شما اگه با اين سيستم تاكتيكال ديفنس نمي تونيد بازي كنيد چرا دفاع رو به حالت كلاسيك و قديميش بر نمي گردونين. اونجوري دقيقا ميشه مثل فيفا هاي قبل و PESنقل قول:
Printable View
شما اگه با اين سيستم تاكتيكال ديفنس نمي تونيد بازي كنيد چرا دفاع رو به حالت كلاسيك و قديميش بر نمي گردونين. اونجوري دقيقا ميشه مثل فيفا هاي قبل و PESنقل قول:
من هر کاری میکنم توی پنالتی گرفتن دربازه بانم جهش نمی کنه آنالوگ سمت راست رو هم که به چپ یا راست میدم باز خبری از پریدن نیست . چی کار کنم ؟
رفیق جان هرکی دوست داری بگو چطورینقل قول:
تونه خدا بگو پدر دستم دراومد ما که مثل شما حرفه ای نیستیم
سلامنقل قول:
کمی سخته ولی با بازی کردن دستت میاد تازه اینطوری جذابیت بیشتر هم میشه ولی فکر کنم توی مای فیفا یا توتریال (بگرد تو صفحه اول ) پیدا میکنی یه تمرین درباره نحوه دفاع کردن داره اونجا بهتر میتونی دفاع رو یاد بگیری
من که ار تی رو نگه میدارم و تو بهترین زمان دایره یا سانتر رو میزنم و توپ میگیرم
اونجا بهتر نوشته:20:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
یکی به من روش دقیق سانتر کردن رو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد توي منوي Setting بري قسمت Controller Setting . اونجا آخرين گزينه Defending هست كه بايد اونو به جاي Tactical defending بزاري روي Legacy defending.نقل قول:
اينجوري سيستم دفاع مثل ورژن هاي قبل و Pes ميشه.
لیــــــــــــــــــــگ ایران (جام خلیــــــــــــــــــــــ ـج همیــــــــــــــــــــــ شه فــــــــــــــــــــارس) رو هم داره یا نه؟
Analog Sprint دقیقا چیکار میکنه؟
دکمه Back رو بزن !نقل قول:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
نه عزیزم نداره !نقل قول:
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
اگه On کنی میزان سرعت بازیکنت به میزان فشار دادن RS بستگی داره یعنی هر چی بیشتر فشار بدی به همون اندازه میدوه بازیکنت !نقل قول:
بچه ها "ال تی پلاس" یعنی چی ؟
میشه یکی توضیح بده !!!
باید با شوک بپری نه با جهت هانقل قول:
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
عزیزم باید با پای موافق سانتر کرد با نانی از سمت چپ سانتر کردم ولی زد توپ رو بیروننقل قول:
سانتر مانند همون pes هستش فقط دکمه ی سانتر رو بگیر شدت ضربه رو تنظیم کن بعدش درست سانتر میکنه اگه پشت به دروازه یا کج نباشی