دوستان چجوری میشه ازدسته استفاده کرد و تنظیماتش کجاست؟!
Printable View
دوستان چجوری میشه ازدسته استفاده کرد و تنظیماتش کجاست؟!
با مورد سومی خیلی موافقم...هنر این نیست که جهت نصفه و نیمه بگیری و پاس بدی یا شوت بزنی و یا سانتر کنی...وقتی تنظیمات رو بزاری رو حالت دستی و اگه تونستی همون کارایی رو که رو حالت کمکی می کردی انجام بدی اونوقت بازی برات یه معنی دیگه پیدا و به معنای واقعی از بازی و بازی کردنت لذت می بری چون میدونی همه اینکارا رو با هنر و قابلیت های خودت انجام دادی.نقل قول:
دوستانی که فکر می کنن شوت زدن ساده شده و همه گل میشه ، شاهکار نکردن با حالت assisted بازی می کنن و گل میزنن! اگر می خواین واقعا زحمت بکشین واسه گل زدن ، توصیه می کنم :
1- سری جا نزنید و روی تاکتیکال دفندینگ بمونید ، خیلی لذت داره
2- اگر می خواید فیفای واقعی رو ببینید ، روی legendary بزارید و بازی کنید
3- ستینگ بازی رو از حالت assisted در بیارید تا ببینید که دیگه شوت هاتون به دروازه هم نمیرسه!!
این سیستم برا فیفا 2005 خیلی خوب بود و البته تو pes 2005-6نقل قول:
سیستم مورد علاقه من :
3-5-2
به نظر من این سیستم دیگه کارایی نداره چون واقعا خیلی گوشه هاش بازه و پیستون های خیلی قوی ای می خواد و تو ضده حمله آسیب پذیری زیادی داره و کلا تو فوتبال مدرن امروز هم جایی به اون صورت نداره.
من خودم سیستم 1-3-2-4 رو خیلی دوست دارم..چون هم خوب میشه دفاع کرد و هم خوب میشه حمله کرد.
البته این نظر منه
امسال فیفا گند زده.......... یه توپ میخوای بگیری باید دسترو بشکونی.بعد از چند بازیم که انگشت دست چپت داره از جا کنده میشه.
اومدن تو این نسخه یه کار جدید بکنن ولی روش وقت زیادی نذاشتن برای همین خوب از آب در نیومده.(شاید 1 سال وقت برای این همه تغییرات کم بوده).
شوت زدن مثل شلیک موشک شده،پاسکاری جذابیتش اصلا مثل فیفا 11 نیست.
یکی در میون رو چهره بازیکنها کار کردن.
impact engine هم خیلی جاها خنده دار از آب در میاد.خیلی بی مورد بازیکنای خودی به هم برخورد می کنن و میخورن زمین.
واقعا انتظار بیشتری از فیفا 12 داشتم چون فیفا 11 عالی بود.
منم امسال سیستمم،سیستم default بارسلونا هست + یه سری تغییرات جرئی که بهش دادمنقل قول:
من career mode رو رو حالت Legendary و از تیم دسته دومی Brighton شروع کردم و میخوام فهرمات اروپاش کنم که بعیید میدونم همچین چیزی بتونه اتفاق بیفته با توجه به بودجه ی کمی که واسه تیم در نظر میگیرن !
نقل قول:
فعلا با گزینه های زیر موافقم...با حرفات..
منوی جدید: قوز بالا قوز !
منو نیست مشکل گشت و گذاره معلوم نیست کجا بردن ریختن تشکیلات رو
کلا باید ادم زیاد ور بره تا با این منو چفت بشه
Mailbox Mode = Career Mode
ادم اشتباه میکنه می خواد یه بازیکن رو بفروشه یا به خدمت بگیره زود زود ایمیل میاد بابا بیخیال دیگه برو تو بازی اعصاب خرد کن میشه
Tactical Defending = اسکورت مهاجم تا دروازه ی خودی!
کلا بهتره تکلو بزنی کارت رو بگیری راحتتره
Precision Dribbling = دکمه ی LB رو بگیر تا حریف دریبت کنه!
میتونی دکمه X هم بگیری راحت توپ رو میگیره
یه بازیکن آسیب دید داور یکم صبر کرد بعد بازی رو متوقف کرد تا اون رو بیرون ببرند.
تا اینجاش مشکلی نداره ولی خب زمانی که بازی رو نگه داشت توپ 3 4 متری دروازه من بود!!! :18:داور توپ رو آورد همون جا .... من دیگه داشتم سکته میکردم توپ رو پرت کرد تویه هوا مهاجم حریف زود تر توپ رو گرفت. :-j
ولی پاس داد به بازیکن من .یه نفس راحت کشیدم.:d
خیلی باگ ناجوریه! برای خودم این موقعیت پیش می اومد بدون اینکه لحظه ای فکر کنم توپ رو به طرف دروازه شوت میکردم.گور بابا بازی جوانمردانه.:-j :27:
نباید وقتی توپ نزدیکه دروازه و تویه منطقه خطره بازی رو نگه داره.
اخه لجندري مود هم بايد يه منطقي پشتش باشه.مثلا منولاتسيو هستم تيم حريف يكي مثل كييوو يه كاتانياست اراده كنه گل ميزنه منم هيچ رقم نمتونم دفاع كنم.يعني اگه احساس كنه بايد گل بزنه ميزنه حتا اگر همه راه نفوذو ببندي ميتونه از ٣٠ متري گل بزنه!
بلهنقل قول:
هوش مصنوعی باید بالا باشه
اما دقت کنیم که تو تمام نسخه های قبلی فیفا (با همین مشکلات هوش مصنوعی) لول افسانه ای رو بعد از یه مدت راحت میبردیم اینقدر میبردیم که دیگه زده میشدیم با CPU بازی کنیم ولی الان لذت بخشه که حتی از CPU یک تساوی بگیریم بهرحال به نظر من یک حدی باید بالاترین باشه یعنی شکست ناپذیر (افسانه ای) باشه
یه ایرادی که تو بازی هست اینه که شوتهایی که از کناره های محوطه جریمه زده میشن رو اگه دروازه بان نتونه جمع کنه با سرعت خیلی زیادی برمیگردن (سرعتی بیشتر از سرعت توپ در زمان رفتن به سمت دروازه).
من تقریبا با این نسخه خو گرفتم ولی اصلا نمیتونم از بازیکنان هایی که تو کنارهای زمین میزارم استفاده کنم.4-4-2 بازی میکنم یا 4-3-3 باز هم بازیکنهای کناری تیمم خیلی از جناحین حرکت نمیکنن. جالب اینکه که به مرکز هم نمییان میرن یه جایی وایمیستن.
سلامنقل قول:
دوستمون در پست 159 جواب داده:5: