چی چی دار شدی؟!نقل قول:
Printable View
چی چی دار شدی؟!نقل قول:
EDGE منظور دوستمونه .فارسیشو ترجمه کرد!!!!
:31:
GPRS بهینه شده رو بهش میگن EDGE
سلام
من مودم HSDPA خریدم . سیم کارت ایرانسلم هم گذاشتم توش . اما از اینترنت خبری نیست !!
باید تنظیمات خاصی روی این دستگاه انجام بدم ؟ ممنون میشم که بهم کمک کنید . من مسافرم و شدیدا به این سیستم احتیاج دارم .
درود/
سلام. ببخشید کلاً این EDGE چی هست؟ چجوری فعال میشه؟!
مرسی
وقت خوش././././././././././././././.
عزیزم مودم hsdpa مال موبایل نسل سوم هست باید صبر کنید اپراتور سوم بیاد:31:نقل قول:
ایرانسل و همراه اول نسل دوم هستند.
تو پست اول کامل توضیح داده شدهنقل قول:
سلام. ببخشید کلاً این EDGE چی هست؟ چجوری فعال میشه؟!
ولی به طور مختصر. همونطور که پست بالا هم گفتم آنتن های بهینه شده ی GPRS که قادرن تا سرعت 300 کیلوبیت در ثانیه دانلود و 100 کیلو بیت آپلود کنن . واسه همین تبدیل شده به EDGE
برای ایرانسل با توجه به تعرفه هایی که وجود داره و در پست اول هم هست باید اون مقدار شارژ رو داشته باشین و کد رو بزنین تا بسته ی مورد نظر فعال بشه و به صورت محدود برای بسته های محدود و به صورت نامحدود برای بسته های نامحدود از اینترنت استفاده کنید!!
حذف....................................
نقل قول:
درود. ممنون. خوندم پست های اول رو. ولی فکر کنم فقط تو مرکز استان ها فعال باشه، نه؟!
وقت خوش././././././././././././././.
چیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی!!!؟ 300 تا دان؟!؟!؟!؟ 100 آپ؟!؟!؟! مطمئنید؟!
نه. ارتباطی نداره. بچه ها الان جاهای مختلف تو مناطق مختلف زندگی میکنن و راضی هم هستن! بهر حال بهتر از دیال آپ هست!! سرعت دانلود هم میانگین 4 برابره دیال آپه!
درود/نقل قول:
مرسی. خوب من گوشی n86 هست. وقتی با بلوتوث وصل میشم به اینترنت خیلی پاینه. این EDGE رو هم..
کلا میشه بگی چیکار کنم؟!
مرسی رفیق:10:
وقت خوش./././././././././././././././.