اینم نسخه بعدی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم نسخه بعدی :
بفرمایید رفیقنقل قول:
کاملترین متنی که توی نت در مورد فلسفه این سری وجود داره:
واینم..:
متن رو خوندم . زیاد چیز خاصی اشاره نکرده و گفته احتمال هست و چیز زیادی معلوم نیست !! فقط کاش شخصیت بازی عوض بشه و کانر نباشه :n13: البته این جور که تو متن نوشته یه جور ادامه ی داستان اساسین 3 خواهد بود و با این وجود احتمال اینکه باز با کانر سر و کار داشته باشیم زیاده !!نقل قول:
دوستان اون پچ ..... رو بدید دیگه!
من دیگه حالم داره بهم میخوره از این موهای این کانر!
من رکوردتو امروز زدم!نقل قول:
17 نفر با یه تبر کوچیک!:n19:
17 ؟نقل قول:
من امروز 3 تا × رو پر کردم و اون سربازایی که ماسک دارن ریختن سرم
نزدیک 20-30 نفر بودن
دخلشون اومد :دی
رکورد کشتن سرباز ماسک دارا رو بزارین اینجا
نه کشتن زنجیره ای
50 نفرم بریزن سرم دخلشون اومده (خطاب به خودم:خالی نبند)
اونا رو فقط با چند روش میشه کشت که بهترینش همون تبره :دی
منظور کشتن زنجیره ای اینه که پشت سر هم و به عبارتی کمبو منظورمونه..مگرنه اونطوری که شما میگی که من یه بار 200 300 نفر کشتم..:دی هی میومدن من میکشتم..نقل قول:
.
سرباز ماسک دارا رو مگه میزنه چند تا کشتی ؟ اون سربازا هم کشتنشون خیلی اسونه ....اونارو من با rope darts میکشم..یه روشم هست نمیدونم امتحان کردید یا نه..
.
یه اسلحه سبک بگیرید...با rope darts بعد اون سرباز ماسکدارها که اومدن جلو اول E رو بزنید بعدش به جای SPACE دکمه Q رو بزنید ...البته اینجوری یکی از rope darts هاتون از بین میره ولی خیلی جالب میکشه..
اینجوری قبول نیست برو تو استارت از اونجا عکس بزار مستند باشه.. :دینقل قول:
من رکوردتو امروز زدم!
17 نفر با یه تبر کوچیک!
.
این سند من :n02: :
البته اینم بگم..الان که سربازا حرفه ای تر شدن ... نمیشه زیاد پشت هم کشت...اگه اون اولای بازی بود رکوردم خیلی بیشتر ازا ین حرفا بود ..:دی
Sequence 5 – Lying Low این مرحله رو نمی تونم رد کنم همون جایی که سرخ پوسته میره به یک زیر زمین و می خواهد یک در رو باز کنه.با کد تقلبی چیزی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با چی عکس انداختی من نمیتونم!نقل قول:
برنامه زیاد هست ولی ساده ترین راهش اینه که دکمه print screen رو روی کیبورد بزنی و بعد paint رو باز کنی و ctrl+v رو بزنی بعدم ذخیره کنی و اپلود.نقل قول:
میشه یکی بهم بگه چطوری باید لباس کانر رو عوض کنم؟
تو کل تایپک یکی واضح توضیح نداده
دوست عزیز مثل اینکه تو نقشه جاهایی هستش مثل خیاطی که اونجا می تونی لباسش رو عوض کنی ! هر چند که من از اول تا اخر با همون لباس رفتم و تمومش کردم :n02: همین لباسم از سر کانر زیاد بود :n08:نقل قول:
اینجا یکی هست به ما طریقه انجام دادن کشتن های زنجیره ای یا همون kill streak رو بگه چند بار حین بازی انجامش دادم ولی طریقه صحیحش رو نمیدونم چجوریه؟
کشتن زنجیره ای به این صورته که یکی رو که میکشی پشت سرش دیگه نباید توقف کنی و دوباره به نفر بعدی حمله کنی....بعد از نفر اول نفرات بعدی رو با یکی دو ضربه میکشه و همینجور ادامه پیدا میکنه..نقل قول:
.
تا جایی که یکی از سربازا بخواد ضربه وارد کنه و جلوتو بگیره..که این زنجیره قطع میشه...
دوستان من یک سیو از بازی پیدا کردم تو اینترنت thetaهم هستش یکی تمام ماموریت های اصلی بازی full syncکرده 94 درصد بازی رو هم رفته من خودم تا الان که تمام مراحل فرعی تمام کردم تازه به 80 درصد رسیدم حداقل این سری assassin creed total syncکردنش خیلی سخته:n03:
نه بابا به همین راحتی !خوب شد گفتی!:n02:نقل قول:
این کار انجام نمیشه نمیدونم چرا!
ps رو میزنم بیرون که میام paste میکنم میبینم از دکس تاپ عکس انداخته!
دوست من متاسفانه من رکوردم 11 تاست!نقل قول:
اول فک کردم بس 17 تا کشتم بعد انگاری اون وسط یکی انگولک کرده زنجیره قطع شده!:n14:
البته به اون دوستمون که اون سوال رو پرسید باید بگم بهترین وسیله از نظر من برای زنجیره همون تبر سنگینه!:n24:
دوستان یه سوال داشتم از اون طنابا که پرت میکنه به طرف مقابل چه طوری استفاده میکنه؟من هربار به طرف چیزی یا کسی انداختم پارش کرده بعد حمله کرده بم!:n13:
خب چه میدونم این روش رو بلد بودی :دی با برنامه fraps بنداز..نقل قول:
.
یعنی چی پاره میکنن؟ با q میندازی سمتشون بعد میفتن زمین و در نهایت با یه ضربه کارشون رو میسازی :دی فقط اسلحه سنگین نباید دستت باشه مگرنه اونو پرت میکنه : دی باید
.
یه اسلحه سبک بگیری دستت و از طناب استفاده کنی..
.
ولی برای زنجیره ای من اسلحه های سبک رو پیشنهاد میکنم..هایدن بیلد هم خوبه..
نظرم اینه که اصلا از طناب استفاده نکنیدنقل قول:
راه های اسون تری هم هست
وقتی بهت حمله میکنن همون لحظه E و 1S بعدش space رو بزنید
میزنه بهش
شمشیرش میوفته
بعد دخلشو بیار :|
طناب حال نمیده
نا مردیه :دی
یا با برنامه ی snipping toolنقل قول:
تو قسمت استارت سرچ کنید میاد واستون که خیلی اسون و باحاله
نامردی کجا بود :دی جایی که 20 30 تایی میریزن سرت نامردی نیست ؟ :دی اخه مزیتی که داره اینه که سریع میکشه اونجوری امکان داره یکی دخالت کنه و نزاره بکشیش :دینقل قول:
بچه ها این مقاله برای کسایی که بعد از بازی خیلی از داستان گیج شدن بدک نیست :
یه چیزی این نسخه کجا و نسخه 2 و brotherhood کجا. :)
اره خونقل قول:
ولی کانر خودش یه لشکرو حریفه
اون راهی که گفتم خیلی باحاله حتما امتحانش کن
از اون نظر که سریع هم میکشه واقعا حرفت درسته :دی
2 که واقعا شاهکار بود :دینقل قول:
با سلام
دوستان من تا اینجا که بازی کردم افت فریم نداشتم زیاد. برخی جاها داشت که زیاد دست و پا گیر نبود. اما بعد از اینکه کانر پدرش رو میکشه مرحله بعد دنبال اون یاور کیه همکار باباش بود توی اسکله دنبالش میوفته یارو میره توی کشتی که داره میسوزه. اونجا افت فریم دارم ناجور داخل کشتی هم که میرسم دیگه هر کاری میکنم نمیدونم از کجا برم دنبالش و اخرش هم فرار میکنه. اعصابم رو خورد کرد این افت فریم. رمزی چیزی پارتی بازی نداره اونجا رو رد کرد؟ :n02:
البته اینو باید تو مشکلات نصب و اجرا مطرح میکردی
ولی اینو دانلود کن احتمالا دُرُس میشه
دوستان اون پچ چی شد پس!
این موهاش منو کشت دیگه!
یکی از دوستان گفت یه پچ داره!
بزارید دیگه !
(برا برطرف شدن رنگی شدن موها و گذاشتن کلاهش!)
من تا جایی رفتم که کانر از سفر دریایی بر میگرده بعد چند ساکن جدید برای محل زندگیش پیدا میکنه بعدش دوباره میره بوستون.
به شدت خسته کننده و بی روح هستش بازی حداقل تا اینجا آیا بعد از این بهتر میشه؟
بازی کلا" ضایع ست خورده!نقل قول:
با همون اوضاع ردش کردم. ما که نفهمیدم این فرشته ها چی میگفتن. پسره دستش رو گذاشت رو کُره کن فیکون شد :n02:
همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تموم شد؟
مسخره بود من تازه گرم شده بودم بکش بکش . دوستان نمیشه برگشت مراحل قبل اقلا یه کم ادم بکشیم همه لذت بازی به همین کشتار بود :n02: چطور برگردیم مراحل قبل؟
نقل قول:نقل قول:آقا ادمه بدید بازی باهالی میشه من الان 26 درصد هستم بازی تو 23 درصد خیلی باهال میشه یک جنگ رو در رو میشه هم شما سرباز داری هم دشمنت خیلی باهال میشهنقل قول:
برای من نه موهاش ایراد داره و بیشتر جا ها کلاه سرشهنقل قول:
ولی بعضی جاها که افتاب شدیده کلاهشو ور میداره؟
مگه برای شما کلاهشو نمیزاره؟یا بر نمیداره؟
والا ما 50% رفتیم این باحالیی که شما میگیو ندیدیمنقل قول:
باید صبر کنی تا تیراژ پایانیش تموم بشه!نقل قول:
حدود 20 دقیقه طول میکشه!
نه کلا" کلاهشو برداشه و کلا" تو زمستونم نمیزاره!:n13:نقل قول:
یکی از دوستان گفت باگ بازیه و با یه پچ درست میشه!
ولی پچو نداد!
سلام
بچه ها دونا سوال
1-من چرا نمیتونم از درختها بالا برم؟ تا میگیرمشون میوفتم...!
2-تازه اوایل بازیم.رسیدم اونجا که اون زنه رو باید تو برف پیدا کنیم.پیداش کردم دنبالش رفتم تا با چند تا گرگ درگیر شدم
الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم
از کرک نیست؟
نباید اینجوری باشهنقل قول:
برای من که مشکلی نداره
الان کانر هستی؟نقل قول:
من فقط یه جا نتونستم از درخت برم بالا
اونم موقعی بود که بابای کانر بودیم
که اونجا نمیشه از درخت رفت بالا
نقل قول:لینک پچ اینه دیگه:دینقل قول:
در اونجا نمیشه از درخت بالا رفت.نقل قول:
یه ذره اینور اونور بگردید دوباره زنه رو میبینید.
باید دوبار پیدایش کنی دفعه ی اول رو زمین است دفعه دوم بالای درخت تو وسط اون منطقه ای که معلوم کردهنقل قول:
بابای کانر ینی همون که لباس ملوانی داره؟نقل قول:
الان کانر هستی؟
من فقط یه جا نتونستم از درخت برم بالا
اونم موقعی بود که بابای کانر بودیم
که اونجا نمیشه از درخت رفت بالا
منم همونجا نمیتونم برم بالا
ولی درخت رو میگیره منتهی تا درخت رو میگیره میوفتهنقل قول:
در اونجا نمیشه از درخت بالا رفت.
یه ذره اینور اونور بگردید دوباره زنه رو میبینید.
بالای درخت...!؟نقل قول:
باید دوبار پیدایش کنی دفعه ی اول رو زمین است دفعه دوم بالای درخت تو وسط اون منطقه ای که معلوم کرده
من که گفتم نمیتونم از درخت برم بالا
فکر کنم کرک یا بازی ایراد داره
دفعه دوم که رفت بالای درخت eagle vision فعال کن بالای درختا رو نگاه کن باید فقط جاش پیدا کنی همیننقل قول:
خودمونیم. اینقدر که توز سری قبل بازی از eagle vision آستفاده میکردیم این قسمت نبود استفاده خاصی! انصافا راستش گند زدن به تمام بازی رفت. این یک نمونش بود