سلام ببخشید چجوری میشه گزارشگر بازی رو عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام ببخشید چجوری میشه گزارشگر بازی رو عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمـیــشـه!نقل قول:
چرا میشه!نقل قول:
من خودم الان با گزارشگر مجاری بازی کردم
انگلیسیش هم دو تا گروه گزارشگری داره.قبل از شروع بازی(قسمت انتخاب ترکیب و اینا)توی تنظیمات خودش نوشته Commentary.از اونجا انتخاب کن
بالاخره یه بازی رو بردم:دی
با من سیتی 2-0 من یونایتد رو بردم
آگرو و کومپانی گلها رو زدن.گل کومپانی از روی نقطه کرنر بود:دی
با فیفا خیلی حال کردم!
برعکس بعد از 1 بار بازی کردن PES بالا آوردم و بلافاصله بازی را پاکش کردم!
نه نمیتونینقل قول:
موقع زدن پنالتی گوشه ی پایین تصویر یه چیزی داره تکون میخوره موقعی که سبز هست بزنی خیلی خوب میزنه ولی هر چقدر که از مرکز (نقطه ی قرمز فاطله بگیره و بزنی ضربه ی بدتری میزنه)نقل قول:
شما تو تمرینات (همون جایی که کاکا دست هست) برو قسمت زدن ضربه ی پنالتی راحت یاد میگیری
بستگی به نسخه شما داره PC رو نمی دونم نسخه ای که منتشر شده چه زیون هایی داره ولی نسخه ایکس باکس دارای زبان های گزارش انگلیسی (دو گروه یکی مارتین تیلور و اون یکی اکیپ دیگه همون گزارشگر و مفسر فیفای کارنت هست اندی گری و کلایو توزلی می تونید چنج کنید روی دیفالت هم بذارید توی کریر مود بازی های جام حذفی رو اندی گری و کلایو گزارش می کنن مهم ها رو مارتین تیلور) فرانسوی و هلندی هست که می تونید انتخاب کنید.نقل قول:
فکر کنم پیمان فکر کرد منظور شما اضافه کردن گزارشگر هست که حق با پیمان هست مثل PES نیست که یه فایل دانلود کنید بریزید گزارشگر اضافه بشه واسه نسخه PC بازی PES میشد با دانلود فایل گزارش هر زبانی که موجود بود رو اضافه کرد یادمه برای PES 2010 من تمام فایل های گزارش رو دانلود کرده بودم حتی ژاپنی متاسفانه این امکان برای فیفا وجود نداره.
نقل قول:
اندی گری که نیست. هنوز هستش ؟؟؟ آخه ... بزار برم ببینم.
نه عزیزم اندی گری به دلیل نژاد پرستی اخراج شده . گزارشگر رو هم برید به Settings > Match Commentaryنقل قول:
واسه زبان انگلیسی دوتا گزارشگر داره ولی زبان های هلندی و اسپانیایی و سوءدی تک هستن . کسانی که تو کف گزارشگر عربی هستن بذارن رو اسپانیایی کم از اون عربه نداره ! :دی
سلام
دوستان این فایل حجمش 8 مگه
من هر کاری میکنم نمیتونم صفحه شو باز کنم کسی میتونه برام جای دیگه آپلود کنه
با تشکر
کد:http://www.mediafire.com/?a755z28y58dbup8#1
دوستان نمیشه انلاین زد؟