دوستان که زیاد از این بازی تعریف کردن فکر کنم ارزش خریدن داره
Printable View
دوستان که زیاد از این بازی تعریف کردن فکر کنم ارزش خریدن داره
ارزش که دارهنقل قول:
شاید فیلماش که حکم Loading رو دارن یکم اذیتت کنن
هر سیستمی هم فکر نکنم بکشه
سیستمت چیه؟
درایور کارت گرافیک هم باید آپدیت باشه چون ممکنه به مشکل بخوری
برای انویدیا درایور 301.42 کافیه ولی کاتالیست ( اسم درایور ATI همینه دیگه ؟! ) رو نمی دونم
گیم پلی هم خیلی عالیه
پس ارزش خریدن نداره چون من از این بازی هایی که شلوغ پلوغه خوشم نمیاد.:27::31::39:نقل قول:
ممنون بابت جواب دوست عزیز.:11:
امیدوارم همین طور باشه که تو میگی !! شما یه حرفو چند بار زدید منم گفتم بس کنید ولی نه شما ها میخواید همین طور ادامه بدید . این که من یه کاربر عادی یا یه مدیر هستم به کسی ربطی نداره ، قوانین برای همه هست ، شماها فراموش کار هستید من قوانین رو رعایت و یادآوری کردم .نقل قول:
یکی داشت میگفت نسخه بلک باکس 4 ساعت وقت میبره نصب بشه؟!! اینجا نسخه کاملش نیست همش نسخه بلک باکس رو میارن همون 4 تا دی وی دی. ! دی
اینجوری که ادم پشیمون میشه 4 ساعت! :دی
یکی اشتباه می گفت...نسخه blackbox ..سه تا dvd9 هست و یک dvd ..نصبش هم با کرک و آپدیت و ...یک ساعت و نیم بیشتر طول نمیشه .خوبیش اینه معمولا بدون مشکلی اجرا میشه.نقل قول:
یکی داشت میگفت نسخه بلک باکس 4 ساعت وقت میبره نصب بشه؟!! اینجا نسخه کاملش نیست همش نسخه بلک باکس رو میارن همون 4 تا دی وی دی. ! دی
اینجوری که ادم پشیمون میشه 4 ساعت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من ارزش داره بازی کنی .. بیگی بازی کن ولی حواست باشه اگه اشکالاتی داشت دیگه نگی چون ما همشو گفتیم :31: کانتر گذاشتن تعداد حرفامونو میشمارن دیگه ظرفیت تکمیله .. نگو نگفتینقل قول:
آقا من مخلصتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شدیدا از دست راکستار عصبانیم .. و چون دلیل های خوبی نمیارید مجبورا آدم میخواد یه چیزی بهت بگه (منظورم توهین نیست یه وقت سوء تفاهم نشه)
دیگه بحثو کش نمیدم (ور نه با تو گفتگو ها داشتیم ) .. فقط 2 تا دونه حرف دارم نگم نمیشه
تو این بازی یه مشکلاتی هست و این مشکلات حتی برای یک شرکت معمولی هم در حد طبیعی نیست .. زیاده .. برای راکستار خیلی خیلی زیاده ..
یه گیمی رو راکستار ساخته که ساخته .. من شخصا بابا بزرگ راکستار هم بیاد اشکال داشته باشه میگم. رحم نمیکنم ..
عنوان تایپیک هم که مشخصه ..
شد 3 تا .. دیگه چه میشه کرد
سلام
دوستان شما این مشکلو داشتین:
گاهی مکس توی Aim Mode می مونه و هر کاری که می کنم نمیاد بیرون
مثلا
وقتی میرم توی کاور خود بخود بیرون از کاورو نشونه گیری می کنه و نصف بدنش بیرونه
دقیقا مثل وقتی که Lt رو نگه داری. ( توی موس و کیبورد فکر کنم کلیک راست باشه )
مجبور میشم بازی رو ببندم و دوباره باز کنم که رفع بشه
دسته هم هیچ مشکلی نداره ( تست کردم )
نوچ اصلا این مشکل برام پیش نیومده
من که اخرم نتونستم نصب کنمش.5 تومنم خریدمش.:9: