گوشی من که باطریش ترکید ..!
مجبورم از یه طرف به کامپیوتر وصل کنم از طرف دیگه به شارژر...!که همین عامل باعث شده باطری خراب بشه ..
اگرم که به شارژر وصل نکنم باطری 5 دقیقه ای خالی میشه و low battery میده
Printable View
گوشی من که باطریش ترکید ..!
مجبورم از یه طرف به کامپیوتر وصل کنم از طرف دیگه به شارژر...!که همین عامل باعث شده باطری خراب بشه ..
اگرم که به شارژر وصل نکنم باطری 5 دقیقه ای خالی میشه و low battery میده
نقل قول:
در اين مورد اگر اشتباه نكنم گوشيهاي سوني اريكسون بهترند چون وقتي با USB به كامپيوتر وصل ميكني خودبخود از طريق كابل باطري رو شارژ ميكنند و ديگه احتياجي نيست كه به شارجر وصل كني
نقل قول:
بله ضرر داره سعی کنید فقط برای موارد ضروری ازش استفاده کنید مخصوصاً هنگام دانلود از تمام پهنای باند استفاده می کنه. سعی کنید گوشی از شما فاصله داشته باشه .
خاک تو سر ایرانسل . سرعت من 2 ماهه که رسیده به 10 و کمتر هم میشه . بعضی وثتا تا 15 هم میره بالا . 10 تومنیشو هم گرفتم . لعنت به هرچی دزده . قبلا سرعتم همیشه روی 28 بود . واقعا متعسفم برای این سرویس با این سرعت و پینگ مزخرفش.
دلیل این اشکالاتی که ایرانسل داره فقط و فقط بخاطر یوزرهایی زیاده هست که داره!!نقل قول:
خاک تو سر ایرانسل . سرعت من 2 ماهه که رسیده به 10 و کمتر هم میشه . بعضی وثتا تا 15 هم میره بالا . 10 تومنیشو هم گرفتم . لعنت به هرچی دزده . قبلا سرعتم همیشه روی 28 بود . واقعا متعسفم برای این سرویس با این سرعت و پینگ مزخرفش.
اختلالات. قطعی - سرعت کم و همه این موارد به این دلیله. باید صبر کرد تا اپراتور سرویسهاش رو ارتقاع بده!!
شادیا برادر! من امروز از ساعت 6 صبح بلند شدم بلکه سرعتم به 5 برسه که بتونم یه چندتا کاری که داشتم و انجام بدم!نقل قول:
باقی ساعتای روز که بین 0 تا 2 میچرخه. شبا هم که بینساعت 9 تا 12 کلن قابل استفاده نیست.:19:
به هر حال قسمت لعنت به هرچی دزده رو باهات موافقم!!
نمییدونم چرا برا شما دوستان سرعت اینطوریه ولی برا من سرعت دانلودم 30 هستش که بعضی موقع ها به 50 تا 60 هم میرسه
میشه بگید تو کدوم منطقه اید؟نقل قول:
با سلام
از دوستان کسی با لپ ناپ های دل مدل 1500 یا 1520 از طریق EDGE ایرانسل به اینترنت کانکت شده.
من درایور دانگل رو واسه ویندوز XP می خواستم . لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
دوستان مشکل من 7-8روزیه که برطرف شده. دانلود روی 25-30(میانگین 30) فکرکنم برای باقی دوستان کم کم درست بشه.
فقط گهگاه قطعیهای بسیار کوتاه(غیر قابل مقایسه با سابق)