آقا تو چپتر 8 ک تو قبرستونه جایی که اسنایپره میزنه تا جای اون در بزرگه میرم ولی در باز نمیشه...چکار کنم؟
Printable View
آقا تو چپتر 8 ک تو قبرستونه جایی که اسنایپره میزنه تا جای اون در بزرگه میرم ولی در باز نمیشه...چکار کنم؟
دوست عزیز شما صفحه ی قبلو مطالعه نمودید؟:3:نقل قول:
بابا تا چپ ترین سنگر موجود در جلو برو (که میشه دقیقا" کنار اون نرده ها!) بعد از اون جا یه تیر خالی کن تو سر اون بنده ی خدا!:31:
سلام.
دوستان ببخشید تو اون بخشی که تو ساختمونی بمب گذاری میکنیم و بعدش باید فرار کنیم و ساختمون آروم آروم در حاله انفجاره!! به یه جائی میرسیم که یه نفر از اون جون سختها میاد بالا پشت بوم! و بعد تا میخوام کمی اونو بزنم ساختمون منفجر میشه و تمام ! اونجا چیکار باید کرد ؟!
هر چی گلوله داری خالی کن تو سرش !نقل قول:
ممنون. بله میدونم اما تا میخواتم اینکارو بکنم، کمی نزده ساختمون منفجر میشه و مرحله fail !نقل قول:
هر چی گلوله داری خالی کن تو سرش !
من تو چپتر 11 هستم.ولی بازیش اصلا حس Max Payne 2 رو نداشت...
دوست عزیز اگه توجه کرده باشی یه امکان تو مکس پین هست که میتونید زمانو باهاش آهسته تر بکنید!نقل قول:
خوب درست روبه روی اون یه سکو هست شما قبل از این که اون بیاد برید اونجا و وقتی فیلمو نشون داد و اون اومد سریع سنگر بگیرید و بعد از سنگر در بیاید(با راست کلیک)بعدبا شیفت زمانو آهسکته کنید و هرچی گلوله دارید بریزید تو سرش!
البته من توصیه میکنم با 2 کولت بزنیدش!
بچه ها این بازی lanش مشکل داره ؟
چرا هر کاری میکنم نمیتونم بین پی سی و لب تاپ لن کنم ؟ :20:
بازیو بالاخره تموم کردم....واقعا part 3 بازی از همه قشنگ تر بود و قسمت اخر هم از همه بیتر...
منم تموم کردم. من از مرحله اداره پلیسش خیلی خوشم اومد و اون هتلی که سرانو رو توش دیدیم( که اون دکتر خوبه رو کشت!)...