرم یا نه ؟؟؟؟ با چیزایی که گفتم .
صداش تو هندز فری خیلی برام مهمه .
منتظر جواباتون هستم ......لطفا هر کسی تجربه ای داشت تو این زمینه بهم بگه
مخلص همه .
نقل قول:
سلام
اگه واقعا 50 درصد استفادت واسه موزیکه، سری w بگیر. اگرم زورت میاد پول بالای w950 بدی برو سراغ نوکیا. n81 8G یه انتخاب فوق العادست مطمئن باش صداش از سری w سونی هم بهتره. برادر من n91 داره کیفیت صداش وحشتناکه به طوری که وقتی با w810 مقایسه کردیم، واقعا برای کسایی که سری w رو به عنوان موزیک پلیر انتخاب کردن، اظهار تاسف کردیم. ( البته بچه ها ناراحت نشنا، فقط واسه قیاس اینو گفتم )
یه عنصر مهم واسه گوشیه مخصوص موسیقی، داشتن پورت 3.5 mm هست که سری n نوکیا بعضی هاشون مثل n81 دارن. قیمت n81 هم 410 تومنه که واسه شما الان بهترین انتخابه. البته ناگفته نمونه که خود هدفون هم خیلی تو صدا نقش داره.
فعلا باید برم واسه انتخاب واحد...
سلام...نقل قول:
سرعت پی1 از ان73 بیشتره ولی بعید میدونم از ان81 بیشتر باشه چون ان81 دارای بالاترین cpu در بین محصولات نوکیا هستش
سرعت تنها بستگی به Cpu نداره بلکه میزان رم و همچنین سیستم عامل هم دخیله...کلا سیستم عامل UIQ خیلی با ثبات تر از سیستم عامل های S60 هست گرچه هر دو سیمبین هستن...سرعت P1 در کل عالیه!
نقل قول:
آنتن دهیش خوبه ولی توی تونل امتحان نکردم.
زیاد سخت نیست ولی در بعضی جاها که گزینه ها ریز هستند اشتباه زیاد پیش میاد و اعصابتو خرد می کنه یا مثلاً اصلاً نمیشه با انگشت با کیبورد مجازیش کار کرد.
بازم سلام
یه سوال در مورد کیبورد p1 داشتم. این که رو هر کلید دو تا حرف رو نوشته، یه طرفش یه حرفه و طرف دیگه کلید یه حرف دیگه؟ اگه اینطوریه اشتباه پیش نمیاد که مثلا بجای w ، q رو بزنه. کلا کار کردن با کیبوردش آسونه یا نه؟
دوست من صدای پی1 چه تو هندزفری چه تو اسپیکر از دبل 950 بهتره و با کیفیت تره ولی خب پی1 بیزینس فونه نه واکمن به نظر من دبل910 برای شما انتخاب خوبیه و در بین واکمنها دارای بلندترین و باکیفیت ترین صدا هستش و در بین محصولات نوکیا ان81 8گیگ هستش که با کیفیت ترین صدا در بین نوکیا دارهنقل قول:
دوست من ان91 تو بین نوکیاها قبل از اومدن ان81 دارای بلندترین و با کیفیت ترین صدا بود ولی همون ان91 در مقابل واکمن هیچ حرفی برای گفتن نداره و کیفیت واکمن خیلی بهتره همون طور باس عالی دارهنقل قول:
نقل قول:
سلام منم w950 داشتم فروختم که w960 اومد بگیرم خب الان که اومده و قیمتش هم نجومی هست بنا بر این رفتم n73 گرفتم الان هم دارم میفروشمش که یا p1 بگیرم یا w950 .
منم مثل خودت مونده بودم ولی تحقیق که کردم متوجه شدم که اسپیکر و هدفون p1 از w950 بهتره ولی p1کارایی های w950 رو تو موسیقی نداره نداره مثلا دستت تو البوم درست کردن مثل w950 باز نیست و افکت های نوری و نصویری رو نداری که خیلی زیباست شما میتونی برای هر اهنگی بهش امتیاز بدی و گوشی اهنگ هایی رو که امتیاز بالا دارن رو برات پخش کنه یا عکس خواننده رو بهش معرفی کنی و موقع پخش اهنگ کسی که اهنگ و خونده عکسش نمایش داده بشه در ضمن 4 گیگ حافظه با سرعت USB2 در اختیارت هست اگر یه چیز تاپ میخای w950 بگیر و یه هدفون سونی .که اخرین کارش یه مدل 40 تومنی داره و یه مدل 50 تومانی که تا 90 در صد نویز رو میگیره .
اگرم برات گرونه کریتیو بگیر 18 تومن عالیه .( در صورتی که با هدفون خودش حال نکردی)
مزایا نسبت به بقیه
1- دارای سیستم عامل حرفه ای
2-فینگر تاچ هست
3-قیمت مناسب
4-تو زیبایی از همه سر تره
5-اخرین ورزن پلیر روش هست (البته به غیر از w960 )
6- حافظه مناسب
7-اگر من جای تو بودم حداقل بین w910 و w950 شک میکردم .
سخن اخر یادمون نره کهp1 یه گوشی بیزینس کلاس فوق العاده هست.:11:
مطمئنی اشتباه نمیکنی؟نقل قول:
مطمئن باش صداش از سری w سونی هم بهتره. برادر من n91 داره کیفیت صداش وحشتناکه به طوری که وقتی با w810 مقایسه کردیم، واقعا برای کسایی که سری w رو به عنوان موزیک پلیر انتخاب کردن، اظهار تاسف کردیم.
تا حالا کیفیت صدای سونی رو نوکیا به گردشم نتونسته برسه.
من خودم با N91 کار کردم.کیفیت صداش در حدنگیم افتضاحه اصلا خوب نیست.نمیدونم چطوری شما این رو میگی.
در مورد جک 3.5 میلیمتری هم سری W از همون اول اون رو داشته.فقط مشکلش اینه که مستقیم به خود گوشی وصل نمیشه.البته با کفیتی که هندز فری اصلی سونی داره بعید میدونم کسی از نمونه دیگه استفاده کنه.