ساعت 10:12 سرویس قطع.مثل اینکه جمعه ها تهرونیا نباید رو اینترنت ایرانسل حساب کنن
Printable View
ساعت 10:12 سرویس قطع.مثل اینکه جمعه ها تهرونیا نباید رو اینترنت ایرانسل حساب کنن
توی 2 روز اخیر برام پیش میاد نمیتونم وصل شم....روی صفحه گوشیم این میاد:
GPRS: Attached
(logon failed
مشکل چیه؟
این ایرانشل از دیروز ساعت 2 بعد از ظهر تا همین چند ساعت قبل از این پست که دارم میدم قطع بود... تف به ذاتشون.....
آدم تو شلنگ آب شنا کنه محتاج اینترنت ایرانشل و غیره نشه.........
نه بابا بدبختی اینجاس اینجا اکثر جاها مخابرات گشادیش زده بالا و تلفن بیسیم داده به خونه ها و خونه ای که من توشمم تلفن بی سیمه... اینترنت وایرلسم تو خود شهرا هست اندازه پول خون بابای صاحاب شرکت واسه آنتنش میگیرن (تازه منم تو محدوده هیشکی نیستم!)...! وایمکسم که اصولاً اینجا تعطیله...! مخابراتش سواد در حد منفی مهدکودک نمیدونه اینترنت وایرلس چیه...! در کل من راهی نیافتم...!نقل قول:
خیلی وضعیت اینجاها نا امید کننده ـس... البته استثنا همیشه بین مردم وجود داره...
برای اینکه بتونیم از Edge استفاده کنیم باید دکل شهری که توش زندگی میکنیم هم حتما این قابلیت رو داشته باشه یا اینکه فقط گوشیمون edge داشته باشه کافیه؟
سلام دوستان. من میخوام 5شنبه ی این هفته دوباره تمدید کنم برا یه ماه دیگه.
چون 5شنبه میشه هشتم و ماه اخر زمستون هم هست
ایا اعتبار استفاده از اینترنت من تا 8 دی خواهد بود یا اینکه همون اول دی قطع میشه؟
عزیزم این بسته ها همیشگیه . قرار نیست قطع بشه .
شما هر زمان که بسته 1 ماهه رو میخرین تا 30 روز بعد میتونید ازش استفاده کنیدنقل قول:
اگه اونطوری بود همه میزاشتن اول هر ماه که میشد بسته رویایی فعال میکردن
سلامنقل قول:
BTS هم باید EDGE را ساپورت کند .
به همه دوستانی که همراه اول دارند توصیه می کنم اکانت یک روزه همراه اول را هم تست کنند واسه من هر چند سرعت دانلود بالای 14 نمیره ولی پایداریش و عدم قطع و وصل شدنش از ایرانسل خیلی بهتره و من دو ماهه از ایرانسل مهاجرت کردم به همراه اول
ایرانسل واقعا خیلی بد شده است اعصاب خرد کنیه
تایید میکنمنقل قول:
من یک هفته ای هست که سیمکارت ایرانسل گرفتم و بسته 1 ماهشو گرفتم چون خیلیا بهم گفتن سرعت ایرانسل از همراه اول بیشتره ولی الان پشیمونم که چرا همون همراه اول رو تمدید نکردم
سرعت ایرانسل برای من که edge ندارم در بهترین حالتش حدود 4-5 کیلوبایته و خیلی وقتها disconnect هم میشه
اما همراه اول متوسط 7-8 کیلو دانلود میکردم و همیشه به اینترنت وصل و پایدار بود