ممنون از جوابتون.:20:نقل قول:
Printable View
ممنون از جوابتون.:20:نقل قول:
این موضوع شارژ برای گوشی های قدیمی صدق می کنه و در گوشی های امروزی نیازی به شارژ اولیه نیست.نقل قول:
کاملا درسته اما برای این میگم 8 ساعت بزنید چون دفعه های بعد که می خواین شارژ کنین گوشی میزنه فول شارژ اما روی آیکن باتری که می زنین میبینید 98٪ زده و کامل شارژ نمیشه!نقل قول:
نقل قول:
اولا تبریک میگم عضویتتونو :11:
دوما دوست عزیز شارژ اولیه گوشی به نظر بنده مثل آب بندیه ماشینه که ما با درست شارژ کردن باتریه گوشی میتونیم ازش لذت ببریم:46:
نقل قول:
حرف دوستمون كاملا درسته. گوشيهاي جديد ( جديد يعني 2-3 سالي هست كه اين مطلب صدق ميكنه) نه احتياج به شارژ اوليه دارن و نه لازمه كه صبر كنيم كامل د-شارژ بشن و بعد شارژ كنيم ( اون هم كامل) .
اگه میشه دلیلی برای گفته هاتون بیارید ...!!!نقل قول:
نه ربطی نداره! این باگ نسخه های قبلیش بودنقل قول:
مال من دقیقآ این طور بود از 98 بیشتر نمیشد!
وقتی آپدیت کردم درست شد
در مورد شارژ بگم که هیچ فرقی نمی کنه که 8 ساعت بزنیم یا 2-3 .من روزی که گرفتمش بعد از اینکه 1 بار شارژش تموم شد زدم تو شارژ بعد همین که دیدم شارژش پر شد(تقریبا 2 ساعت شد) ورداشتم و دوباره ازش استفاده کردم(اخه ذوق زده شده بودم) ولی تا الان که باطریش مشکلی نداشته. تا 100٪ هم پر می کنه.
اولا مرسی!:46:نقل قول:
من هم مثل mohmous بار اول گوشیم رو فقط تا زمان فول شدنش شارژ کردم و الان هم با باتریش هیچ مشکلی ندارم و تا 100% هم پر میشه.
خوب دوستان عزیز خدارو شکر منم این حرفارو برای خودم نزدم برای راهنمای بود :46: اگه گفتم 8 ساعت برای این بود که من از آپدیت های جدید خبری نداشتم . برای احتیاط بیشتر عرض کردم :46: آخه فکر کنم گوشی من از نوع اولشه و cda نروژ که اتفاقا بحس همین بود که اگه خدا بخواد یه حالی بهش بدم یه دستی به سرو روش بکشم:27:نقل قول: