James milner رو بخر....عاليه.البته اگر تا اون موقع من سيتي نفروختتشنقل قول:
Printable View
James milner رو بخر....عاليه.البته اگر تا اون موقع من سيتي نفروختتشنقل قول:
چطور میشه موقع تک به تک ها حرکت مناسبی کرد ؟ دروازبان من اصلا نمیپره.واستاده اونا میرنن.پیتر چک !
كلا يه بازيكن كه ميخاد بره بهترين كار فروششه.اگه بزور نگه داريش صد درصد روحيه ياmorale مياد پايين و تو بازيش تاثير مستقيم ميذارهنقل قول:
اگه فك ميكني خودت بصورت manual متوني دروازباني كني دكمه sسمت چپي start رو بزن تا كنترل دروازبانتو بدست بگيري.بعدشم واسه واكنش برو practice mode اول تمرين كن چون سخته.نقل قول:
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
Liverbarcaجون همه ي سختي كه بچه ها ازش دم ميزنن همه و همه برميگرده به سيستم tactical defending.وگرنه با legacy defending راحت ميشه برد.اينكه شما ميگي بازي با سيستم دفاعي جديد واسع ادم 'بد عادت' ميشه يكم عجيبه.تنوع اين لازي به همون تاكتاكال دفندينگشه وگرنه از لحاظ كليت تفاوتي با ١١ نداره.
سلام من اولین بارمه fifa 12 نصب کردم اما وقتی میخوام بازی کنم میره تو قسمت تمرین بعدش هم بازی شروع میشه و به تنهایی بازی میکنم
چی کار کنکم؟؟
شما استپ بزن برو تو kick of و از بازی لذت ببرنقل قول:
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
برو تو محل نصب بازی Game\fifasetup تو این پوشه فایل fifaconfig رو باز بکن و تنظیمات دلخواه رو اعمال بکننقل قول:
تکون میخوره ولی نمیپره ،باید بپره دیگهنقل قول:
یکی بگه برای ما کیبورد بازها که آنالوگ نداریم چجوری باید شیرجه بزنیم موقع پنالتی؟؟
اره تو نقل و انتقالات تابستانی دیدم سیتی گذاشته تو ترنسفر لیستش و خواستم بخرمش که دیدم پول زیادی میخوان...نقل قول:
قیمتش توسط بازی 13.5 میلون یورو انتخاب شده اگه اشتباه نکنم ولی سیتی 18.5 میخواست!!!
والا خیلیها اومدن و گفتن نمیتونن با حالت قدیمی هم بازی رو ببرن!!!نقل قول:
در مورد tactical defending هم باید بگم درسته شاید کمی توع بد نباشه ولی دیگه نه اینقدر!!!
اوردن سبک دفاع رو عین فوتبال خیابانی کردن!!!
منکه چون حوصلش رو ندارم خوشم نیومد و امیدوارم تو فیفا 13 هم حالت قبلی باشه...
راستی دقت کردین cpu...شده از هر دو روش برای توپ گیری استفاده میکنه؟؟؟:18::31:
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
یه نفر از اساتید جواب بده،ممنون:40:نقل قول: