اونی که میلاد خریده چه مدلیه؟ usb یا express ؟ چه قیمتیه ؟نقل قول:
Printable View
اونی که میلاد خریده چه مدلیه؟ usb یا express ؟ چه قیمتیه ؟نقل قول:
شما این تاپیک رو بخون پستهای ali 1491 رو دنبال کنیدنقل قول:
تمامی سئوالهاتون رو جواب داده
عذرخواهی میکنم اسم کاربری این دوستمون علی بود من به اشتباه میلاد رو نوشتمکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=419483
کینگ جون سوال منو تو صفحه 13 جواب ندادی . قربون شکلت
خوب اگر در تاپیک شخص خاصی رو خطاب قرار ندید دوستان کمکتون میکنندنقل قول:
وقتی با گوشی سونی اریکسون k 750 کانکت میشدم ( حدود 3 سال پیش) همین اتفاق هم برای من می افتاد تازگیها امتحان نکردم. ممکن هست فراگیر باشه آخه من شبانه رو فعال کردم و نصفه شب هم کسی به من زنگ نمیزنه :31:نقل قول:
2- این یه مورد رو همه دارند به خاطر وایرلس بودن این سیستم هست
حتی اگه اینترنت وایرلس هم بگیرید چون که ارتباط از طریق امواج هست و شتاب کمتری نسبت به کابل داره این تفاوت احساس میشه
حال اینکه در ADSL به خاطر پایدار بودن جریان و کمبود اصطکاک همچین چیزی مشاهده نمیشه
نقل قول:
اینم دوباره به همون قضیه ربط داره ک توضیحشو دادم.
مشکل خاصی نیست برای منم 20 تا 25 بالا پایین میره ولی در هر دفیفه من برای چند بار نوسان میبینم و یک افزایش سرعتی کوتاه دتی حتی تا 40 هم داشتم ولی برای 3-4 ثانیه بعدش کمتر شده و تا 25 پایین اومده.
مشکل خاصی نیست
برید خدا رو شکر کنید که خیلی از بچه ها سرعتشون تا 10 هم نمیرسه .:41:
راستش فعلا تنها مشکلی که وجود داره . همون پیج معروفی هست که میگه زمان برای مرور تموم شده یا پیغام پیدا نکردن سرور و سایت رو میده که دلیلش فقط انتقال پایین از طریق سرور هست .بااینکه در همین زمان دانلود با دانلود منجر هیچ تغییری توش وجود نداره!! ولی فقط سایت ها باز نمیشن که فعلا راه حلی که من پیدا کردم قطع شدن و دوباره وصل شدن هست.
اگه کسی راه حلی پیدا کرده دوستان رو هم در جریان بگذاره.
منم جزو اون افرادی هستم که به زور سرعتم به 15میرسه!!!!
:41:
خوب منم امتحان کردم اینو
بدبختانه سرعت منم پایین بود حداکثر دیگه به 15 میرسید ومعمولا بین 8 تا 11 بود
البته آنتن دهی خون ما خیلی بده وتقریبا اکثر جاها آنتن فول نبود
به احتمال قوی انتن BTS محل شما مشکل دارهنقل قول:
و فقط GPRS رو تحویل میده
چون اگر فاصله هم دور باشه باز هم بر اثر یه سری فرمولها و معادلات نباید همچین سرعتی رو داشته باشید
وزیر گفته که اگر حتی زیر انتن هم باشید ولی تعداد کسانی که در ان لحظه با موبایل صحبت میکنند زیاد باشه پهنای باندی که برای اینترنت در نظر گرفته شده کم میشه و به کسانی که صحبت میکنند داده میشه
چون صحبت کردن اول در اولویت هست و بعدش استفاده از اینترنت
تا حدودی هم حق با ایشون هست ( البته اگر غیر از این نباشه ) چون حساب کن اگر بخواهند تمامی پهنای باند رو به اینترنت اختصاص بدهند پس موبایل عملا به درد نمیخوره شاید کسی مشکلی برایش پیش بیاد و بخواد با اورژانس ویا مراکز فوریتی تماس بگیره وقتی که امکان صحبت کردن نباشه پس جون یه نفر ممکنه به خطر بیفته
ایا جون یه نفر مهمتره یا دانلود چندتا فایل :31:
البته این دفاع جانانه !!! بنده از وزیر فقط در صورتی هست که حرفش خلاف این نباشه چون که همیشه خدا اکثر مسئولین دمدمی مزاج هستند و یک دقیقه یک حرف میزنند و دققیقه بعد تکذیبیه به خبرگزاری میفرستند :20:
سلام
من امروز یک آزمایش انجام دادم
گوشیم که متصل به کابل بود رو پایین میز کامپیوتر گذاشتم سرعت 2 بود
بالای میز که بردم 6 شد
یعنی این نیم متر سرعت رو 3 برابر کرد :27:
:18::18::18::18::18: نه بابانقل قول:
داداش من 3 سال پیش که GPRS مجانی شده بود برای یه مدت داشتم و استفاده میکردم
گوشی رو تا میچرخوندم قطع میشد :31::31: بازم خوبه تا نیم متر 6 جواب میده.
ایرانسله دیگه :20:نقل قول: