ازیکی دوستانی که جدیدن گوشیش رور update کردن یه خواهشی دارم:
ورژن firmware گوشی رو با تاریخ update بنویسن.
اصلان تغییری کرده ؟ ارزش داره بذارم up بشه؟
Printable View
ازیکی دوستانی که جدیدن گوشیش رور update کردن یه خواهشی دارم:
ورژن firmware گوشی رو با تاریخ update بنویسن.
اصلان تغییری کرده ؟ ارزش داره بذارم up بشه؟
چرا میشه . یه سری فایل مخصوص icon هست که باید اونها رو بگیری در فولدر resource کپی کنی.بعدش هم گوشی باید یه بار restart بشه.نقل قول:
من حدودا 1 ماه پيش update كردم فريمورم شده r9f011نقل قول:
تغيير كه كرده.مثلا سرعتش بهتر شده.ديگه هنك نميكنه.صداش يه كم بيشتر شده يعني حالا ولوما كه ميزارم 2 تا به آخر مثلولوم اخر وقتي هست كه update نكرده بودم.
در كل ارزش داره.بيشتر از 1 ساعت كه وقتتا نميگيره.
خیلی ممنون:11:نقل قول:
ولی من خودم دو ماه پیش up کردم . خیلی بهتر شد . حدود 3.5 ساعت هم طول کشید(با adsl). الان هم همین ورژنی هست که شما نوشتی(r9f011).اما شنیدم جدیدا با up ردن m600 تبدیل به uiq.3.1 میشه.:18: میخواستم بدونم.چه جوریاست؟ حقیقت داره ؟اصلا از یک ماه پیش firmware جدید اومده؟
سلام دوستان
من امروز تازه عضو شدم. :5:
آقا من در به در يه M600 فرانسويم. بازار پر شده از چينيهاش.
آقا كسي توي اصفهان جايي را ميشناسه كه داشته باشند.
كسي از دوستان تهراني ميتونه برام بگيره از خجالتشم در ميام.:10:
من با گارانتي اصلي ميخوام.
اگه یه نگاه به سه صفحه قبل بندازین میبینین که سه هفته پیش آپدیت کردم و نوشتم که ورژنش تغییر نکرده، UIQ3.1 هم نشدهنقل قول:
منم با Adsl كردم اينقدر طول كشيد رفته بودم كافي نت 1200 ازم گرفت قيمت هم بود ساعتي 800 اما بعد up كردنم بازم نشسته بودم.حتما سرعت شما كمتر بوده كه 3.5 ساعت طول كشيده.اين چند روز ميرم up كنم ببينم 3.1 ميشه يا نه.حتما خبرشا به شما هم ميدم.:46:نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی مشکل چینیش چیه؟( البته اصلش ها!!). تازه گارانتی اصلی هم میخواید؟نقل قول:
من که بعید میدونم به این راحتی گیر بیارید.
ای بابا انگار قدم ما خوش نبودا.!!:37: خیلی تاپیک سوت وکور شده.!!:13:
چينيش اگه اصل باشه مشكلي نداره ولي من كه تاحالا تو بازار نديدم.نقل قول:
اين تايپيكم از وقتي كه p1 اومد تو بازار سوتا كور شد ربطي به قدم شما نداره عزيز.:20:
ببينيد اين خارجي ها چه كارا كه نميكنند.m600 را كرده iphone م ووووو:18:
خداييش اگه گوشي هامونا ميتونستيم اين شكلي كنيم چقدر باحال ميشد!نه؟
البته شنيدم يه برنامه جاوا هست كه نصبش كنيم اين شكلي ميشه اما من كه بعيد ميدونم.:13:
و بازم شنيدم كه از اين سايت ميشه خريد .کد:http://www.4shared.com/file/23353094/a859b2f5/AppleiPhone_UIQ3IR.html?dirPwdVerified=8b2077eb
اما چون انگليسيم خوب نيست نفهميدم.لطفا اونايي كه از اين سايت خارجي ها سر در ميارند يه تحقيقي كنند ببينند حقيقت داره يا نه اگه راسته ما هم بريم برا گوشيممون بخريم.کد:http://www.tricastmedia.com/twuik/
راستي حجم فيلم هم هست 2.8 مگا بايت با فرمت avi .چون وقت نداشتم خودم آپلود نكردم شرمنده.:11:
Bebakhshid man farsi type nemikonam
Be computer dastresi nadaram ba goushi post mizaram
Choory jan vaghen az to baeede !
Man in khabare iphon o 5 safe pish gozashtam .
Yani chi ?
Khobe az bachehaye avaliyeye koloop ee .
Khahesh mikonam matalebe ghablio (hade aghal 4-5 safe ghablo ) bekhoonid bad post bezarid .
سلام دوستان
من آخرين قيمت m600 توي تهران يا شهرهاي ديگه رو مي خوام؟
اگه دوستان رفتن يك سوالي بكنن ممنون مي شم.
لطفا قيمت ، آدرس و شماره تلفن اونجا رو بگيد ممنون .
m600 که جایی پیدا نمیشه.
نظرتون راجع به w950 چیه؟ خوبه ؟ برم تو کارش؟
آره منم همین سوال رو دارم . 950 چطوره؟نقل قول:
یکی میگفت اصولا این گوشی اصل نداره همش چینیه.
اصل چین!!!!
واسه خرید M600i طبقه زیر زمین الاعدین .
W950 هم که ریخته . همشم چینیه . 240T خوبه واسه یه گوشی با این امکانات . ولیW960 که بیاد قیمتش ازین هم پایین تر میاد .
نقل قول:
این که میگید .یعنی دست دوم؟آخه واسه دوستم میخواستم.قیمت چه حدوداست؟
فکر کنم الان w950 گرونتر باشه. این طور نیست؟
من شماره تلفن؛
آدرس :ميدان وليعصر پاساژ ايرانيان اون مغازه بزرگه كه سر نبشه و نمايندگيه و كلي گوشي داره( متاسفانه اسم مغازه رو نمي دونم) رو مي خوام .
چون الان خودم اونجا نيستم و دسترسي ندارم از دوستان مي خوام كه اگه كسي شماره تلفن اونجا رو داره يا مي تونه برام گير بياره ممنون مي شم .
هر كس هر كجا m600 نو ديد ،حتما شماره تلفن اونجا رو به من بده از همه دوستان ممنونم .
خيلي ضروري .............
من از این گوشی خیلی خوشم میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این گوشی خیلی خوشم میاد
خوب میگید چیکار کنیم؟!!!!.منم از لامبورگینی خوشم میاد.!!!!:27::21:نقل قول:
شوخی کردم ناراحت نشیدا!!!
اسمش m600. اینجا هم کلوپشه . خلاصه اگه سوالی دارید . بچه ها هستند. بهتر بهتون بگم بهش دل نبندین :11:. چون ممکن مثل بعضی دوستان رخ خوش محبوب رو نبینین.:31:(آخه تو بازار خیلی کمه)!
من توي شيراز چندين جا ديدم كه همه نو بودند.قيمت هم كردم 290 ميگفت.دبليو 950 هم گوشي خوبيه چند تا رو سراغ دارم كه گرفتن و خيلي هم ازش راضي بودن.با اين قيمت معركه ست واقعا.فقط بخاطر دوربين نداشتنش هست كه اينقدر زود قيمتش افت كرد.مردم ايرانن ديگه.به گوشي بدون دوربين راضي نميشن.
تهران قیمت کردم 240 تومن! البته همش چینیه! می ارزه؟ چون چینیه میگم؟
من یکی از دوستام داشت، احساس میکرم یک کم کند میزنه. مثلا وقتی میرفت تو یکجایی مثل یک صفحه که تو اینترنت داره لود میشه اما سریع، اومطوری میومد. همش همین طوری یا مال این مشکل داره؟
شرمنده دوسته من.من اون پست شما را نديده بودم.نقل قول:
بلاخره هر كسي اشتباه ميكنه.
بازم شرمنده اگه ناراحت شدي.:11:
حالا خبره جديدي از اين برنامه نداري؟
دشمنت شرمنده باشه عزیز .:10:نقل قول:
این برنامه حالتی داره که همه دارن واسش له له میزنن ( من بیشتر ) . اگه بیاد حتما میترکونه .
من پیگیرش هستم . اگه عمرمون به ریلیز این برنامه قد داد حتما خبرشو بهتون میدم :3:
كجاي تهران 240 ؟ ميشه آدرس بديد با شماره تلفن؟
بابت چيني بودنش هم بايد همه اينو بپذيريم كه تمام دنيا داره پر مي شه از بازار چين !
توي اين كميابي m600 همين هم قنيمته ...........
پس دوست عزيز لطف كن و تلفن و آدرس مغازه رو بديد مرسي لطف بزرگي مي كنيد
من که w950 رو خریدم. 230 تومن!
توی علاءالدین خیلی مغازه ها دارن. از 260 پیدا میشه تا 230.
سايت shop.ir اين گوشي را داره قيمتم زده 370 وw950 ره هم زده 260
كسي ميدونه چرا w950 اينقدر ارزون شده؟
اون موقه كه ما m600 را خريديم 440 w950 بود 650
الان به نظرمن خريد w950 به صرفه تره مخصوصا اون 4 گيگش.
.
.
.
.
يكي هم ميخواست يه w950 را با گوشيم عوض كنه اما دلم نيومد از اين كي پدش دل بكنم.حالا شما ميگيد چي كار كنم. خودم كه دلم نمياد اما يه چند نفر گفتند عوض كن.بد جوري بين دو راهي موندم.:13:
w950 را 2 ماه خريده و بهم هم گفت فرانسوي هست.تازه گفت اگه خواستي يه يك هفته ميدم دستت خودت ببيني مشكلي نداره!!!!!!1
دستتون درد نكنه.برنامه بسيار جالبي هستش.قشنگ كل گوشي را عوض ميكنه و برات از يك نواختي درش مياره(البته تا چند ماه)نقل قول:
فرانسویه؟؟؟نقل قول:
از کجا خریده؟؟؟ تا اونجا که من فهمیدم این گوشی فقط چینی داره!
منم همينا بهش گفتم.نقل قول:
اما خودش ميگخ فرانسه هست.
اما هنوز خودم گوشي را نديدم باهاش وده ميكنم يه هفته ازش ميگيرم.بعدم بهش ميگم ازش خوشم نيومد.:31:
گوشی ام 600 و سری پی سونی عموما فرانسوی هستن....در ضمن صرفه نظر از دوربین از لحاظ فنی در سطح گوشیهای پیشرفته محسوب میشن
يك m600 پيدا شده ميگه نو آكه ، فرانسوي اصل ، و ميگه كه خودش 600 خريده ولي من باور نكردم چون به اين قيمت هيچ وقت نرسيد.
قرار قيمت بده !
من هنوز گوشي رو نديدم ولي ميگه كه تضمين مي كنه و شرطي مي فروشه!
به نظر شما چند مي ارزه بگيرم؟
نقل قول:
همون اول كه اومد تو بازار 490 بود قيمتش.
من باشم تا 440 هم حاضرم پول بدم.:31:
ممكنه بگيد حالم خوش نيست با اون پول ميشه يه p1 خريد.اما m600 چيزي داره كه p1 نداره اونم تك بودنه.
اما خارج از شوخي اگه با اين شرايط ميده تا 350 هم ازش بخري خوب خريدي.:5:
خوبه بخر که M600 فرانسه دیگه گیر نمیآد .نقل قول:
الان نو ،چینی،بدون گارانتی 320 تومنه . با گارانتی تا 400 هم می ارزه ولی بدون گارانتی 350 - 370 .
خدمتتون عرض کنم که روز اولی که M600 اومد تو ایران 1200000 تومن بود که بعد از 1 هفته شد 600- 700 تومن بعدشم که نزوول کر تا 350 تومن.
choory جان به هیچ وجه M600 رو با W950 عوض نکن .
تو الاعدین که برین میبینین W950رو همه مغازه ها دارن ( عین واقعیت هست ، میتونید برید ببینید ، 95% مغازه ها W950 دارن ). و حتما قیمتش ارزون تر هم میشه ، تو سرشم میخوره :27:
واقعا W950 حافظه جانبی یا همون رم نمیخوره؟ من اینو نمیدونستم مگه میشه همچین گوشی رو نخوره:18:نقل قول:
دوستان عزیز کسی نرمافزار core.player نصب کرده؟
اخه وقتی میزنم instal شه security eror میده.:18:
ممنون.
IM AGREE WITH YOU:5:نقل قول:
choory جان به هیچ وجه M600 رو با W950 عوض نکن .
جییییییییییییییییگر ، من نصب کردم و کامل نصب شد . شما احتمالا تاریخ گوشیت عقبه ، مثلا 2007/1/20 هست .نقل قول:
باید بیاریش رو تاریخ روز .
فقط و کرک نداره . یه لحظه صفحه اولشو نشون میده ( خیلی خوشگله ) بعدشم یه صفحه حال گیری میاره میگه سریال رو وارد کن .:37: کسی کرک شدشو یا Kegen ازش پیدا کرد بزاره بقیه هم لذت ببرن ...
:11::11::11:نقل قول:
جییییییییییییییییگر ، من نصب کردم و کامل نصب شد . شما احتمالا تاریخ گوشیت عقبه ، مثلا 2007/1/20 هست .
باید بیاریش رو تاریخ روز .
:37::37::37::37:نقل قول:
فقط و کرک نداره . یه لحظه صفحه اولشو نشون میده ( خیلی خوشگله ) بعدشم یه صفحه حال گیری میاره میگه سریال رو وارد کن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی کرک شدشو یا Kegen ازش پیدا کرد بزاره بقیه هم لذت ببرن ...
بچه ها کلوپ m600 با اون همه عظمت داره به تارخ میپیونده ها.:45:!!چرا هیچکس نیست یه سری بزنه؟:37:
بچه ها این عکسو خودم از گوشیم گرفتم . بد افتاده . (چون باتری دوربینم تموم شد. فقط همین یکیو گرفتم.) نظرتون چیه(lcd ش رو میگما!!)؟:5: