در خصوص باطری من گوشی را به کامپیوتر وصل مینکن
از یه طرف هم به شارژر وصل میکنم از این لحاظ که مشکلی نداره ؟
چون در غیر اینصورت سریع شارژ خالی میشه ...
Printable View
در خصوص باطری من گوشی را به کامپیوتر وصل مینکن
از یه طرف هم به شارژر وصل میکنم از این لحاظ که مشکلی نداره ؟
چون در غیر اینصورت سریع شارژ خالی میشه ...
نقل قول:
over charge کردن باطری باعث خرابی اون میشه.
بچه ها در تهران اگر در منطقه شما خوب داره جواب ميده
لطفا نام BTS برامون بنويسيد اگر نامشو نميدونيد منطقه اي كه روي موبايل نشون ميده رو بنويسيد
سلام من از اين مودم هايي كه سيم كارت ميخوره به gprs ايرانسل وصل ميشم چند روزي بود سرعتش افتضاح اما 2 روز سرعتش حداقل 1 برابر بيشتر شده يا بيشتر دوستان اعلام وضيعت كنن
بهترین دانکل تا 100 تومان کدومه و کدم سایت با مارک اصلی و تقلبی نده با ضمانت
من خودم mobidata mbd400hu رو فکر کنم بهتر از بقیه مارکهاست ولی سایتی که درست و حسابی باشه و بصورت اینترنتی بفروشه با مارک اصلش پیدا نکردم از دوستان کسی میتونه در ای ضمینه کمک کنه
بله حدودا از 1.5 رسیده به 2.5 - 3نقل قول:
مثل اینکه وضع شهرای دیگه جز تهران خیلی بهتره
شما قطعی هم دارین؟ مشکل اس ام اس و مکالمه چی؟نقل قول:
سلام من از اين مودم هايي كه سيم كارت ميخوره به gprs ايرانسل وصل ميشم چند روزي بود سرعتش افتضاح اما 2 روز سرعتش حداقل 1 برابر بيشتر شده يا بيشتر دوستان اعلام وضيعت كنن
شاید شبکه قاطی کرده!
قبلا خوب بوده یعنی؟ چند بوده چند شده؟؟
بهترین دانگل ها برای huawei و ati هستن.هر دو شرکتهایی چینی هستن اما برای بهترین شرکتهای موبایل و اپراتورها در دیگر کشورها این دانگلهارو میزنن.اما متاسفانه من تو ایران نتونستم پیدا کنم.اگه می تونین اینترنتی یا به هر طریقی از خارج کشور خرید کنید حتما یکی از این دو مارک رو بگیرین با قابلیت پشتیبانی از 3g که چند وقت دیگه اپراتور سوم اومد راحت باشید.نقل قول:
در رابطه با مارکهای موجود در داخل باید بگم که حتی الامکان از تجربیات دیگران استفاده کنید چون اکثر جنسهای موجود در درجه کیفی خیلی پایین قرار دارند.
نقل قول:
با سلام
دوست عزیر من مودم Mobidata رو دارم . مموری کارت هم میخوره. جزو معدود مودم های 3G هستش
ازش هم راضی هستم. ولی مشکل اینه که سرعتش تو مناطق مختلف خیلی فرق میکنه و این هم بستگی به منطقه پوشش انتن و نزدیکی به اون داره.
بله
کاملا بستگی به آنتنی که ازش سروس میگیرن داره. البته ایرانسل گفته ما 90 درصد تهران رو تحت پوشش داریم.
احتمالا شهرستان ها بعضی جاها هنوز راه نیفتاده!!
این دانگل به درد جابه جا شدن به مکانی که اونجا هم سرعتش خوبه میخوره .
مثل وایکمس یا وایرلس نیست که همه جا یه سرعتی داشته باشه