چند روزی بود سرویس تقریبا stable شده بود با اینکه سرعت همچنان پایین بود
ولی از دیشب باز مشکل DC شدن و سرعت پایین شروع شده !
Printable View
چند روزی بود سرویس تقریبا stable شده بود با اینکه سرعت همچنان پایین بود
ولی از دیشب باز مشکل DC شدن و سرعت پایین شروع شده !
آموزش استفاده از اینترنت ایرانسل در کامپیوتر
بوسیله موبایل - Sim card dongle و لپتاپهایی که خشاب سیم کارت دارند . ...
[/QUOTE]
لپتاپ من خشاب سیم کارت داره. تو دفترچه ش هم زده ولی سیم کارت توش درست جا نمیخوره و لقه! با فروشندش تماس گرفتم گفت آداپتور میخواد و 200 تومن هزینه داره:18: کسی راه بهتری بلده واسه استفاده کردن ازین خشاب سیم کارت؟
اون فقط جایی هست که قرار بوده خشاب نصب بشه!! یه وقت سیم کارت و نذاری بره تو لپ تاپ نتونی درش بیاری!!!نقل قول:
اونی که روی لپ تاپ شما هست در حقیقت یه سوراخ بیشتر نیست!!!!
با سلامنقل قول:
بهترین مدلش چیه و از کجا میشه اینترنتی خرید و از دوستانی که غریدن خواهشن راهنمای کنن و آیا این شرکت mobidata در ایران نمایندگی داره
ممنونم آقا Majidbbc
میدونین کجا میشه این خشابو بدم نصب کنن؟
دوستانی که از gprs ایرانسل استفاده می کنن کسی مشکلی نداره ؟
من از دیروز قعطی های پیاپی دارم و سرعتم در بهترین حالت روی ۲ کیلوبایت هست :\
گمونم اگه خشابش هم باشه به درد سیم کارت های نسل سوم می خوره. سیم کارتهای 3G . بهتره از خیرش بگذری. همون کاری که من کردم.نقل قول:
بهتره مشخص کنی از کجا و با چه وسیله ای داری استفاده می کنی. چند روزی بود توی تهران همینچوری و بلکه بدتر شده بود. امشب (پنج شنبه) سرعتش خوب شده باز.نقل قول:
دوستانی که از gprs ایرانسل استفاده می کنن کسی مشکلی نداره ؟
من از دیروز قعطی های پیاپی دارم و سرعتم در بهترین حالت روی ۲ کیلوبایت هست :\
این 3G کی راه میندازن؟
وقتی این سیستم راه افتاد یعنی اینترنت با سرعت بالا میدن؟یا فقط میگن میتونیم بدیم؟
قطعي تا چند روز پيش داشتم اما ديگه الان نه و مشكلي ندارمنقل قول:
از بهمن قراره راه بیفته در اپراتور سوم. شایدم یه جور دیگه!نقل قول:
این 3G کی راه میندازن؟
وقتی این سیستم راه افتاد یعنی اینترنت با سرعت بالا میدن؟یا فقط میگن میتونیم بدیم؟
شاید اون سرعتی که شما فکر میکنین نرسه( 4مگ) . مشکلاتی که خودتون میدونن در زمینه اینترنت ؛ فکر کنم خیلی خیلی سرعت داشته باشه 80 کیلو بشه!!!
البته اصلا نمیشه پیش بینی کرد!!!
3Gقادر به دانلود با سرعت 10 مگابایت و آپلود باسرعت 5 مگابایت رو ساپورت کنه!! ولی با واقعیت خیلی فاصله هست!!