اونجا که میره تو اداره پلیس همه رو میکشه گیر کردم
اونجا غولش میاد یه جایی سنگر میگیره که نمیشه کشتش. ما پائین هستیم اون بالا.
چطوری باید ردش کنم؟
Printable View
اونجا که میره تو اداره پلیس همه رو میکشه گیر کردم
اونجا غولش میاد یه جایی سنگر میگیره که نمیشه کشتش. ما پائین هستیم اون بالا.
چطوری باید ردش کنم؟
به سقف بالای سرش شلیک کن تا جاشو عوض کنهنقل قول:
دو بار که این کار رو کردی دیگه جایی واسه سنگر گرفتن نداره و راحت بزنش.......:46:
باید به سقف بالای غوله تیر بزنی همونججا که مهتابی داره بعدش میریزه پایین.نقل قول:
دوست عزیز ممنون ولی من فقط یکی از فلکه ها را پبدا کردم دومیش کجاست؟
با شکل توضیح دادمنقل قول:
جالبه این بازی رو من همون لحظه که واسه 360 اومد گرفتم و یه هفته تمومش کردم ولی همه شو مثه کف دست یادمه.......
منم تمومش کردم بازی جالبی بود ولی انتظارم از این بازی با این همه تاخیری که خورد بیشتر بود..............
منم بازی رو برای دومین بار تموم کردم.
در کل بازی خوبی بود اما اشکالات فنی و هنری هم به چشم میخورد.
در کل به نظر من راک استار نتونست حق مکس پین رو ادا کنه. :41:
منم دقیقا نظر شما دو نفرو دارم. خداییش *R کم کاری کرده بود. البته من یه نظری دارم. اگه اسم بازی مکس پین نبود من هیچ ایرادی رو به بازی وارد نمی دیدم ولی آخه مکس پین باید یه چیز خاص تر می بود...
کاملا موافقم. من خیلی منتظر این بازی بودم چون فک میکردم راک استار میخواد یه بازی خیلی خاص با ویژگی هایی بهترو تقدیم به طرفدارای مکس پین کنه.نقل قول:
اما واقعا این کارو نکرد ... توی گیم پلی هیچ تنوع و روند جدید ایجاد نمیشه تا آخر بازی، حالا این هیچ ... گیم پلی دقیقا شبیه فیلمای هندی شده. چیزی که توی مکس پین یک و دو نبود.
بازی از حالت واقعی کاملا خارج شده، شما تک نفره میری جلو و کلی آدم میکشی و از بس همه بر میای دقیقا مث فیلمای هندی :31: اسلو موشن های وسط بازی که کلا فیلم بود :31:
با خیال راحت همه رو هید شات میکنی :31: ... واقعا گیم پلی اکشن بازی شباهت خیلی زیادی به GTA IV داره !
نحوه ی کاور گیری و تیر اندازی و ...
انگار دقیقا همون سیستم رو اومده بهینه تر کرده و توی بازی پیاده کرده در صورتی که یک بازی بزرگی مثل مکس پین باید یه گیم پلی خاص داشته باشه.
حالا کلا بگذریم از اینکه هیچ ربطی به مکس 1 و 2 نداشت و انگار نه انگار آدم داره مکس پین بازی میکنه :41:
آره دقیقا. من کاملا یاد GTA میفتادم. داستانم که بی ربط... من اصلا انتظار یه همچین چیزی نداشتم. انتظار روشنایی روز و خارج شدن از گوشه و کنار های نیو یورک رو نداشتم...