هر سوالی دارید در خدمتم ؟
البته من خودمم از دوستان کمک می خوام ؟
Printable View
هر سوالی دارید در خدمتم ؟
البته من خودمم از دوستان کمک می خوام ؟
بازم سلام بر همه p1i داران و همه ی اونهایی که این صفحات را نگاه میکنن.....
Cxc162108r6g04= PDA
Phone=cxc162037r9k009
CDA=162024/52r8A
آیا نیاز به updeit دارم ؟
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن .....
[/QUOTE][/QUOTE]نقل قول:
یادمه یه option داره به اسمه USB Charging. اونو باید روشن کنی.
یه بار خاموش روشن کن.نقل قول:
شرمنده من برنامه رو ندارم.نقل قول:
ممنون میشم برنامه را بزاری
این سایتهای مسخره ایرانی اصلا ملاک نیست.نقل قول:
حالا چرا من مشکل ???_bst طرح کردم اینه که تو gsm.ir برای باتری p1i =bst_37 زده بود. در حالی که اصل باتری p1i با 40_
شما از دوستان که خربدن بپرس..BST40 هست و 1120 میلی آمپر.همین.
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردید و قسمت انتخاب نوع connection اومد پایین روی گزینه سمت راست more رو بزنید و اونجا allow usb charging رو تیک بزنید.نقل قول:
من جدیدا یه مشکل برا گوشیم پیدا شده اونم اینه که قبلا که گوشیمو به کامیوتر وصل میکردم از طریق usb شارژ میشد ام الان نمیشه چیکار کنم
مبارک باشه.به سلامتی.نقل قول:
سلام بر همه ی دوستان پی وان
بالاخره من هم p1i دار شدم .
امروز رفتم از علائدین خریدم .
ولی اینم بگم که از نوع no name هستش . هر چی گشتم همه میگفتن chine ولی نبود .؟
راستی باطریش فلزیه
فقط یک لطفی کنید هر مطلب رو توی یک پست ننویسید که اینطوری فقط صفحات زیاد میشه و مشکل واسه پیدا کردن مطالب پیش میاد.باز ممنون.
سلام به همگي خسته نباشيد .
اول يه توضيح بدم :
اقاي majid134 خسته نباشيد . مطمئن باشين كه من همه صفحات قبلي رو خوندم و پرينت هم گرفتم از همون اولين روزي كه persian boy اين تايپيك رو راه انداخت و انصافا هم حاوي اطلاعات خوبي هم هست و باز هم مطمئن باش كه اگر جواب سئوالاتمو توي صفحات قبل گرفته بودم مجدد مطرح نمي كردم . در ضمن توي توضيح مربوط به برنامه هاي UIQ كه خودتون مجدد صفحه قبل اوردين گفته شده اگه برنامه مورد تائيد نباشه اخطار ميده . من هم فقط ميخواستم بدونم چكار بايد كرد .
به هر حال ممنون كه دقت ميكنين و وسواس دارين . و از زحماتي هم كه كشيدين ممنون و خسته نباشيد .
و اما سئوال :
من چند روزيه كه با توجه به همين تايپيك و اطلاعاتي كه گرفتم گوشي P1 خريدم . گوشي من داراي آخرين فريمور است :
Phone: CXC162037 R9k9
Bluetooth : CXC162143 R1D
Organiser : CXC162108 R6G04
CDA : 162022/9 R6G02
كه فكر ميكنم مربوط به WG1 يا WG3 باشه .
الان گوشي من فارسي رو تشخيص ميده ( ارسال و دريافت sms و تشخيص دستخط فارسي) ولي نميتونم زبان گوشي رو فارسي كنم . داخل پوشه مربوط به زبان هم تنها زبان انگليسي هست . اگه امكان داره و سخت نيست دوستان لطف كنن دقيق بگن كه بايد چه كار بكنم . ( آپديت كنم يا ريختن فايل فونت فارسي كه قبلا گذاشته شده كافيه و اگه كافيه چه جوري )
ممنون . ببخشيد يه كم طولاني شد و شايد هم تكراري
دوستان p1 رم تا چند ساپورت میکنه من می خوام یه 4 گیگش رو بخرم
من شنيدم تا 4 گيگ رو به خوبي ساپورت ميكنه
سلام بر همه دوستان لطفا کسانی که اطلاعات کامل دارن بگن p1 اصلی رو کامل معرفی کنن وبگن بهترین جا برای خریدش کجاست +قیمت
من از مموری 4 گیگ با مارک SanDisk خیلی وقته که استفاده میکنم و مشکلی هم باهاش ندارم.نقل قول:
اما اینو میدونم که پی1 تا16 گیگ مموری رو میتونه ساپورت کنه. چون مموری 8 گیگ هم بر روش آزمایش شده و خوب
کار میکنه.