سه تا... به نظر می رسید اینیستا هم سیلوا رو زد تو اون صحنه.نقل قول:
Printable View
سه تا... به نظر می رسید اینیستا هم سیلوا رو زد تو اون صحنه.نقل قول:
چهار تا ... تو یک صحنه مسی پشت 18 توپ رو از نصری گرفت که 100 درصد پنالتی بود .نقل قول:
کسی از دوستان میتونه آمار گلهای زده PSG روی ضربات کرنر در این فصل CL رو دربیاره؟ اگر آمار لیگ فرانسه هم باشه که خیلی عالی میشه.
من با سایت های فوتبالی که از این آمارها رو ممکنه داشته باشن آشنا نیستم
میانگین:نقل قول:
رونالدو : 1
مسی حدود 0.8
رائول حدود 0.51
گل در هر بازی.
و در کلنقل قول:
مسی : 0.79
رونالدو : 0.6
رائول : 0.49
گل در هر بازی .
واقعا این داوری های افتضاح گند زده به فوتبال اروپا. دو بازی رو که همه کلی منتظر بودن براشون یعنی سیتی-بارسا و آرسنال-بایرن رو این عجوزه های داوری گند زدن بهش. دیگه تو همه ورزشهای دنیا تکنولوژی به کمک داوری اومده ولی این عقب افتاده ها هنوز به شیوه قرون وسطایی قضاوت میکنن. لعنت بر بلاتر و پلاتینی!
این آمار به کلی به نظر من اشتباه
چون رونالدو 4 ، 5 ساله که تو رئاله
با این وضع 21 گل با مسی که 10 ساله تو بارسا هست اختلاف داره
می دونستم دوباره بعد از این بازی پنالتی یه پنالتی تنها یه پنالتی روی ژکو میخواد زبانزد خاص و عام عادل فردوسی پور و اخبار ورزشی رسانه مون میشه!!
راحت پتانسیل 7-0 کردن این سیتی رو داشتیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز و دوستان عزیز دیگه: هیچکس اینجا نمیگه بارسا با داوری صعود کرد. همه دارن از عملکرد داوری در بازی دیشب و پریشب به طور کلی انتقاد میکنن. چرا همه چی رو به خودتون میگیرید.نقل قول:
می دونستم دوباره بعد از این بازی پنالتی یه پنالتی تنها یه پنالتی روی ژکو میخواد زبانزد خاص و عام عادل فردوسی پور و اخبار ورزشی رسانه مون میشه!!
+
قبول کنید خطای روی ژکو خیلی واضح بود و نگرفتنش فقط از داور همون بازی بر میومد....خیلی مضحکه پنالتی به اون واضحی گرفته نشه... اول که پیکه زد ژکو رو بعدشم فک کنم توپ خورد به دست بوسکتس! (فک کنم) نمدونم شاید میخواسته گل سالم بارسا رو جبران کنه یا ..... در کل خیلی مضحک بود داوری این دو شب!