آقا تو رو خدا یکی زود به من بگه :
آنلاین مولتیپلیرو رو میشه با کرک اسکیرو بازی کرد ؟
من دارم 14 گیگ دانلود میکنم دلمو زدم به دریا حالا ائومدیم اصلاً لینک فیک بود ! :)) فقط جواب بدید چون من بازیرو بیشتر برای همون مولتیش میخوام :)
Printable View
آقا تو رو خدا یکی زود به من بگه :
آنلاین مولتیپلیرو رو میشه با کرک اسکیرو بازی کرد ؟
من دارم 14 گیگ دانلود میکنم دلمو زدم به دریا حالا ائومدیم اصلاً لینک فیک بود ! :)) فقط جواب بدید چون من بازیرو بیشتر برای همون مولتیش میخوام :)
نه نمیشه دوست عزیزنقل قول:
بازیهای cod معمولا شرکتهایی مثل تکنوگاد و آلتر حکش میکنن و روشی برای مولتی بازی کردن میدن بیرون که برای اون هم باید یه مدتی صبر کنید تا شرکتها دست بکار بشن.
منم خیلی مشتاق آنلاین بازی کردنش هستم... باید باحال باشه.
دوستان.... بازی الان تو بازار پخش شده ....
کرکش مشکلی نداره؟ کســـی تهیه کرده؟
من خریدم :دینقل قول:
سلام
بعد مرحله تمرینی
برای من دیگه شلیک نمیکنه
مشکل تر چیه؟!
تموم شد...
از شدت هیجان فوق العاده گیم پلی بازی واقعا بینهایت لذت بردم عالی بود عالی این در حالیه که موسیقی بازی بینهایت زیبا بود واقعا فوق العاده بود یک گروه DJ ثبت نام کرده بودن و گفتن که اقا بترکونین
و واقعا هم ترکوندن اصلا شوتر نبود فول بازی بود هیجان بازی چسبوندنم کف زمین ، داستان بازی هم شخصیت های عالی داشت
یک افرین حسابی به برو بچ Treyarch
4 تا مدال خوب هم به بازی میدم : دی امتیاز من 9/10
:sq_14::sq_12::sq_5::sq_18:
منم همین الان خریدم نصب کردم با کرک اسکیدرو . مرحله اول هم بازی کردم..کاملا سالمه.نقل قول:
اینم یه اسکرین شات گرفقم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
من بازی campaign رو راحت اجرا میکنم مرحله 1 رو هم تموم کردم
فقط این مد زامبی چرا نصفه باز میشه؟ و دکمه پلی یا چیزی نداره فقط زده online :(
دوستانی که بازی کردند اگه ممکنه چند تا عکس از محیط بازی بذارن مثل همین عکسی دوستمون بالا گذاشته
قسمت زامبی و مولتی پلیر تحت استیم و با وارد کردن کد ارجینال میشه بازی کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: