نه عزیزم اگه 1.9 نداشته باشی فریمور میپره ! این آپدیته 1.9 رو شناسایی نمیکنه !نقل قول:
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
برو تو Setting > Match commentaryنقل قول:
Printable View
نه عزیزم اگه 1.9 نداشته باشی فریمور میپره ! این آپدیته 1.9 رو شناسایی نمیکنه !نقل قول:
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
برو تو Setting > Match commentaryنقل قول:
میگم راه حل نداره که به صورت رندم خودش انتخاب کنه هر بازی رو که چه کسی گزارش کنه؟نقل قول:
کسی توضیحی نداره؟نقل قول:
sسلام دوستان این گزینه 1 این آقا دقیقا برعکسش مشکل من هست یعنی توپ خیلی کنده چی کار کنم سریع شه.... باتشکرنقل قول:
چرا دیگه سه تا گزینه داره یکی مارتین تیلر یکی اون یکی دیگه اسمش یادم نیست خوشم میاد ازش یکی هم رندم !نقل قول:
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
Game speed رو بذار رو Fast ببین مشکلت حل میشه ؟نقل قول:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
خصوصیات اون بازیکن هست مثل قدرتی بودن تکنیکی بودن !نقل قول:
سلام
بچه ها فیفا جدید اینطوریه از قبل که بدتر صلا نمیشه توپ و گرفت رفت جاو پاس غیر دقیق ...... درسته؟:19:
سلام بچه ها من فیفا 12 امروز 9 مهر یکی از شرکت هایی به نام زرین لوح نقره ای :4:خریدم برای (pc)ولی از فیفا 11 گرافیکش پابه نظرم پایین تره و کلا بازی باهاش سخته نمیشه توپ گرفت یا رفت جلو و کلا مزخرفه اگه این پس کو این همه تعریفی که میکردن از 12:2:
لطفا به خصوصی جواب بدین چو ممکن تایپیک رو گم کنم
مرسی منتظرم:41::41::41::37::37::37:
خوب دیگه شما مثل طرفدارای PES بازی آماتور دوست دارید.نقل قول:
دفاع کردن که کشک نیست کلید پاس رو بگیری دیگه مطمن باشی توپ رو میگیره.
یا اینکه از هرجا RT + Shoot بزنی کنار پا یه راست بره توی دروازه:27:
بازی هرچه سخت تر باشه برات تنوع بیشتری داره نه اینکه بازی هنوز شروع نشده بدونی ۳ تا میزنی:31:
دوستان جواب منم بدید بد نیستا .....
با سلام از دوستای گلم و تشکر از اینکه وقت می زارید سوالای منو جواب میدین ....
1- این شمارش معکوس نقل و انتقالات که می گفتن 5 ساعته جواب می دن کجاست ؟ من وقتی پیشنهاد میدم بعد از چند روز جواب میده .....
2- تو فیفا 11 بخشی به اسم player grows بود که میزان پیشرفت بازیکن رو تو آینده نشون می داد .... اینو حذف کردن ؟
تقدیم به اونهایی که میگن گرافیک پایین یا بد هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
اونا که میگن گرافیک بده یه عکس اینجوری بذارن لطفا ممنون میشم
از pes یه عکس اینجور بذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]