:2::18:
اگه منظورت منم ! بهتر اینو بدونی که من همه ی پستای قبلی این تاپیک خوندم .
برای اطمینانم بگم که کسی که از پرشین بوی یاد کرد من بودم چون اون بود که همه پستارو با دقت می خوند و فرق بین پست تکراری با جدید می فهمید( به استثناء بعضی از دوستان) !!!!!!!!
حالا شما جواب این پست نمی دونی دلیل نمی شه که بگی من پستای قبلی رو نخوندم !!!!!!
حالا میرسیم به مشکله من که دلیل طرح کردنشون این بود که :
از اونجا که در پستهای 90 به این ور مشکل no name با مشکل باتری پیش اومد (همون موضوع که باتری های جدید با رو کش پلاستیکی وارد بازار شد در حالی که باتری های قدیمی با دور فلزی تو بازار بود . حالا چرا من مشکل ???_bst طرح کردم اینه که تو gsm.ir برای باتری p1i =bst_37 زده بود. در حالی که اصل باتری p1i با 40_bst
معرفی شده ؟
یه مشکل دیگه اینکه چرا کارتنا با هم فرق داره کارتن اصلی p1i رنگی در حالی که تو بازار تعداد کمی هستش که رنگی باشه !! اکثرا طوسین .؟
حال من چرا اینقدر حساسیت به خرج میدم ؟
چون من این پولا رو از سر راه یا از بابا جونم نگرفتم که همینجوری خرج گوشی کنم که بعدا تقلبی در بیاد پولم هروم شه(راستش قبلا پرشین بوی مفصل در باره ی این موضوع که نباید پول اضافه به اونوریا داد کاملا با افرادی که مثل بعضیا فکر میکردن توضیح داده ...برید بخونید .). شما رو نمیدونم ...
بعد من سعیم اینه که با درست انتخاب کردن هم می تونم تو این کلوپ خوب پست بدم هم از تجربه ی من بقیه ی دوستان استفاده کنن چون هدفمون گروهی کار کردنه . نه این که بیایم این جا واسه دزدی اطلاعات !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟