اگه باز هم نتونستی ردش کنی درجه سختی بازی کم و زیاد میشه یدونه بیار پایین و بزار روی اسون ، اون موقع سریع کشته میشهنقل قول:
بعد برگردون سر جاش
Printable View
اگه باز هم نتونستی ردش کنی درجه سختی بازی کم و زیاد میشه یدونه بیار پایین و بزار روی اسون ، اون موقع سریع کشته میشهنقل قول:
بعد برگردون سر جاش
سلام
اقا من همون اول بازی گیر کردم...اونجا که میرن تو کلوپ و اینا رو گروگان میگیرن...بعد از اینکه همه متجاوزین(:دی) رو میکشم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد...هیچ کدوم از درا باز نمیشن که برم دنبال شون...
یه عکس از بازی بزار تا دقیق بگم کجا باید یرینقل قول:
با سلام .من نمیدونم کجای بازیه ولی بعد از یک مهمانی فسق و فجور دار توی کشتی یه چندتایی را کشتم و موتورهای کشتی منفجر شد و هیچ دری هم باز نمیشه و مکس خفه میشه میشه راهنماییم کنیید
دو تا فلکه هستش باید بازشون کنی تا دریچه هوا باز بشهنقل قول:
دوستان یه سوال. این بازی جایی داره که بشه با کاراکتر مکس پین 1 و 2 بازی کرد؟؟؟؟
دوست عزیز شما اصلا" این بازی رو بازی کردی؟نقل قول:
تو مکس پین 1و2و3 کاراکتر 1 نفره و اونم مکس پین هست!(حالا قضیه روشن تر شد؟:39:)
اگه منظورت اینه ک به قدیم برگرده ، نه همچین چیزی نمیشه!
نقل قول:اتفاقا چند تا فلش بک داره مکسنقل قول:
در ضمن بله میشه با شخصیتهای 1 و 2 بازی کرد.اونم تو بخش مالتی پلیر
منم میدونم چند تا فلش بک داره اما اونا در حد 1 ماه 5 ساعت 3 سال هستن نه 20 سال و 10 سال !نقل قول:
ههه شما چه با نمکی. اتفاقا تمومش کردم. در ضمن منظور من لباسشه آقای زرنگ. برای اینکه بدونی میگم کلمه کاراکتر فقط اسم نیست. شامل لباس و مدل مو و ریش و حتی یه زخم رو گوشه لب هم میشه... شما اول از چند نفر میپرسیدی بعد پست میدادی بهتر بود. اینجوری سنگین تر بودی. OK؟ (حالا قضیه روشن تر شد؟)نقل قول:
اآها چون من فک کردم شاید Single هم بشه انتخابشون کرد گفتم بپرسم. بهر حال ممنون رفیق...نقل قول:
تفاقا چند تا فلش بک داره مکس
در ضمن بله میشه با شخصیتهای 1 و 2 بازی کرد.اونم تو بخش مالتی پلیر