سلام یه سوال دارم
این بازی اگه بخوایم بازی کنیم باید اول Origins رو بازی کنیم؟یعنی خط داستان خاصی داره؟
Printable View
سلام یه سوال دارم
این بازی اگه بخوایم بازی کنیم باید اول Origins رو بازی کنیم؟یعنی خط داستان خاصی داره؟
راستش من خودم یکشو بازی نکردم ولی با این بازی خیلی حال کردم واقعا قشنگ بود. اونجور که دوستان میگفتن مثل اینکه زیاد این دو تا بازی ربط مهمی به هم ندارن، البته اگه وقت داری حتما یکشو بازی کن ولی بدون بازی کردن یک، از این بازی هم بسی لذت خواهی بردنقل قول:
نقل قول:
سلام یه سوال دارم
ربط که زیاد دارننقل قول:
راستش من خودم یکشو بازی نکردم ولی با این بازی خیلی حال کردم واقعا قشنگ بود. اونجور که دوستان میگفتن مثل اینکه زیاد این دو تا بازی ربط مهمی به هم ندارن، البته اگه وقت داری حتما یکشو بازی کن ولی بدون بازی کردن یک، از این بازی هم بسی لذت خواهی برد
اگه کسی 2 رو رفته ولی Origins رو بازی نکرده و نمی خواد هم بازی کنه صد در صد اشتباه می کنه!
حداقل در مورد داستانش که نیاز دارین که حتما یه بار اونو به همراه dlc های داستانی و بسته مکمل برید تا کامل در جریان کار قرار بگیرین
بعدشم با توجه به اینکه بازی ادامه هم داره بیشتر به این نیاز دارید
مهمترین ربط داستان دو بازیو میشه بگی؟نقل قول:
ربط که زیاد دارن
ربط کلیش اینه که هر دوتا توی یه دنیا انجام میگیره و شخصیت های زیادی از نسخه قبل رو میبینینقل قول:
قهرمان نسخه قبل یا همون Hero of Freldden توی نسخه قبل از مکانی رد میشه به نام Lorthering که در اواسط بازی نابود میشه . حالا قهرمان این نسخه از این محل زندگیش که تو این شهره فرار میکنه و میره به kirkwall و ...
اخر نسخه 2 هم یه ارتباط نهان که معلوم نمیشه بین داستان هر دو شکل میگیره .
اسپویل آخر داستان ؛
حالا به نظرتون اون لیلیانا با سیکر چیکار داشت ؟
100% تایید میشه. Force Mage برای ترکوندن و Spirit Healer برای نترکیدن:دینقل قول:
جدا از خط داستانی در این دو نسخه بازی نکردن Origins اشتباه محضه:دی اولین بازی در این سبک که کلا باعث شد نظره من راجع به این نوع بازی ها عوض شه.نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: للیانا
من از بازی هایی شمشیر و غول و اینجور حرف ها دارند اصلا خوشم نمیاد به جز دو تا : god of war & prince of persia_
این بازی چه جوریه ؟ در حد این دو تا هست که بازی کنم
اگه فقط قسمت اکشن برات جالبه شاید این بازی مناسبت نباشهنقل قول:
اصلا اون دو تا بازی به این بازی ربط ندارن!نقل قول:
من از بازی هایی شمشیر و غول و اینجور حرف ها دارند اصلا خوشم نمیاد به جز دو تا : god of war & prince of persia_
این بازی چه جوریه ؟ در حد این دو تا هست که بازی کنم
اونا اکشن ماجرایی هستن این نقش آفرینی کلاسیک که بین این دو تا سبک فرق زیادی هست
این بازی وقت زیادی رو می گیره و توی اون مکالمه هم زیاد داره که با این اوصاف ممکنه به مذاقتون خوش نیاد
من امروز این بازی رو گرفتم دیدم تو توضیحاتش نوشته اگه به زبون انگلیسی تسلط ندارید اصلا بازی نکنید باید کاملا انگلیسی بفهمید تا گزینه های درست رو تو مکالمات بازی انتخاب کنید وگرنه بازی بهتون نمی چسبه درسته؟
من که فکر میکنم تمام هیجان ِ بازی به داستان ها و انتخابهاست که ملزم به دونستن انگلیسیست
ببخشید من این دو تا DLC Exiled prince و Black Emporium رو گرفتم ولی هر چی نصبشون میکنم و میرم تو بازی تغییری در بازی پیدا نمیشه چطوری میشه از این دو تا استفاده کرد؟لطفا منو راهنمایی کنید ممنون.
اول توی منوی اصلی بازی برو توی Downloadable Content ببین تیکشون زده یا نه .نقل قول:
اگه هم میخوای ببینی فعال شدن برو توی کوئستهات قسمت Premium Content . اگه اسم این ماموریت بود پرنسسه بود یعنی نصبه . دومی هم یه مکانی توی شهر باز میکنه توی نقشه دیده میشه به همین اسم برو توش مبینی چه خبره .
فک نمیکنم چیزی به اسم گزینه ی درست تو این بازی وجود داشته باشه، چون مسیره کلیه داستان خیلی کم امکان داره عوض بشه، اکثرا انتخاب ها سلیقه ای هست فقط بعضی جاها میتونید با انتخاب یک گزینه از جنگ دوری کنید یا اینکه شر به پا کنید. به عنوان مثلا:نقل قول:
محتوای مخفی: ایزابلا،اواخر بازی
ضمنا این رو هم در نظر داشته باشید که شکل کنار نوشته ها تا حدود زیادی به انتخاب ها حتی اگر انگلیسی بلد نباشید کمک کنه، در حد کم هم اگر بلد باشید کفایت میکنه.
در کل بازی حاله خودش رو داره، اگر انگلیسی خوب بلد باشید فقط درصدی که از بازی لذت میبرید بیشتره:دی
البته نظره شخصیه من بود این :10:
سلام من دیروز نصب کردم ، نسخۀ جدید بازم منو سورپرایز کرد چون این امکانو توش گذاشته بودند که سیو DA:O را وارد کنیم و داستان بر اساس داستانی که خودمان تو نسخه قبل رقم زده بودیم ادامه پیدا کنه (واقعاً برام جالب بود)
راستی برای نسخه قبل یه راهنمای جامع تقریبا 40 مگی گذاشته بودید خیلی کمک می کرد ، اگر برای DA2 هم چنین فایلی دارید بزارید ممنون میشم.
دوستان کسی شماره سریال بازی رو داره؟ من بازی رو روی دوتا دیسک گرفتم آنزیپ کردم autorun اصلی بازی هستش و شماره سریال می خواد
من اینو زدم جواب داد:نقل قول:
25K3-3NO7-L39A-YFN1-320D
سلام من این بازیو تا حالا بازی نکردم چه جوریه؟ شبیه The Last Remnant یا نه؟ در هر صورت باس بازی باحالی باشه با این حجم بالای طرفداراش!:46:
دوستان من تازه از دیروز شروع کردم بازی کنم ، شخصیت خودمو mage و male انتخاب کردم ، نمیشه یه کاری کرد که bethany اول بازی کشته نشه ؟
با توجه به اینکه من خودم رو mage گذاشتم چه سرنوشتی در انتظارمه ؟ آخه داداشم میگفت خودش warrior بود ، بتانی رو که جادوگر بوده باید بین کشته شدن یا رفتن به برج براش یه گزینه رو انتخاب میکرده .
به بخشید من بازی رو نصب کردن وقتی اجراش میکنم eror میده خواهش میکنک راهنمایم کنید
یه سوالایی پرسیدی که چند صفحه جواب داره:دی سرنوشتت رو که باید بازی کنی!نقل قول:
هم من هم دوستان چند صفحه قبل چندین بار هم کامل توضیح دادیم اگه چند صفحه قبل رو بخونید متوجه میشید. شما چون میج هستی بتانی میمیره(حتما) اگه نبودی کارور میمیرد. انتخابی هم که گفتی ماله تقریبا وسطای بازیه.
بعد از تمـوم کردن بازی دیگه نمیشه ماموریت های مونده رو رفت؟
خیر دوست عزیز، نمیشود...نقل قول:
کسی نبود؟:13:نقل قول:
بخرم یا نه؟
شباهتی به Last remnant نداره ولی سبکش نقش آفرینیه .نقل قول:
نبردهاش نوبتی نیست و شبیه بازیهای اکشن شده که البته بعضی جاهاشم باید با فکر بجنگی .
در کل بازی قشنگیه :10:
سلام دوستان
من اول از همه باید از وحید تشکر کنم که باعث شد من این بازی رو انجام بدم و بعنوان اولین CRPG عمرم ازش لذت ببرم
راستش من نقد نویس خوبی نیستم اما برعکس گیمر خوبی هستم و معمولا هر بازی رو که با جدیت تمام بازی کنم اطلاعات خیلی زیادی رو از بازی کسب می کنم تا نهایت لذت رو ازش ببرم
برای همین بازی هایی رو براشون وقت می ذارم که ارزش اون وقت رو داشته باشند و این بازی یعنی DA2 در یک کلام بی نظیر بود اگه بخوام نقدی هم بنویسم راجب این بازی باید لغت بی نظیر رو تفسیر کنم
واقعا سخته از ناشناخته ترین ژانر بازی ای رو انجام بدی که همون بازی باعث بشه خیلی از بازی های سبک های پرطرفدار مثل شوترها و ... رو از یادت ببره
باید به بایوویر هم تبریک گفت واقعا یک شرکت استثناییه شاهکار بی بدیل ME و حالا هم DA جای کوچکترین اعتراضی رو برای گیمرها باقی نمیذاره من خودم عاشق مبارزه هاش شدم خیلی باحاله
زمانی که مبارزه می کنم از ذهنم و فکرم طوری استفاده می کنم که انگار دارم سری توتال وار بازی می کنم و وسط میدان جنگ هستم اخه توی سری توتال وار هم میشد بازی رو Pause کرد و دستورات رو اعمال کرد
وقتی در یک مبارزه شکست میخورم و چندین استراتژی رو امتحان می کنم تا پیروز بشم بیشتر از قبل به عمق بازی پی می برم و می فهمم که سازندگان این بازی بر روی ذره ذره بازی کار کردن و هیچ جای بازی بی برنامه نیست
سوالی هم داشتم این بازی مثل مس افکت 2 دی ال سی داره ؟ اخه دی ال سی های مس افکت 2 راوی اتفاقات مس افکت 2 و مس افکت 3 بود
من امیدوارم دی ال سی داشته باشه تا نهایت لذت رو ازش ببرم و همینطور در داستانش غرق بشم
بله دوست عزیز dlc داره خوبشم داره .نقل قول:
دوست عزیز با این عشق و علاقه ای که شما به da2 پیدا کردی ، پیشنهادم اینه که da:origins رو اول بازی کنی ، بعد بری سراغ dlc های شماره ی 1 مثل awakaning ، بعدش تازه نوبت به dlc های شماره ی 2 میرسه .
سلام دوستان
من بازی رو تموم کردم و بعد دی ال سی ها رو نصب کردم ولی کوئستی اضافه نشد که انجامش بدم
فقط سباستین به اعضا اضافه شده و the black emporium به نقشه بازی(kirkwall) و البته یه سگ
دی ال سی ها رو باید قبل تموم شدن بازی نصب می کردم؟
سلام دوستان
من بازی رو تا اخرش رفتم ولی زره وشمشیر مثل اول بازی که باید کلاسو انتخاب کرد پیدا نکردم دوستان میدونن چجوری میشه پیدا کرد یا اینکه اصلا تو خود بازی بهم نمیده؟
آقا ببخشید پابرهنه می پرم وسط بحث :31:نقل قول:
شما یک CRPG خوب بازی کردی ولی بهترین CRPG رو بازی نکردی .
اگه از این سبک خوشت اومد باید بگم شماره 1 این بازی خیلی بهتر از 2شه و اون یه CRPG ناب و فوق العادست .
اگرم بازم دنبال این سبک می گردی ، Dungeon Siege 3 امسال میاد که شماره 1 و2 ش از نظر من فوق العاده بودن .:10:
کاملا با برادر گرگ نما:31: موافقم...
DA1 یه چیز دیگه بود...
درسته توی 2 از لحاظ بصری یه کم بازی پیشرفت کرده اما گیم پلی 1 رو بنده بیشتر پسندیدم...
البته این نظر منه...
یا حق
دقیقا این سبک خصوصیتش اینه که باید با تاکتیک جلو رفت و بدون تاکتیک اصلا نمیشه رفت البته اگه روی آسون ترین درجه سختی نذاریم که در اون صورت میشه رفت و اونجوری لذت این سبک از بین میره!نقل قول:
سلام دوستان
من اول از همه باید از وحید تشکر کنم که باعث شد من این بازی رو انجام بدم و بعنوان اولین CRPG عمرم ازش لذت ببرم
راستش من نقد نویس خوبی نیستم اما برعکس گیمر خوبی هستم و معمولا هر بازی رو که با جدیت تمام بازی کنم اطلاعات خیلی زیادی رو از بازی کسب می کنم تا نهایت لذت رو ازش ببرم
برای همین بازی هایی رو براشون وقت می ذارم که ارزش اون وقت رو داشته باشند و این بازی یعنی DA2 در یک کلام بی نظیر بود اگه بخوام نقدی هم بنویسم راجب این بازی باید لغت بی نظیر رو تفسیر کنم
واقعا سخته از ناشناخته ترین ژانر بازی ای رو انجام بدی که همون بازی باعث بشه خیلی از بازی های سبک های پرطرفدار مثل شوترها و ... رو از یادت ببره
باید به بایوویر هم تبریک گفت واقعا یک شرکت استثناییه شاهکار بی بدیل ME و حالا هم DA جای کوچکترین اعتراضی رو برای گیمرها باقی نمیذاره من خودم عاشق مبارزه هاش شدم خیلی باحاله
زمانی که مبارزه می کنم از ذهنم و فکرم طوری استفاده می کنم که انگار دارم سری توتال وار بازی می کنم و وسط میدان جنگ هستم اخه توی سری توتال وار هم میشد بازی رو Pause کرد و دستورات رو اعمال کرد
وقتی در یک مبارزه شکست میخورم و چندین استراتژی رو امتحان می کنم تا پیروز بشم بیشتر از قبل به عمق بازی پی می برم و می فهمم که سازندگان این بازی بر روی ذره ذره بازی کار کردن و هیچ جای بازی بی برنامه نیست
حتما بهت توصیه می کنم که شماره یک اونو هم بری که از بازی های خیلی تاپ CRPG آخرین بازی همینه و بقیه بیشترشون خیلی قدیمین و ممکنه به خاطر همین نتونی اونا رو بری
درست میگینقل قول:
آقا ببخشید پابرهنه می پرم وسط بحث
شما یک CRPG خوب بازی کردی ولی بهترین CRPG رو بازی نکردی .
اگه از این سبک خوشت اومد باید بگم شماره 1 این بازی خیلی بهتر از 2شه و اون یه CRPG ناب و فوق العادست .
اگرم بازم دنبال این سبک می گردی ، Dungeon Siege 3 امسال میاد که شماره 1 و2 ش از نظر من فوق العاده بودن .
شماره 1 یکی از بهترین CRPG های بود و حتی جزو 3 تا CRPG برتر تاریخ می تونه قرار بگیره
Dungeon Siege هم بازی خیلی خوبه و به RPG باز ها شماره یک و دو اون صد در صد توصیه میشه ولی CRPG نیست
حالا CRPG بودن یا نبودنش خیلی مهم نیست ولی المانهای یک بازی نقش آفرینی کامپیوتری موفق رو داشت .نقل قول:
اونجا هم یه تیم داشتی متشکل از جادگر و تیرانداز و شمشیر زن و برای بعضی مبارزاتم باید با فکر میرفتی جلو و استراتژی می چیدی . حالا امیدوارم شماره 3شم مثل قبلیا فوق العاده باشه .:10:
دوستان من برای بار دوم بازی رو رفتم با تمپلارها متحد شدم
در طول بازی با مریل رومانس داشتم و کل به خونه خودم اورده بودمش قبل نبرد نهایی هم هاوک بهش گفت دوستش داره و ...
آخر بازی بعد از شکست دادن مریدث واریک واسه سیکر اینطور تعریف می کنه :
..... همه ما قهرمان رو ترک کردیم .... به جز ایزابلا ..........
من کاملا با مریل رومانس داشتم پس طبیعتا مریل باید با من بمونه دیگه
البته Friendship ایزابلا و فنریس و چند نفر دیگه هم کامل کامل بود اما چرا مریل با هاوک نمی مونه ؟
یکی میتونه توضیح بده من که گیج شدم الان فکر می کنم شاید بازی قاط زده چون من یه جورایی با ایزابلا تا قسمت هایی از رومانس پیش رفتم اما رومانس نهایی رو با مریل داشتم
؟؟؟
---------------------
من موقع نصب بازی دیدم که نصب کننده نداره و فقط باید محتویات دی وی دی رو کپی کنم روی هارد
کسی میتونه Installer رسمی رو بذاره ؟ فقط نصب کننده رو میخوام
ممنون
من خودم از اینجا دانلود کردم ریلیز اصلی بازی بودنقل قول:
کد:http://www.kamyab.com/modules.php?name=News&file=article&sid=942
برای رمزها به آدرس زیر برید
فقط بگم فرمت صحیح رمز اضافه کردن xp به صورت زیرهکد:http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragon-age-2/cheats.html?tag=tabs%253Bcheats
runscript addxp x
که به جای x آخر باید مقدار بدید و این مقدار میتونه هر عددی باشه (هرچی بزرگتر بهتر)
بقیه رمزها صحیح اند و من همه را تست کردم.
میتونی لطف کنی نصب کننده رو برام آپ کنینقل قول:
نباید حجمش بیشتر از 1 مگ باشه
فقط نصب کننده شو می خوام فایل Setup
میتونی تمام فایل های داخل پوشه هارو پاک کنی خودم جایگزین می کنم
اگه اینکارو بکنی واقعا ممنون میشم
یعنی کسی دی ال سی نصب نکرده؟:)نقل قول:
باید همینا باشه،به علاوه اون آت وآشغالای تو صندوقنقل قول:
هنوز dlcـهای داستانی نیومده (اگه قرار باشه بیاد که حتما میاد)