نقل قول:نقل قول:
انتن دهی این دو گوشی قدیمی قوی تر از 3120 است.:20: دود از کنده بلند میشه:21:
Printable View
نقل قول:نقل قول:
انتن دهی این دو گوشی قدیمی قوی تر از 3120 است.:20: دود از کنده بلند میشه:21:
آقا این EDGE چقدر محدودیت داره ؟؟
اگر بخوام 7-8 گیگ دانلود کنم چقدر طول میکشه ؟؟ با این ADSL که اصلاً نمیشه دانلود کرد.
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی جواب میده؟نقل قول:
بعضی وقتا تا ساعت 8-9 صبح انلاین بودم از شارژم کم نمیشد. اولا تععب میکردم فکر میکردم ایرانسل مدت زمان اینترنت شبانه رو زیادتر کرده تا اینکه تو یه سایت دیدم نوشته بود ساعت 5.58 صبح کانکت شین تا هر وقت که دی سی بشین میتونین از اینترتت شبانه استفاده کتید. من شب 11-12 که آن میشدم اینترنت رو دیسکانکت نمیکردم اینطوری تا ساعت 9-10 صبح از اینترنت شبانه استفاده میکردمنقل قول:
فقط حواستون باشه اگه دی سی شدین (علامت کانکت بودن کنار آنتن رفت)، دوباره وصل نشید. چون این بار شارژ کم میشه
سلام
من عضو جدید هستم، در واقع مطالب بسیار آموزنده و اطلاعات به روزتون منو راقب به عضویت کرد.
یک سوال از حضورتون دارم، آیا این گوشی EDGEای که میسازیم، قابلیت حملش راحته؟ چون من تقریبآ نصف هفته رو دانشگام، بقیه اش رو نهران.
بیشتر نظرم رو وایمکس بود، که مطالب شما رو در مورد EDGE دیدم و خیلی واسم جالب بود.
سپاسگذارم :20:
"هستی"
با سلام وخوش آمدگویی به شما
edge رو نمیسازن یک قابلیت رو گوشی هست که سرعت اینترنت رو نسبت به gprs بالاتر برده.بله قابلیت حمل داره چون روی گوشی هست و بسته به این داره خط ایرانسل شما تا کجا خط بده .به نظر من چون قابلیت جابه جایی و راحتیش برات مهمه همین اینترنت ایرانسل بیشتر به کارت میاد.
با تشکر
چند روز پیش ایرانسل رو تست کردم افتضاح بود
نوسان سرعت
قطعی های نا منظم
و فریز شدن
یادش به خیر 2 ماه اول خیلی خوب بود اما بعدش...:41:
سلام هستی جاننقل قول:
به پی سی ورلد خوش اومدی
فکر کنم منظورت از گوشی که میسازیم مودم edge باشه که سیم کارت رو داخل میزاریم. مودم اج اندازه فلش مموری هست پس حملش راحته.
اگر هم منظورت استفاده از از edge گوشی و وصل کردن به لپ تاپ یا پی سی هست. خب این همون گوشینه چیز اضافه ای نداره. اج یکی از امکانات گوشیه مثل بلوتوث و جی پی اس.
اون دوستی که میخواست با EDGE ایرانسل متصل بشه در جوابش بگم...
اگه خیلی صبور هستی و اعصاب آرومی داری میتونی از این اینترنت استفاده کنی
در غیر اینصورت اصلا پیشنهاد نمیشه ...!!
دوباره پنجشنبه و جمعه دوباره بوی بهار دوباره بوی مدرسه e اینترنت ایرانسل داره کیفیتش کم میشه و دوباره احتمالاً پنجشنبه شب رایحه خوش قطعی رو خواهیم چشید...!
:دی :34::9::42::3::22::24::23::4::37::39::14: :15: :1: :34: