آره مطمئن مطمئنم!نقل قول:
مطمئنی اسمش Dino Crisis بود؟؟
شايد يه چيزي در مايه ها outbreak براي سري رزيدنت اويل بوده! يه بازي فرعي يا همچين چيزي! جالبه هيچي ازش توي نت پيدا نمي كنم ولي دارم همچنان مي گردم
Printable View
آره مطمئن مطمئنم!نقل قول:
مطمئنی اسمش Dino Crisis بود؟؟
شايد يه چيزي در مايه ها outbreak براي سري رزيدنت اويل بوده! يه بازي فرعي يا همچين چيزي! جالبه هيچي ازش توي نت پيدا نمي كنم ولي دارم همچنان مي گردم
قسمتی از داستان DC2 رو به طور خلاصه می گم تا تاپیک نمیره.:31:.
بر اساس آزمایشاتی(که به نسخه ی اول هم مربوط هست) در کناره های یک شهر ، تاسیساتی که آزمایشگاه در آنجا بود به همراه خود شهر ناپدید میشه و جنگلهایی بوجود میاد.حالا وظیفه ی شما بدست آوردن اطلاعات و نجات بازماندگان هست.شما هم بی خبر از همه چیز وارد اونجا میشید و بعدا مورد حمله ی دایناسورها قرار می گیرید(دموی اولیه ی بازی که واقعا به نظر من بسیار بسیار عالی و کم نظیر بود) شما تمام اعضای گروه رو از دست می دید و فقط سه نفر باقی می مونید.(Dylan ، Regina ) که ناگهان می بینید دایناسور های کوچیک فرار می کنند و از پشت شما دایناسور بزرگ(T-Rex ) وارد میشه که در همین موقع David ا آر پی جی می زنه و یه چشم دایناسور رو کور می کنه و شما فرار می کنید اما تی رکس هنوز دنبال شماست و دمو با پریدن از دره ای به پایین تموم می شه و تی رکس نمی تونه شما رو بگیره.در اینجا هست که باید بازی رو با Dylan آغاز کنید.(پس از گفتگویی رجینا از اونجا خارج میشه.)البته بازی رو با هر دو کاراکتر در طول بازی انجام می دید و اینطوری نیست که بتونید انتخاب کنید.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.:10:
Dc مخفف چیه؟
Dino Crisisنقل قول:
Dc مخفف چیه؟
بهترین بازی کپکام سری های رزیدنت اویل بوده
ولی دویل می کرای هم خیلی بازیه قشنگیه
آره داينو كريسس هم عالي بود.البت من فقط نسخه 1 رو بازي كردم.كاش يكي پيدا بشه اين بازي رو دوباره احيا كنه.داره حالم از اين بازيهاي جديد بي محتوا بهم ميخوره!نقل قول:
نكنه ميخواي بگي اينم بازي نكردي؟ :18:نقل قول:
اتفاثقا منم DC 2 رو فقط بازی کردم خیلی حال می داد سبکش که با اویل مو نمی زد فقطی جای زامبی ها رو تو بازی دایناسورا گرفته بودن که اتفاقا خیلی هم سریع بودن:46:می شد تو بازی اسلح ها رو آپگرید کنی که اینشم خیلی حال می داد:8:نقل قول:
حالا تو شماره ی یک رو بازی کردی میگی عالیه ، اگه شماره ی 2 رو بازی کنی میگی شاهکاره.نقل قول:
آره داينو كريسس هم عالي بود.البت من فقط نسخه 1 رو بازي كردم.كاش يكي پيدا بشه اين بازي رو دوباره احيا كنه.داره حالم از اين بازيهاي جديد بي محتوا بهم ميخوره!
موافقم ، یعنی این تصور رو بکنید که رزیدنت اویل توش فقط سگهاش باشند ، هیجان بازی واقعا بالا میره.نقل قول:
اتفاثقا منم DC 2 رو فقط بازی کردم خیلی حال می داد سبکش که با اویل مو نمی زد فقطی جای زامبی ها رو تو بازی دایناسورا گرفته بودن که اتفاقا خیلی هم سریع بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شد تو بازی اسلح ها رو آپگرید کنی که اینشم خیلی حال می داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه اینم بازی نکردم! :دی فقط تعریفشو شنیدم ! گفتم که از کپکام فقط اویل رو رفتمنقل قول:
البته فكر كنم شماره 2 هم بازي كردم.يادم نيست.كي اومد تو بازار؟ رو كدوم كنسول بود؟نقل قول: