نقل قول:
غیر از آیفون اکثر دوستان تو این سایت چجوری از اینترنت ایرانسل استفاده میکنند از طریق گوشی ارزونترین و بهترین گوشی برای استفاده از اینترنت ایرانسل روی کامپیوتر چیه و چجوری باید متصل کرد به کامپیوتر ؟
ارزون ترین گوشی و بهترین گوشی سامسونگ E250 هست! فکر کنم 60 70 تومن باشه!! با برنامه ی PC Sudio که کار باهاش راحته!
نقل قول:
در ضمن من الان کد رو وارد کردم ولی وقتی از اینترت استفاده میکنم از شارژم کم میکنه و اون 10 تومن هنوز کم نکرده اینو کی فعال میکنه ؟
باید یک اس ام اس که میگه تعرفه ی شما فعال شده براتون ارسال بشه بعد تعرفه فعال میشه!!
یعنی چی اون ده تومن رو هنوز کم نکرده؟
شما اگه تعرفه رو فعال کنین اون 10 تومن از حسابتون خارج میشه !
نقل قول:
اول اینکه میگن در یکماه بیشتر از 10 گیگ دانلود کرد و اگر دانلود بشه دیگه طرح رو نمیتونی رو اون سیم کارت فعال کرد ... درسته ؟
دوستان در مورد قطع شدن ها و اینکه تعرفه محدودیت داره صحبت کردن ولی من هنوز هم بعید میدونم اینطور باشه!!!
طرح هم شما میتونی هر وقت که تموم شد دوباره فعال کنی!!!
ولی اینکه سیم کارت قفل بشه و دیگه شارژ نشه ؛ نخیر همیچین چیزی وجود نداره!!
نقل قول:
دوم اینکه متوسط روزانه با همون سرعت بین 15 تا 18 چند مگ میشه دانلود کرد ؟
حدودیت بین 60 تا 80 مگ میشه دانلود کرد
من با سرعت 20 میتونم در یک ساعت حدود 100 مگابایت با افت و خیزی که داره دانلود کنم!
نقل قول:
سوم اینکه اگر محدودیت حجمی داره در یکماه طرح یکروزه رو مداوم فعال کرد به صرفه هست ؟
نخیر اصلا و ابدا به صرفه نیست
شما یک ماهه رو فعال کن!
اگه مشکلی در مورد سیم کارت نداشته باشی ( اکتیو بودن و ثبت نام کامل) تعرفه درست فعال میشه و اس ام اسش میاد!
وشما یک ماه به راحتی میتونین استفاده کنین!!
من با ایرانسل توی اولین دوره ای که فعالش کردم 15 گیگ دانلود کردم!! همش هم فیلم!!