بابا نگران نباش حتما برا PC هم یه فکری کرده دیگه!نقل قول:
Printable View
بابا نگران نباش حتما برا PC هم یه فکری کرده دیگه!نقل قول:
بازی برای PC منتشر میشه ولی با تاخیر حدود 3 هفته ای
برای Xbox 360 و PS3 بازی 30 اکتبر منتشر میشه و برای PC هم 23 نوامبر...
قبلا یه شایعاتی درباره بخش co-op multiplayer بازی شده بود که برای بار اول هست تو این سری این بخش قرار داده شده اینطور که اطلاعات منتشر شده این بخش از 4 بازیکن پشتیبانی میکند جزئیات کامل این خبر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر کرده.
Ubisoft همینطور درباره نسخه PC این عنوان اعلام کرد در دسامبر منتشر میشه نسخه کنسول PS3 و 360 هم در October 30 در US و October 31 در Europe منتشر میشود.
یه ویدئو جدید هم از بازی منتشر شده تو لینک زیر موجود هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Assassin’s Creed III screens show Wolf Pack multiplayer modeیک سری تصاویر برای بخش چند نفره که این تصاویر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشان داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون کاش اون قسمتایه مهی و آبی رنگ هوا تو خود بازی هم باشه!(من عااااااااااااشق هوای آبی و مهی هستم!:39:)نقل قول:
تریلر گیم پلی Boston رو دیدم ،به نظر من یوبیسافت خوب تونسه هم سریای قبلیو و هم یه اتمسفر جدید رو با هم تلفیق کنه ...میشه واقعا حس کرد که بازی AC هسش !
بازم Bow یه جوریه ،مخصوصا زاویه دوربین وقتی میخواد با Bow بزنه اصن خوب نیس...به هر حال عالی بود !
تصاویر جدید منتشر شده از بازی
دوستان من برام یه سوال شده چرا هر شرکت تصاویر بازی ای رو که میخواد منتشر کنه با گرافیک و کیفیت پایین منتشر میکنه؟نقل قول:
سلام حالت خوبه :27:نقل قول:
به نظرم این سکرین شات ها این گیم هستن ها:19:
بعدش کجا گرافیکش پایینه؟:19:
داری مسخره میکنی؟:41:(عجب آدم بی فرهنگی:39: )نقل قول:
به عکس زیر با دقت نگاه کن: